Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar normalde kısıtlamalara çok dikkat ediyoruz.Alışverişimi de hafta içi yaptığımdan haftasonu hiç dışarı çıkmıyoruz.Yalnız İzmirde öyle güzel bir hava var ki..Kuruyemişçiye gitme bahanesiyle çıkıp 1 saat yürüdük annemle.(bahane dediğim cidden kuruyemişçiye de gittik,markete de ama yolları uzattık biraz) Annem sanırım 3 ay snra ilk defa dışarı çıktı,çok iyi geldi kadına.Teşekkür edip duruo
Ara öğünümü de yaptım şimdi,biraz sindirirsem spora koşucam kısmetse

Foto yuklenmemis galiba canım

Ne guzel olmus canım

Burda da hava cok guzel ama evden cikmadim

Markette yakin gitsemde bu kadar surmez

Ne guzel olmus canım

Burda da hava cok guzel ama evden cikmadim

Markette yakin gitsemde bu kadar surmez
Kuruyemişçi 10 dk mesafede ama eve dönerken büyük bir kareee çizdik,rota baya uzadı :)))) market eve yakın,ona ise son durak olarak uğrayıp alışverişi faslını kapadık

Kilonu gostermıyorsun canım yada oturdugun ıcın anlasılmiyor Masallah barekallah cok tatlısın

İyi yapmıssınız canım uzun sure evde kalınca psikoloji bozuluyor hafta ıcı bende 1 saat yurume ye gayret ediyorum otobanın kenarından insan ıcıne cok girmeden

İyi yapmıssınız canım uzun sure evde kalınca psikoloji bozuluyor hafta ıcı bende 1 saat yurume ye gayret ediyorum otobanın kenarından insan ıcıne cok girmeden
Hava iyiyken ve bu kısıtlamalar yokken haftasonu yürüyorduk biz de,çok iyi geliyordu.Hafta içi iş olunca çıkamıyorum,annem de yalnız çıkmaz zaten,bi de kış vs malum.Şimdi sanki kış değil de bildiğin bahar havası varrr Pandemi biraz normale döner de haftasonh kısıtlamalarını kaldırırlarsa inşallah insanlar en azından yürüyüş yapar iyi olur,psikoloji de etkileniyor dediğin gibi

İçinde yeşilçay,limon,maden suyu var.Emziren anneler yeşil çay içebiliyor mu,ona bağlı bence
Haklısın canım . Bazı siteler ve bazı diyetisyenler içilebilir demiş diğerleri de içilemez

Haklısın canım . Bazı siteler ve bazı diyetisyenler içilebilir demiş diğerleri de içilemez
Pek önermiyorlar diye biliyorum. Ama cem çelik kadın doğum doktoru eğer günlük rutininizde varsa günde 1 fincan içilebilir demişti. Ama normalde içmeyen biriyseniz içmenizi önermiyorum çünkü vücudun vereceği tepkiyi bilemiyoruz demişti.

Günaydın canım geçen bende öyle rüya gördüm eşim aldatıyor benı çocuklarımı alıp gidiyorum. Uyandım elime karşı bı öfke oldu o an sonradan normale döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…