Ne çok çarpı var öyleMenu tablosu yapayim dedim de yapmasam daha iyiydi
Buraya attim canımCanım nereye atıyorsun resmi bende goreydım
Geldimmm geldimmmmMenu tablosu yapayim dedim de yapmasam daha iyiydi
@birazhuzurdu2008 canım bunlar önceki resimlerZipzip- kaptanım @Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda
AA gormedımBuraya attim canım
Gecmisi okumak zor yazinca çarpiyi kaldirayimGeldimmm geldimmmm
1 saatir gecmis okuyodum
Ilk defa geçe kaldim sende hemen çarpiyi basmişin kaptancim
@birazhuzurdu2008 Bu da yeni resimlerGünaydın kızlar ❤
ayni kıyafetle çekecektim de yelegim annemle gitti etek kirliydi üstte çamaşır suyu olmuştuben hep boyleyim bi icmedigim kaldı çamaşır suyunu
Eline sağlık kaptanım.5-11 Şubat Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @sena zeynep @gulenyuzumsunsen @birazhuzurdu2008 @sulisim D Dileksnr @timesinfinity @Cedarice Cordelia @askrhpozitif Mefkurem Gulumse24 @PAPATYAM @Tutku44 A Ahalp @Mucizemsn @madamhd @asysss @aylin68olacak @Tesnim1989 @Migi_magid11 @Kmsl Hnd
Canım bende çıkmadıkı gorunmuyoIlk attığım resmi 17 kişi görmüş
Giyindim hemen yürüyüşe çıkıyorum =) evde işler yeni bitti5-11 Şubat Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @sena zeynep @gulenyuzumsunsen @birazhuzurdu2008 @sulisim D Dileksnr @timesinfinity @Cedarice Cordelia @askrhpozitif Mefkurem Gulumse24 @PAPATYAM @Tutku44 A Ahalp @Mucizemsn @madamhd @asysss @aylin68olacak @Tesnim1989 @Migi_magid11 @Kmsl Hnd
Tikla üzerine görünür canımCanım bende çıkmadıkı gorunmuyo
Mesajdaki nikin hemen yaninda ünlem isaretine tikla seni alintiya götürüyor canim alintida fotoğraf görünürCanım bende çıkmadıkı gorunmuyo
Menu bildirimi yok muGiyindim hemen yürüyüşe çıkıyorum =) evde işler yeni bitti
Oooo dolma makarna misss. Rakipler hep böyle yese. Kesin kazanırım.Sabah kahvaltim
Eki Görüntüle 2778059
Ara öğün 2 si bir arada şekersiz Eki Görüntüle 2778060
Akşam yemeği Eki Görüntüle 2778061
2 lt su
Evde sürekli aktifim yasak olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum yarın başlıyorum
Evet sadece ilki gördüm ben de.Canım bende çıkmadıkı gorunmuyo
gördüm kuzum Yenı halın varmıTikla üzerine görünür canım
Yarınki eksilerde görüşürüzOooo dolma makarna misss. Rakipler hep böyle yese. Kesin kazanırım.
Ben buları yiyerek 27 kilo verdimOooo dolma makarna misss. Rakipler hep böyle yese. Kesin kazanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?