Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dilekcim hep merak ediyordum after before yapmanı....başladığında kaç kiloydun hatırlamıyorum...
Abla başladığımda 115 kiloydum birazdan o zmana ait bi resim aticam
Hoşbulduk inşallah ya
Hoşgeldin canım ❤
Güzel musakka yaparım malum oldu heralde

Özellikle karın bölgende çok farketmiş canım. Devam durmak yok
Evet canım karın bölgem çok inceldi alt karın yok oldu resmen hafif var onuda sporla yok edicem
Günaydın ben biraz geç uyandım malum gece yatmayan iki yaramazım var onlar hala da uykuda ben sporumu ancak evde yaparım. Dışarı çıkamam 3 aylık bebem var
Günaydın canım hoşgeldin bu arada❤
Maşallah canım. Kaç kilo fark var iki resim arasında?
Sagol canim ❤90 civariydim canim önceki resimde tam hatırlamıyorum not alicam artik resimli vs yazicam unutuyorum sonra

Teşekkür ederim canım cevabın için yapmıyım o zaman

Maşallah
Totoş kaşıma zamanı unutma...

Rabbim seni şafi ismiyle şifalandırsın korktuğundan emin etsin yaşına güzelliğine bağışlasın sağlığını inşallah arkadaşım tüm kalbimle bu duam
Ne güzel dua❤ çok teşekkür ederim Rabbim sizlerede Bu güzel kalbinize en güzelini eylesin

bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Cok gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versın ❤
Günaydın kızlar ❤
ayni kıyafetle çekecektim de yelegim annemle gitti etek kirliydi üstte çamaşır suyu olmuştu ben hep boyleyim bi icmedigim kaldı çamaşır suyunu
Masallah canım degısımın super gorunuyor bende suan deli gibi kilolu fotograflarımı arıyorum kilom varken fotograf cekılmezdım
Bugün ilk defa dukan birası yaptım.Acep bunu aç karnına falan mı içmek gerekiyordu Bu arada tadı iğrençmiş
Eki Görüntüle 2778069
Canım sade yesil cayla degilde ananaslı, bergamutlu vs gibi onlarla yaparsan tadı daha cok ıcetea vari oluyor birde yesil cayı sutle karıstırıp ıcıyorlarmıs ve tadının guzel oldugunu duydum
Günaydın kızlar akşam yediğim yoğurtlu kabak sabaha - 400 gelmeme neden oldu
Woww super ben bu hafta tartılıyorum
Esine cok gecmıs olsun canım tas dusurmek baya zor
Kızlar bu dukan birasını emziren anneler yapabiliyor mu?
Yapamıyor diye biliyorum hatta yesil cayı ıcmemelerı daha iyi
Yok ben göya bugün erken kalkıp diyetisyen listesine başlayacaktım ama uyandığımda saat 11di ben şimdi 6 öğünü nasıl yiyim ki
6 ogun yıyıp zayıflayanlara hayranım valla ben ogunu cogalttım mı gitmiyor bende yapamıyorum da kılo alırım korkusu acayip var bende
Orti kanka panpa
ivett ta kendisi

6 ogun yıyıp zayıflayanlara hayranım valla ben ogunu cogalttım mı gitmiyor bende yapamıyorum da kılo alırım korkusu acayip var bende

ivett ta kendisi

Ben 96dan 80e kadar diyetisyen listesiyle zayıfladım canım kilo verdiyor ama çok uğraştırıcı habire yemek hazırlıyosun. İf çok rahat da yağ karbon pro vs denge sağlamak zor

Ben 96dan 80e kadar diyetisyen listesiyle zayıfladım canım kilo verdiyor ama çok uğraştırıcı habire yemek hazırlıyosun. İf çok rahat da yağ karbon pro vs denge sağlamak zor
Ben devlette gıtmıstım listesi hala tolapta asılı ama hıc yapmadım. Kahvaltı sonrası acımadan ara ogun vakti geliyor birde erken kalkamıyorum malesef İf ve omad tam bana gore aslında suan seviyelere devam etmeye calısıyorum bakalım

Canım 96 dan 67.5 a mı geldin.
Neler yaptın. Ve şu anda ne yapıyorsun.
Benim seni dinlemem lazım.
Ve ne kadar sürede verdin.
Çok katı mı yaptın.
Sorgu memuru gibi hissettim kendimi

Masallah canım degısımın super gorunuyor bende suan deli gibi kilolu fotograflarımı arıyorum kilom varken fotograf cekılmezdım
Teşekkür ederim canım bende oyle çekmezdim 2 tane mecbur kalıp çekindiğim resim var onlari aticam şimdi flaş bellekte resimlerimiz ara kabloyu bulamadım orda var yine bi kactane boydan ama benim geneli selfie olarak var bundan sonra bol bol boydan çekerim

Cek canım insan arıyor sonra vallahi bı ara Hard diske bakıcam bende varsa orda vardır

Zipzip- kaptanım Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda

Eklentiler

• 20210207_124751.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 50
  • 20210207_124646.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…