- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Guzel menu ve spor afiyet olsun canim07/02/2021
Sabah (10.00)
-Tavada 1 yumurta (az tereyağı ile)
-1 parça beyaz peynir
-4 zeytin
-1 dilim tam buğday ekmeği
-Maydanoz, dereotu
Ara (12.30)
-Yarım muz
-Yarım bardak kefir
Öğle (15.00)
-Fırında az yağla kızarmış 10-12 tane sardalya
-Bol salata
Ara(17.30)
-1 çay bardağı iğde
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (20.00)
-1 tabak fırında az yağla kızarmış karnabahar
-1 kase yoğurt
2,5 litre su
Leslie ile 3 mil 45 dk N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Çok güzel kilo vermişsin.Teşekkür ederim canım bende oyle çekmezdim 2 tane mecbur kalıp çekindiğim resim var onlari aticam şimdi flaş bellekte resimlerimiz ara kabloyu bulamadım orda var yine bi kactane boydan ama benim geneli selfie olarak var bundan sonra bol bol boydan çekerim
Hm anldm cnm benim bebeğim aşırı huzursuz ve kolik bebek reflüsü hala gecmedi yani anliycaginuz zamanında yiyip içmem imkansız gibi yemeğe gelince en hızlı ne yapılıyorsa direk onu yapıyorum spor günlük yapmaya calısıcam eskiden az şu içerdim şimdi yavaş yavaş artırıyorum mesela yemek yemeden önce 5 veya6 bardak su içiyorum hani tikanirimda yemem diye ama yine aynı ne bulsam mide yok demiyor kendime engel olamıyorum ve ne zmn sinirlensem agzima aticak biseyler arıyorum öfkemi yiyerek sakinleştirmeye çalışıyorum
Bugunlerde gececek.merak etme...kolik bebegin en buyuk sikintisi gazdir...benim.oglumdada vardi...büyüdükçe azaliyor..bol bol mesaj yap bağırsakları geliştikçe azalacak sikinti merak etme...Hm anldm cnm benim bebeğim aşırı huzursuz ve kolik bebek reflüsü hala gecmedi yani anliycaginuz zamanında yiyip içmem imkansız gibi yemeğe gelince en hızlı ne yapılıyorsa direk onu yapıyorum spor günlük yapmaya calısıcam eskiden az şu içerdim şimdi yavaş yavaş artırıyorum mesela yemek yemeden önce 5 veya6 bardak su içiyorum hani tikanirimda yemem diye ama yine aynı ne bulsam mide yok demiyor kendime engel olamıyorum ve ne zmn sinirlensem agzima aticak biseyler arıyorum öfkemi yiyerek sakinleştirmeye çalışıyorum
Afiyet olsun canım07/02/2021
Sabah (10.00)
-Tavada 1 yumurta (az tereyağı ile)
-1 parça beyaz peynir
-4 zeytin
-1 dilim tam buğday ekmeği
-Maydanoz, dereotu
Ara (12.30)
-Yarım muz
-Yarım bardak kefir
Öğle (15.00)
-Fırında az yağla kızarmış 10-12 tane sardalya
-Bol salata
Ara(17.30)
-1 çay bardağı iğde
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (20.00)
-1 tabak fırında az yağla kızarmış karnabahar
-1 kase yoğurt
2,5 litre su
Leslie ile 3 mil 45 dk N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Vay sporda yapilmis afiyet olsun canimSabah 2 haşlanmış yumurta yarım dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bir tk tahin bir bardak çay.
ARa 2 tane galeta 1 kaşık krem peynir.
1.fincan sütlü kahve..
1 kupa rezene 1kupa yeşilçay
Akşam bir tabak haşlanmış yoğurtlu kabak.
