- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Yarına kesin artı çıkarım fazlamı oldu dersiniz akşamKahvaltı 12:15
1 haş yumurta
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 havuç
Marul
Kayısı çayı
15:00 3 hurma 1 ceviz
akşam 18:00
8 tane etsiz çiğ köfte (ev yapımı)
Marul
Yarım simit
Çay
1 lt su ama yatana kadar içeceğim
45 dk Leslie
Afiyet olsun canim simiti kahvaltınin oraya alıyorum hemenKahvaltı 12:15
1 haş yumurta
2 kibrit kutusu peynir
5 zeytin
1 havuç
Marul
Kayısı çayı
15:00 3 hurma 1 ceviz
akşam 18:00
8 tane etsiz çiğ köfte (ev yapımı)
Marul
Yarım simit
Çay
1 lt su ama yatana kadar içeceğim
45 dk Leslie
Simit 2dilim ekmek saysak sabah ekmek yememissin aslinda dengelemis ama simit beyaz undan☹Yarına kesin artı çıkarım fazlamı oldu dersiniz akşamkendimi kaybettim yine yerken
Afiyet olsun canim menude sporda guzel07.02 menüsü
Sabah 10:30
Mısır unlu krep
Domates soğan
2 piliç füme
12:30 sütlü kahve
15:00 kızımla beraber portakal elma
18:00 taş kebabı (2 kepçe )
Domates soğan salatası
Yoğurt
Spor
Sabah 15 dk egzersiz
40 dk cardio
(Eve fitnessi takip edemedim zor oluyor ama bildiğim hareketlerı yaptım çok ter döktüm)
Gecmis olsun canımbir ameliyat geçirmiştim son zamanlarda neden oldu bilmiyorum kanamalarım arttı hareket etmem yasak Bir haftadır yatıyorum sadece o etkiledi enerjimi aldı Ama pazartesi sonuçtan sonra daha iyi gelirim
Çocuklar poğaça simit istediler çay saati gibi yaptım akşamı yemeyim dedim ama yedimAfiyet olsun canim simiti kahvaltınin oraya alıyorum hemen
1pizza dahaGünün özeti;
Ara öğün(12.00):Türk kahvesi maden suyu
Sabah(14.00):5 yk bamya 4 yk pirinç pilavı 1 bardak ayran ve turşu
Ara öğün(15.00): siyah çay+3 4 ciğ fıstık
Ara öğün(17.00) : 3 yk granola 1yk bitter damla 1yk hc cipsi 200 ml süt
Akşam(19.00) : 1 dilim pizza(yemek yapmadım eşimin siparişinden bir dilim yedim.)
Ara öğün(21.00): yeşil çay
2 lt su
Spor olarak:
30 dk leslie
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Perşembe günü diyetisyene gidip söyleyeceğim ben iki öğün yiyorum akşam bir yeşil çay sadece ekmek birer dilim ama olmadı =( kendim yapamayacağım sanırım bir liste versin bakalımAslinda duzenli bir menu yapsan kendine dah guzel olur sabah ogle aksam aralar gibi ozaman daha guzel verirsin kahveyi 2bitter çikolatayla kuruyemis yogurt sut gibi
Vay ortim maşallahİkinci resim 93-94 kg. sanırım. İlk resim 82 kg.
Çok değil ama 11-12 kg.
Aaa tamamdır ben cuma normal yemiştim cidden 5 haftadır tek dilim pizzaydı yaptığım kek böreklerin tadına bile bakmadımEksi geldiniz sanirim kızlar bugün pizzalar pogcalar salatalar var menulerde sadece cuma yiyoruz bunlari unutmasak iyi olur
Destek alirsan daha guzel olur insallah belkide 6ogunle 4 5 dilim ekmekle guzel kilo verirsinPerşembe günü diyetisyene gidip söyleyeceğim ben iki öğün yiyorum akşam bir yeşil çay sadece ekmek birer dilim ama olmadı =( kendim yapamayacağım sanırım bir liste versin bakalım
Hafta sonu olunca ister istemez saliyoruz kendimizi yarın kontrol tartisi var ozaman çıkıyor neler yedigimizAaa tamamdır ben cuma normal yemiştim cidden 5 haftadır tek dilim pizzaydı yaptığım kek böreklerin tadına bile bakmadım
Resimler de en fazla 90-95 derimZipzip- kaptanım @Elhan ablacım
gelinin yanında olan resimde 117 idim
Abimle ve yengemle çekindiğim resimde 115 kg yim orda yan oturduğum için belli olmuyor fazla ama tabi zaten sıkı bi Vucudum vardi benim sezeryan doğumdan dolayi alt karin cok yumuşaktı onu toparladım az bisey kaldı sporla halledicem onuda
Sağol canım ortim.Vay ortim maşallah
İlk resim 65 gibi duruyor çok fark var arasında sporun etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?