Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun ablacım . İradeni alkışlamakla birlikte menün çokkkk az olmuş abla demeyi kendime borç eylerimAcıkmasan da görev bilinciyle yemelisin.Böyle hem açlık atakları yaşarsın hem de vücudun ödem tutar.Ayrıca yetersiz beslendiğin için kilo da versen yağlarla birlikte kasların da erir Allah korusun.Bu hafta 1-2 kere daha böyle beslendiğinden haddimi aşarak şey ettim.Öpücükler

Teşekkür ederim canım evet baska yok bunlar vardı sadece göbeğim kocaman ama dikkatli bak
Fark edilmiyor tatlım Masallah
Aynen cnaım fazla eve durunca ben evdekilere sarıyorum annecıgıne de ne guzel ıyı gelmıs ❤
Eki Görüntüle 2778169

Beyaz gömlekli halim 83 kilo şimdi 3 kilo eksideyim Eki Görüntüle 2778172
Buda 74 kilo halim şuan 6 kilo fazlayim ahhh ahhhh
Masallah barekallah Allah canım acayip bir fark var valla kıskandım sızı ınsallah bir gun bende oncesi sonrası yaparım

Yaparsın canım ben menülerimi hep resim olarak çektim kendimide her zaman çektim tartı resimlerim bile duruyor tartı mecburi olmadan bile ben hep resimli paylaşım yapardım onlarda hatıra olarak albüm yaptım

D Dileksnr
Gulumse24
Ikinizede masallah kizlar
Oncesi - sonralariniz yarışıyor
Teşekkürler canım
Sende ben gibi kilonu nerende sakliyon gızzzz hiç gostermiyon etin sıkı galiba benim gibi
Aynen canım etim sıkı ona rağmen çok korkmuştum sarkma olacakmı diye çevremde bi kac insan sarkarsin vs diyorlardı şükür ama olmadı
Elbise değil ferace canım 101 falan vardirim yada 103 hatırlamıyorum ki
Anladım canım
Dile bak dile
Kimse inanmıyor zatın 74 kiloyken 65 ancak varsın diyorlar 100 kiloyken 80 ancak varsın diyorlardi tartı öyle söylemiyor diyordum
Evet banada göstermiyorsun diyorlardı
dün esim diyoki yapma artık yeter
zayıfladıkça cirkin oluyor muşum ben

Yaparsın canım ben menülerimi hep resim olarak çektim kendimide her zaman çektim tartı resimlerim bile duruyor tartı mecburi olmadan bile ben hep resimli paylaşım yapardım onlarda hatıra olarak albüm yaptım
Onu yapıyordum aslında canim hatta instgramda da paylasiyordum son zamanlar bosladım. Kendimi cekmeyı hıc sevmedim ben varsa esimin Hard dıskınde vardır gecmıs fotolar

Helal olsun değişimeee gelllll bin maşallah
Sağ ol kuzummm,sen de muhteşem zayıflamışsınnn 74 kilo halin ise efsane,yine öyle olacağına eminimm
Ben çocukluğumdan beri şişman olduğum için zayıf halimi bilmiyorum. Her kiloda yeni bir benle tanışıyorum. Bakalım nihayete erdiğimde kiminle tanışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…