Spor 45dk leslie 3mil
20 dk koşu
8528 adım foto yüklenmiyorZipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Ben daha önce 28 kg verdim ilk hamileliğin sonrası ama tek başına olmuyor bir aydır denedim ilerleyemedim kk ya geleyim yine dedim menüler örnek oluyor birazda insan çekiniyor yemeye falan gitme sakın alışana kadar zor olurda iki hafta sonra herşeye alışırız bende unutmuşumBugün yeni başladım umarım caymam
Bebiş kaç aylık canımHm anldm cnm benim bebeğim aşırı huzursuz ve kolik bebek reflüsü hala gecmedi yani anliycaginuz zamanında yiyip içmem imkansız gibi yemeğe gelince en hızlı ne yapılıyorsa direk onu yapıyorum spor günlük yapmaya calısıcam eskiden az şu içerdim şimdi yavaş yavaş artırıyorum mesela yemek yemeden önce 5 veya6 bardak su içiyorum hani tikanirimda yemem diye ama yine aynı ne bulsam mide yok demiyor kendime engel olamıyorum ve ne zmn sinirlensem agzima aticak biseyler arıyorum öfkemi yiyerek sakinleştirmeye çalışıyorum
Bende bu doğumumdan sonra 15 kilo verdim sonra durdu kilo vermem bir anda bakalım umarım istediğim kiloya yetişirim sonuçta zararın neresinden dönsen kardirBen daha önce 28 kg verdim ilk hamileliğin sonrası ama tek başına olmuyor bir aydır denedim ilerleyemedim kk ya geleyim yine dedim menüler örnek oluyor birazda insan çekiniyor yemeye falan gitme sakın alışana kadar zor olurda iki hafta sonra herşeye alışırız bende unutmuşum
Canım çok az.Gunaydin kizlar
Aksam yorgunluktan ve belimin agrisindan teli elime alamadim
Ev hamurisi, cukulata, baklava, pasta kayniyor
Ama bu 6.takim üyesi kardesiniz ne yemis, görün bakalim :))))
Gün icinde bisey yemeye vaktim olmadi canimda istemedi
18.30
2 sk et kavurma
Salata
Ara 1 avuc kuruyemis
2 minik kare cuko
Suyu olcemedim
Aynı kilodayız bende 86yla doğuma gittim =) 70 im şuanBende bu doğumumdan sonra 15 kilo verdim sonra durdu kilo vermem bir anda bakalım umarım istediğim kiloya yetişirim sonuçta zararın neresinden dönsen kardir
Gözler abla görsün di mi tatlımVayyy ablama bak maşallah sübhanallah hepiniize
İnşallah tez zamanda tekrar 6 kg gidecek.Eki Görüntüle 2778169
Beyaz gömlekli halim 83 kilo şimdi 3 kilo eksideyimEki Görüntüle 2778172
Buda 74 kilo halim şuan 6 kilo fazlayim ahhh ahhhh
Süper vermişsin canım.
Yavrum benim kıyamam sana...evde kutlama toren falan mı vardıGunaydin kizlar
Aksam yorgunluktan ve belimin agrisindan teli elime alamadim
Ev hamurisi, cukulata, baklava, pasta kayniyor
Ama bu 6.takim üyesi kardesiniz ne yemis, görün bakalim :))))
Gün icinde bisey yemeye vaktim olmadi canimda istemedi
18.30
2 sk et kavurma
Salata
Ara 1 avuc kuruyemis
2 minik kare cuko
Suyu olcemedim
Çokkk teşekkürlerrr canımmm❤❤Süper vermişsin canım.
Harika görünüyorsunuz.
Beni motive ettiniz bu gün
Üstteki resmi görünce öğretmenler odası geldi gözümün önüne.Eki Görüntüle 2778233
Eki Görüntüle 2778235
Bu da benim kilo verme maceram
80' den 60' lara uzanan ....
Ablasının bitanesiEki Görüntüle 2778169
Beyaz gömlekli halim 83 kilo şimdi 3 kilo eksideyimEki Görüntüle 2778172
Buda 74 kilo halim şuan 6 kilo fazlayim ahhh ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?