Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

07/02/2021
Sabah (10.00)

-Tavada 1 yumurta (az tereyağı ile)
-1 parça beyaz peynir
-4 zeytin
-1 dilim tam buğday ekmeği
-Maydanoz, dereotu
Ara (12.30)
-Yarım muz
-Yarım bardak kefir
Öğle (15.00)
-Fırında az yağla kızarmış 10-12 tane sardalya
-Bol salata
Ara(17.30)
-1 çay bardağı iğde
-1 avuç kabak çekirdeği
Akşam (20.00)
-1 tabak fırında az yağla kızarmış karnabahar
-1 kase yoğurt

2,5 litre su
Leslie ile 3 mil 45 dk N Nidsalii
Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008

Guzel menu ve spor afiyet olsun canim

Çok güzel kilo vermişsin.
Ne kadar zamanda ve nasıl verdin canım.
Biraz bahsedermisin.

Canım bu benim diyet listem,sana fikir versin die atıyorum.Bununla 30 kilo verdim ama şimdi beden kitle endeksim biraz kücüldüğünden ekmeği azalttım ama listem hala aynı .
Kilo vermenin matematiği basit aslında.Sabah klasik kahvaltı,öğlen protein salata,aksam sebze yoğurt vs.Ama yeni anne olup bunlara zaman ayırmak tabi ki zor. Ama şunu bil ne kadar az az sık sık yersen o kadar metabolizman hızlanacak ve açlık atakları yaşamayacaksın.Elinin altında çiğ kuruyemiş,meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklar bulundurabilirsin.Sinir anında onu ye örneğin.
Ve yemeklerden önce su içmekle mideni daha da genişletiyorsun.Yemekten yarım saat önc3 ve yarım saat snra su içme.Yemek anında da su içme.Yemekle birlikte içtiğin su sadeece mideni genişletir.Yemek anında yoğurt,salata gibi yardımcı elemanlar çabuk doymanı sağlar sadece.
Daha yeni anneymişsin,kendini kasma.Eminim zamanla düzenini oturtursun beslenme anlamında.Bebeğini de güle güle büyüt canım ❤

Son düzenleme:
Sabah 2 haşlanmış yumurta yarım dilim tb ekmeği 1 dilim peynir bir tk tahin bir bardak çay.

ARa 2 tane galeta 1 kaşık krem peynir.
1.fincan sütlü kahve..

1 kupa rezene 1kupa yeşilçay

Akşam bir tabak haşlanmış yoğurtlu kabak.
Spor 45dk leslie 3mil
20 dk koşu
8528 adım foto yüklenmiyor Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Bugunlerde gececek.merak etme...kolik bebegin en buyuk sikintisi gazdir...benim.oglumdada vardi...büyüdükçe azaliyor..bol bol mesaj yap bağırsakları geliştikçe azalacak sikinti merak etme...

Afiyet olsun canım
Vay sporda yapilmis afiyet olsun canim

Bugün yeni başladım umarım caymam
Ben daha önce 28 kg verdim ilk hamileliğin sonrası ama tek başına olmuyor bir aydır denedim ilerleyemedim kk ya geleyim yine dedim menüler örnek oluyor birazda insan çekiniyor yemeye falan gitme sakın alışana kadar zor olurda iki hafta sonra herşeye alışırız bende unutmuşum

Bebiş kaç aylık canım

Bende bu doğumumdan sonra 15 kilo verdim sonra durdu kilo vermem bir anda bakalım umarım istediğim kiloya yetişirim sonuçta zararın neresinden dönsen kardir

Canım çok az.
Ama bazen canınistemiyor insanın.

Yavrum benim kıyamam sana...evde kutlama toren falan mı vardı Uykusuzluk yorgunluk derken yiyemedin tabi...neyse geçmiş olsun.
"2 sk et kavurma" miktarı da bayağı meraklandirdi beni
sk : sorba kaşığı mi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…