- 24 Haziran 2016
- 7.573
- 26.597
- 548
Canım benim menudede kaçamak varmı hangisi meselaAfiyet olsun kızlar ama kaçamaklar var menüler de
Valla canım yarını dört gözle bekliyorum bu hafta diğer kizlar bizden korksun benceSüpersinnnn,benim de amacım 38 beden olmak hehe.Teşekkürler canım ❤
Teşekkürlerrr canımm benimm❤ ❤ ❤
Menün çokkkk güzel canımm,eminin hafta içi adımlar daha da güzel olacağından bu hafta efsane olacaksın
Teşekkürler canımm❤boyum 173
Canım bişey istemedi yaa zar zor yedimAfiyet olsun canım simit olmamis ama toplamda cok yememissin
Suyu artir mutlaka 2-2.5 lt ye cikar toplamda
Afiyet olsun menun guzel ama krep kac tane yedin yazmamışsın
Sporun da guzel
Afiyet olsun canım bugun eksi gormenin sonucu galiba aksam pizza yemissin miktar cok degil neyseki sporda yapmissin
Guzel menu afiyet olsun canım
Emziriyorum demissin canim ama kahvalti yok bence kahvaltini ihmal etme
Bende yeniyim burda artık öğreniriz zaman la
O kadar Üzüldüm ki bu hafta cidden tek kaçamaksız ve olabildiğince hareketli geçirdim ona rağmen sabitti bişeyler ters gidiyor ama ne inşallah yardımcı olur =)Destek alirsan daha guzel olur insallah belkide 6ogunle 4 5 dilim ekmekle guzel kilo verirsin
Kaçamak yapmamışken neden üstüne alınıon kızzzCanım benim menudede kaçamak varmı hangisi mesela
Haha AmiiiiiinnValla canım yarını dört gözle bekliyorum bu hafta diğer kizlar bizden korksun bencehaftasonu çıkamıyorum bi yere bu hafta bı dilek olabilirim Allah utandırmasın.
Yok canim iki gündür hiç kaçamak yapmadkm sadece alıntı yapip sonunda kaçamak var yazınca dedim belki yediğim bişey yanlış gelmiş olabilir. Onu sordumKaçamak yapmamışken neden üstüne alınıon kızzzpizza poğaça mı yedin gizliden
Haha Amiiiiiinnsen dengeli beslen,sporunu yap her türlü vereceksin zaten. Önemli olan da sağlıkla azar azar da olsa vermek (ama biz gene çok vermeyi hedefliyormuşuz gibi yapalım korksunlar )
Evet canım spor puanlarini tutuyor
Evet
Guzel menu ve spor afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımSonunda kacamaksiz menumu gonul rahatlığıyla yazayim
Sabah 7
1 bardak sirkeli su
yarim muz
10.30 bir avuc cig yemis
Kahvalti 11-11.30 arasi
1.5 dilim tam.bugday
Kavurmali yumurta
Suzme yogurt
Dometes salatalik biber yesillik
2 cay kasigi sut kaymagi
Ara 15.00
2 mercimek köftesi
Aksam 18.00
Bir kepçe sulu köfte
4-5 karnibahar koftesi
Bol.salata
1-2 kasik yogurt
Su 2+1 2 fincanda yesil cay
Spor
Leslie 1 mil
April han bacak ic bacak bel-simit alt karin yaklasik 45 dk
Guzel menu ve spor afiyet olsun canimSonunda kacamaksiz menumu gonul rahatlığıyla yazayim
Sabah 7
1 bardak sirkeli su
yarim muz
10.30 bir avuc cig yemis
Kahvalti 11-11.30 arasi
1.5 dilim tam.bugday
Kavurmali yumurta
Suzme yogurt
Dometes salatalik biber yesillik
2 cay kasigi sut kaymagi
Ara 15.00
2 mercimek köftesi
Aksam 18.00
Bir kepçe sulu köfte
4-5 karnibahar koftesi
Bol.salata
1-2 kasik yogurt
Su 2+1 2 fincanda yesil cay
Spor
Leslie 1 mil
April han bacak ic bacak bel-simit alt karin yaklasik 45 dk
Hm anldm cnm benim bebeğim aşırı huzursuz ve kolik bebek reflüsü hala gecmedi yani anliycaginuz zamanında yiyip içmem imkansız gibi yemeğe gelince en hızlı ne yapılıyorsa direk onu yapıyorum spor günlük yapmaya calısıcam eskiden az şu içerdim şimdi yavaş yavaş artırıyorum mesela yemek yemeden önce 5 veya6 bardak su içiyorum hani tikanirimda yemem diye ama yine aynı ne bulsam mide yok demiyor kendime engel olamıyorum ve ne zmn sinirlensem agzima aticak biseyler arıyorum öfkemi yiyerek sakinleştirmeye çalışıyorumHerkes kendi diyetini yapıyor canım burda yediklerimizi yazıyoruz. Diyetisyene giden de var if yapan da kafasına göre takılan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?