bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirimEline sağlık canım...
Iyi misin canım???
Yazmadın buraya ama sormak istedim...
Üzüldüm ne olduysa ...
Inşallah her şey yoluna girer....
Yaa kıyamam inşallah 1 gr. Faydam olduysa ne mutlu kendi adıma canım. daha güzel yağ yakmalar nasip etsin bundan sonrada allahım:)birbeste diyetim boyunca destek olan ve takimda olan herkesin katkısı oldu. O yüzden hepinize teşekkür ettim.
Doğru söze ne denirki :))Bence birincilik bize alisti
Birakmiyo yakamızı
Hosbuldum canımcım haklı haklı konuşmuşsun yine her kelimendeBestem hoş geldin tatlım...
Sürekli olmasa bile arada bir iki mesaj yaz canım...
Biz görürüz en kötü wc de yaz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Mmm güzele benziyor...
Yarın sabah kendime yapayım bari
evdekilere sigara böreği sardım bugün yarın sabah kahvaltıda kızartacağım ben de granola yerim
Hoş geldin canım...
Bak ben 16 kilo verdim sen de emin ol verirsin...
Benim de bebeğim var emziriyorum da ...
Sen de daha 1 çocuk var moralini yüksel tut
Ben 3 çocukla verdim düşün bak...
Kocaman bir karnım vardı gitti bitti duzlesti
Canım harikasın... ben annemin evinde 1 kilo vermiştim...
Bu benim için bir ilkti...
Benim annem de el açması börek yapmıştı 1 lokma alıp bırakmıştım
iradeni
Annem şimdi benim evimde neler yapiyor neler ...
Ama yemiyorum
Kızım da değişik şeyler yapıp duruyor onlardan da yemiyorum
Sen de yeme canım...
olur mu olur...
Ben de listeye girsem mı acaba????
Bu arada dünün menüsünü bilerek yazmadım kaptanım ama istersen yazarım...
Ne yapsın kadın...
Kızım çalışmaktan bir deri bir kemik kalmış kendine yemek yapamamış ben burdayken yapayım da yedireyim diye düşünüyordur belki
Hosgeldiniz dogru bir karar vermişsiniz fit bir vücut için en doğru yerdesiniz inaninkiHb cnm
Rabbim seni şafi ismiyle şifalandırsın korktuğundan emin etsin yaşına güzelliğine bağışlasın sağlığını inşallah arkadaşım tüm kalbimle bu duambir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Hoşgeldin canım umarım ıstedgın kiloya kavusurst
Hoşbuldum canım inşallah kilolari verebilirim . Etiketleme nasıl oluyor acaba ?Ekledim tabikiküçük bir spor görünce dahi listeden kurtuluşunuz yok
Çok spor yoktu yapılmayan günleri fazla olanları bu haftalık eklemedim sadece
Hoşgeldinizzzburada birlikte çok güzel sonuçlar alacağımıza eminim her gün menübildirimleri yapıyoruz eğer yapıyorsanız yaptığımız sporlarıda Menülere ekliyoruz menüleri paylaşırken kaptanımızı etiketliyoruz menülerin seceleside tutuluyor bu arada ayrıca Her hafta spor yarışımız var spor puanlarındanda ben sorumluyum sporları paylaşınca benide etiketlerseniz hesaplayıp listeye ekleyebilirim iyi ki geldiniz
HoşbuldukHışgeldiniz kızlar
İnşallah verebiliriz bazen kendime olan inancımı kaybediyorumYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Artık ben de kendimi eski hissediyorum
Ben de emziren bir anneyim, doğum kilomu verdim ama yıllardan beri taşıdığım yükleri vermeye çalışıyorum artık, hep birlikte başarırız.
Stres de yapıyormuşYapar valla
Geçmiş olsun canımbir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Migicim gün boyu yediklerinin masum olduğuna emin misin? Bir kaşık pekmez kilo yapmaz.Günaydın
sabah sporunu yaptım 15 dk
Tartıldım ama +300 grpekmez yapıyor ya ben bugün yemeyeceğim pekmezi
Bıde cuma gündem beri kabızım
Migicim gün boyu yediklerinin masum olduğuna emin misin? Bir kaşık pekmez kilo yapmaz.
Sabah spor sonrasi arti 300 cikman normal canim zaten spor sonrasi tartilma pekmek kilo yapiyo algisindanda kurtul istersen 1kasik pekmez kilo yapmaz dun yedigin dürümden kaynakli canimGünaydın
sabah sporunu yaptım 15 dk
Tartıldım ama +300 grpekmez yapıyor ya ben bugün yemeyeceğim pekmezi
Bıde cuma gündem beri kabızım
Hesap detaylarindan boy ve kilonu yazip kaydet tusuna bastiginda cikiyor cizelgelerAy bende onu soracaktım canım sende yenisin galiba hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?