Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarına kesin artı çıkarım fazlamı oldu dersiniz akşam kendimi kaybettim yine yerken

Afiyet olsun canim simiti kahvaltınin oraya alıyorum hemen

07.02 menüsü
Sabah 10:30
Mısır unlu krep
Domates soğan
2 piliç füme
12:30 sütlü kahve
15:00 kızımla beraber portakal elma
18:00 taş kebabı (2 kepçe )
Domates soğan salatası
Yoğurt
Spor
Sabah 15 dk egzersiz
40 dk cardio
(Eve fitnessi takip edemedim zor oluyor ama bildiğim hareketlerı yaptım çok ter döktüm )
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun canim menude sporda guzel

Günün özeti;
Ara öğün(12.00):Türk kahvesi maden suyu
Sabah(14.00):5 yk bamya 4 yk pirinç pilavı 1 bardak ayran ve turşu
Ara öğün(15.00): siyah çay+3 4 ciğ fıstık
Ara öğün(17.00) : 3 yk granola 1yk bitter damla 1yk hc cipsi 200 ml süt
Akşam(19.00) : 1 dilim pizza(yemek yapmadım eşimin siparişinden bir dilim yedim.)
Ara öğün(21.00): yeşil çay
2 lt su
Spor olarak:
30 dk leslie
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

1pizza daha
Afiyet olsun canim

Aslinda duzenli bir menu yapsan kendine dah guzel olur sabah ogle aksam aralar gibi ozaman daha guzel verirsin kahveyi 2bitter çikolatayla kuruyemis yogurt sut gibi
Perşembe günü diyetisyene gidip söyleyeceğim ben iki öğün yiyorum akşam bir yeşil çay sadece ekmek birer dilim ama olmadı =( kendim yapamayacağım sanırım bir liste versin bakalım

Eksi geldiniz sanirim kızlar bugün pizzalar pogcalar salatalar var menulerde sadece cuma yiyoruz bunlari unutmasak iyi olur

Aaa tamamdır ben cuma normal yemiştim cidden 5 haftadır tek dilim pizzaydı yaptığım kek böreklerin tadına bile bakmadım

Perşembe günü diyetisyene gidip söyleyeceğim ben iki öğün yiyorum akşam bir yeşil çay sadece ekmek birer dilim ama olmadı =( kendim yapamayacağım sanırım bir liste versin bakalım
Destek alirsan daha guzel olur insallah belkide 6ogunle 4 5 dilim ekmekle guzel kilo verirsin

Aaa tamamdır ben cuma normal yemiştim cidden 5 haftadır tek dilim pizzaydı yaptığım kek böreklerin tadına bile bakmadım
Hafta sonu olunca ister istemez saliyoruz kendimizi yarın kontrol tartisi var ozaman çıkıyor neler yedigimiz

Son düzenleme:
Resimler de en fazla 90-95 derim
Kilonu gostermiyosun vücudun sıkı

Bugünun menüsü sabah kahvaltı saat 11.30
Menemen,1 dilim beyaz peynir,5 zeytin,,2 dilim.kepek ekmeği açık çay
Öğlen 14.00
Salata, taze fasulye 6 kaşık, 1 dilim kepek ekmeği
Ara 16 .00
Türk kahvesi, yeşil elma
Aksam18.20
Tavuk sote, salata 3 kaşık taze fasulye
2 litre su 3 yaparım
Yürüyüş 5000 civarı eşimle telefonlari değiştik adım sayar uygulaması eski telde kaldı.
Zipzip- N Nidsalii T timesinfinity E Elif_Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…