Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canım...
Iyi misin canım???
Yazmadın buraya ama sormak istedim...
Üzüldüm ne olduysa ...
Inşallah her şey yoluna girer....
bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim

birbeste diyetim boyunca destek olan ve takimda olan herkesin katkısı oldu. O yüzden hepinize teşekkür ettim.
Yaa kıyamam inşallah 1 gr. Faydam olduysa ne mutlu kendi adıma canım. daha güzel yağ yakmalar nasip etsin bundan sonrada allahım:)
Bence birincilik bize alisti
Birakmiyo yakamızı
Doğru söze ne denirki :))
Hosbuldum canımcım haklı haklı konuşmuşsun yine her kelimende
Hosgeldiniz dogru bir karar vermişsiniz fit bir vücut için en doğru yerdesiniz inaninki

bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Rabbim seni şafi ismiyle şifalandırsın korktuğundan emin etsin yaşına güzelliğine bağışlasın sağlığını inşallah arkadaşım tüm kalbimle bu duam

Hoşgeldin canım umarım ıstedgın kiloya kavusurst
Hoşbuldum canım inşallah kilolari verebilirim . Etiketleme nasıl oluyor acaba ? Ben yabancıyım da biraz

İnşallah verebiliriz bazen kendime olan inancımı kaybediyorum

Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. Çabucak eski sağlığına kavuşursun inşallah.

Günaydın
sabah sporunu yaptım 15 dk
Tartıldım ama +300 gr pekmez yapıyor ya ben bugün yemeyeceğim pekmezi
Bıde cuma gündem beri kabızım
Sabah spor sonrasi arti 300 cikman normal canim zaten spor sonrasi tartilma pekmek kilo yapiyo algisindanda kurtul istersen 1kasik pekmez kilo yapmaz dun yedigin dürümden kaynakli canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…