Elbise değil ferace canım 101 falan vardirim yada 103 hatırlamıyorum kimaşallah sana canımsiyah elbiseli olan resimde kac kiloydun
Tşk ederim canımMaşallah canımumarım hedefine çabuk varırsın
Oh oh maşallah
Yeşil çay Bana da balık gibi kokuyor
Günaydın kızlarabla çukolar bitter mi
Maşallah canım siyahta kaç kilosun çok güzel vermişsin
O benden zayıf
Anacim o kadarciginida gormeyiverinGünaydın kızlarabla çukolar bitter mi
Sende kilonu gistermiyon cnmO benden zayıf
Kimse inanmıyor zatın 74 kiloyken 65 ancak varsın diyorlar 100 kiloyken 80 ancak varsın diyorlardi tartı öyle söylemiyor diyordumSende kilonu gistermiyon cnm
Afiyet olsun ablacım . İradeni alkışlamakla birlikte menün çokkkk az olmuş abla demeyi kendime borç eylerimGunaydin kizlar
Aksam yorgunluktan ve belimin agrisindan teli elime alamadim
Ev hamurisi, cukulata, baklava, pasta kayniyor
Ama bu 6.takim üyesi kardesiniz ne yemis, görün bakalim :))))
Gün icinde bisey yemeye vaktim olmadi canimda istemedi
18.30
2 sk et kavurma
Salata
Ara 1 avuc kuruyemis
2 minik kare cuko
Suyu olcemedim
Fark edilmiyor tatlım MasallahTeşekkür ederim canım evet baska yok bunlar vardı sadece göbeğim kocaman ama dikkatli bak
Aynen cnaım fazla eve durunca ben evdekilere sarıyorum annecıgıne de ne guzel ıyı gelmıs ❤Hava iyiyken ve bu kısıtlamalar yokken haftasonu yürüyorduk biz de,çok iyi geliyordu.Hafta içi iş olunca çıkamıyorum,annem de yalnız çıkmaz zaten,bi de kış vs malum.Şimdi sanki kış değil de bildiğin bahar havası varrrPandemi biraz normale döner de haftasonh kısıtlamalarını kaldırırlarsa inşallah insanlar en azından yürüyüş yapar iyi olur,psikoloji de etkileniyor dediğin gibi
Masallah barekallah Allah canım acayip bir fark var valla kıskandım sızı ınsallah bir gun bende oncesi sonrası yaparımEki Görüntüle 2778169
Beyaz gömlekli halim 83 kilo şimdi 3 kilo eksideyimEki Görüntüle 2778172
Buda 74 kilo halim şuan 6 kilo fazlayim ahhh ahhhh
Bir wowww da burda Masallah canim resmen ıcınden bir insan daha cıkmıs hedefe ulasınca ne olur kim bılır
Teşekkürler canımm,içimden küçük bir insan çıktı. Biraz daha çıkarıp onu bir yetişkine tamamlamayı hedefliyorumBir wowww da burda Masallah canim resmen ıcınden bir insan daha cıkmıs hedefe ulasınca ne olur kim bılır
Yaparsın canım ben menülerimi hep resim olarak çektim kendimide her zaman çektim tartı resimlerim bile duruyor tartı mecburi olmadan bile ben hep resimli paylaşım yapardım onlarda hatıra olarak albüm yaptımFark edilmiyor tatlım Masallah
Aynen cnaım fazla eve durunca ben evdekilere sarıyorum annecıgıne de ne guzel ıyı gelmıs ❤
Masallah barekallah Allah canım acayip bir fark var valla kıskandım sızı ınsallah bir gun bende oncesi sonrası yaparım
Helal olsun değişimeee gelllll bin maşallah
Tamamlayacaksın emınım canımTeşekkürler canımm,içimden küçük bir insan çıktı. Biraz daha çıkarıp onu bir yetişkine tamamlamayı hedefliyorum
Sende ben gibi kilonu nerende sakliyon gızzzz hiç gostermiyon etin sıkı galiba benim gibi
Anladım canımElbise değil ferace canım 101 falan vardirim yada 103 hatırlamıyorum ki
Dile bak dileO benden zayıf
Evet banada göstermiyorsun diyorlardıKimse inanmıyor zatın 74 kiloyken 65 ancak varsın diyorlar 100 kiloyken 80 ancak varsın diyorlardi tartı öyle söylemiyor diyordum
Onu yapıyordum aslında canim hatta instgramda da paylasiyordum son zamanlar bosladım. Kendimi cekmeyı hıc sevmedim ben varsa esimin Hard dıskınde vardır gecmıs fotolarYaparsın canım ben menülerimi hep resim olarak çektim kendimide her zaman çektim tartı resimlerim bile duruyor tartı mecburi olmadan bile ben hep resimli paylaşım yapardım onlarda hatıra olarak albüm yaptım
Sağ ol kuzummm,sen de muhteşem zayıflamışsınnnHelal olsun değişimeee gelllll bin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?