Abla başladığımda 115 kiloydum birazdan o zmana ait bi resim aticamDilekcim hep merak ediyordum after before yapmanı....başladığında kaç kiloydun hatırlamıyorum...
Hoşgeldin canım ❤Hoşbulduk inşallah ya
Evet canım karın bölgem çok inceldi alt karın yok oldu resmen hafif var onuda sporla yok edicemGüzel musakka yaparım malum oldu heralde
Özellikle karın bölgende çok farketmiş canım. Devam durmak yok
Günaydın canım hoşgeldin bu arada❤Günaydın ben biraz geç uyandım malum gece yatmayan iki yaramazım var onlar hala da uykuda ben sporumu ancak evde yaparım. Dışarı çıkamam 3 aylık bebem var
Sagol canim ❤90 civariydim canim önceki resimde tam hatırlamıyorum not alicam artik resimli vs yazicam unutuyorum sonraMaşallah canım. Kaç kilo fark var iki resim arasında?
Teşekkür ederim canım cevabın için yapmıyım o zamanİnternette yapamaz yazıyor, yeşil çay içiyoruz normalde günde 1bardak içilebilir ama dukan neden yasak bilmiyorum, sanırım bizim vucütlqrın süt üretmesi için çokca suya ihtiyacı var, vucüttan su atılsın istenmiyor, böyle yorumladım.
MaşallahAbla başladığımda 115 kiloydum birazdan o zmana ait bi resim aticam
Hoşgeldin canım ❤
Evet canım karın bölgem çok inceldi alt karın yok oldu resmen hafif var onuda sporla yok edicem
Günaydın canım hoşgeldin bu arada❤
Sagol canim ❤90 civariydim canim önceki resimde tam hatırlamıyorum not alicam artik resimli vs yazicam unutuyorum sonra
Orti kanka panpaTunaydın kızlar ❤
Ne güzel dua❤ çok teşekkür ederim Rabbim sizlerede Bu güzel kalbinize en güzelini eylesinRabbim seni şafi ismiyle şifalandırsın korktuğundan emin etsin yaşına güzelliğine bağışlasın sağlığını inşallah arkadaşım tüm kalbimle bu duam
Cok gecmıs olsun canım Rabbım sıfa versın ❤bir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Masallah canım degısımın super gorunuyor bende suan deli gibi kilolu fotograflarımı arıyorum kilom varken fotograf cekılmezdımGünaydın kızlar ❤
ayni kıyafetle çekecektim de yelegim annemle gitti etek kirliydi üstte çamaşır suyu olmuştuben hep boyleyim bi icmedigim kaldı çamaşır suyunu
Canım sade yesil cayla degilde ananaslı, bergamutlu vs gibi onlarla yaparsan tadı daha cok ıcetea vari oluyor birde yesil cayı sutle karıstırıp ıcıyorlarmıs ve tadının guzel oldugunu duydumBugün ilk defa dukan birası yaptım.Acep bunu aç karnına falan mı içmek gerekiyorduBu arada tadı iğrençmiş
Eki Görüntüle 2778069
Woww super ben bu hafta tartılıyorumGünaydın kızlar akşam yediğim yoğurtlu kabak sabaha - 400 gelmeme neden oldu
Esine cok gecmıs olsun canım tas dusurmek baya zorBu arada gunaydin...sabah 7 de kalktim..cocuklarda benimle birlikte kalkti...esim taş problemi var bu aralar...gece sancidan uyuyamamış simdi uyuyor...bende cocuklarin karnini doyurdum kendim sporumu yaptım ara ogunumu yaptım...kahvaltiyi uyaninca yapcaz artik
Yapamıyor diye biliyorum hatta yesil cayı ıcmemelerı daha iyiKızlar bu dukan birasını emziren anneler yapabiliyor mu?
6 ogun yıyıp zayıflayanlara hayranım valla ben ogunu cogalttım mı gitmiyor bende yapamıyorum da kılo alırım korkusu acayip var bendeYok bengöya bugün erken kalkıp diyetisyen listesine başlayacaktım ama uyandığımda saat 11di ben şimdi 6 öğünü nasıl yiyim ki
Orti kanka panpa
Sanırım spor onun cozumu canımKızlar benim göbek sıfır hiç yok. Belim de çok ince ama kalça ve basen var. Bunun için ne önerirsiniz erimesi için
6 ogun yıyıp zayıflayanlara hayranım valla ben ogunu cogalttım mı gitmiyor bende yapamıyorum da kılo alırım korkusu acayip var bende
ivett ta kendisi
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar akşam yediğim yoğurtlu kabak sabaha - 400 gelmeme neden oldu
Tunaydin canim ❤Tunaydın kızlar ❤
Ben devlette gıtmıstım listesi hala tolapta asılı ama hıc yapmadım. Kahvaltı sonrası acımadan ara ogun vakti geliyorBen 96dan 80e kadar diyetisyen listesiyle zayıfladım canım kilo verdiyor ama çok uğraştırıcı habire yemek hazırlıyosun. İf çok rahat da yağ karbon pro vs denge sağlamak zor
Canım 96 dan 67.5 a mı geldin.Ben 96dan 80e kadar diyetisyen listesiyle zayıfladım canım kilo verdiyor ama çok uğraştırıcı habire yemek hazırlıyosun. İf çok rahat da yağ karbon pro vs denge sağlamak zor
15.30 da yapacagimSporcu Çıtırlar Eva fitnessa hazır mıyızzzzz.
Eva değil ama kısmetse leslie patlatmaya niyetim var yarim saateSporcu Çıtırlar Eva fitnessa hazır mıyızzzzz.
Teşekkür ederim canım bende oyle çekmezdim 2 tane mecbur kalıp çekindiğim resim var onlari aticam şimdi flaş bellekte resimlerimiz ara kabloyu bulamadım orda var yine bi kactane boydan ama benim geneli selfie olarak var bundan sonra bol bol boydan çekerimMasallah canım degısımın super gorunuyor bende suan deli gibi kilolu fotograflarımı arıyorum kilom varken fotograf cekılmezdım
Teşekkür ederim canım bende oyle çekmezdim 2 tane mecbur kalıp çekindiğim resim var onlari aticam şimdi flaş bellekte resimlerimiz ara kabloyu bulamadım orda var yine bi kactane boydan ama benim geneli selfie olarak var bundan sonra bol bol boydan çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?