Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla canım yarını dört gözle bekliyorum bu hafta diğer kizlar bizden korksun bence haftasonu çıkamıyorum bi yere bu hafta bı dilek olabilirim Allah utandırmasın.

Canım bişey istemedi yaa zar zor yedim

Destek alirsan daha guzel olur insallah belkide 6ogunle 4 5 dilim ekmekle guzel kilo verirsin
O kadar Üzüldüm ki bu hafta cidden tek kaçamaksız ve olabildiğince hareketli geçirdim ona rağmen sabitti bişeyler ters gidiyor ama ne inşallah yardımcı olur =)

Canım benim menudede kaçamak varmı hangisi mesela
Kaçamak yapmamışken neden üstüne alınıon kızzz pizza poğaça mı yedin gizliden
Valla canım yarını dört gözle bekliyorum bu hafta diğer kizlar bizden korksun bence haftasonu çıkamıyorum bi yere bu hafta bı dilek olabilirim Allah utandırmasın.
Haha Amiiiiiinn sen dengeli beslen,sporunu yap her türlü vereceksin zaten. Önemli olan da sağlıkla azar azar da olsa vermek (ama biz gene çok vermeyi hedefliyormuşuz gibi yapalım korksunlar)

Menüm

Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1kk peynir
1 dilim t.b ekmeği

Ara. 14.00
1 elma
1 avuç leblebi

Ara. 17.00
1 muz

Akşam 18.30
1 kase çorba
Yağsız 5 kaşık makarna
4 adet köfte

Ara. 21.00
2 gün kurusu

2 litre su
60 dk daha Eva yapacağım inşallah.
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul AseliccA

Yok canim iki gündür hiç kaçamak yapmadkm sadece alıntı yapip sonunda kaçamak var yazınca dedim belki yediğim bişey yanlış gelmiş olabilir. Onu sordum
Şayet bu hafta boyle istikrrali gidersem vereceğime innaiyorum

Sonunda kacamaksiz menumu gonul rahatlığıyla yazayim

Sabah 7
1 bardak sirkeli su
yarim muz

10.30 bir avuc cig yemis

Kahvalti 11-11.30 arasi
1.5 dilim tam.bugday
Kavurmali yumurta
Suzme yogurt
Dometes salatalik biber yesillik
2 cay kasigi sut kaymagi

Ara 15.00
2 mercimek köftesi

Aksam 18.00
Bir kepçe sulu köfte
4-5 karnibahar koftesi
Bol.salata
1-2 kasik yogurt

Su 2+1 2 fincanda yesil cay

Spor
Leslie 1 mil
April han bacak ic bacak bel-simit alt karin yaklasik 45 dk

Afiyet olsun canım

Guzel menu ve spor afiyet olsun canim

Herkes kendi diyetini yapıyor canım burda yediklerimizi yazıyoruz. Diyetisyene giden de var if yapan da kafasına göre takılan da
Hm anldm cnm benim bebeğim aşırı huzursuz ve kolik bebek reflüsü hala gecmedi yani anliycaginuz zamanında yiyip içmem imkansız gibi yemeğe gelince en hızlı ne yapılıyorsa direk onu yapıyorum spor günlük yapmaya calısıcam eskiden az şu içerdim şimdi yavaş yavaş artırıyorum mesela yemek yemeden önce 5 veya6 bardak su içiyorum hani tikanirimda yemem diye ama yine aynı ne bulsam mide yok demiyor kendime engel olamıyorum ve ne zmn sinirlensem agzima aticak biseyler arıyorum öfkemi yiyerek sakinleştirmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…