- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
karanfil var sadece onu da atayım.Yok kuzum niye rakip saymalim
Biz 2.lik icin mücadele ederiz
Varsa taze zencefil, karanfil, tane karabiber de koyabilirsin cnm
Ben zaten bir haftadır onu yapıyorum. Herkes yiyor ben bakıyorum. Ne pizzalar, börekler, pilavlar yendi karşımda.Ama ben yer sen bakarsin
Ben dun.yaptım ilkdefaöğle arasi yürüyüş yapayım en iyisi şöle 15 bin adimi tamamlayasim var.
eve gelince 20-30 dk spor yapayım.
engin kırbaş sporlari ilgim çekti yapan var mi
Selam söyle canımEvet canim oturuyoruz ayseyle annemle
İyi kuzum oğluma çorba yediriyorum yürüyüşe cikicamAynen öyle çok rüzgarlı dışarısı
Iyidir canım senden naber
Benim bebek küçük dışarda durmuyor içerde dahi izin vermiyor sporaAntalyada da hava kötü...kapanip açıyor ruzgar var serin...kizi markete gotureyim az hava aldirayim diye çıktık...park gordu kaymakla ugrasiyo...
Öğlen sporlarimida yaptim...ohhh mis gibi oldu
nasıldı.Ben dun.yaptım ilkdefa
bebekle spor yap. daha eğlenceli olur burada bebekli çok. yapan da var :)Benim bebek küçük dışarda durmuyor içerde dahi izin vermiyor spora
Afiyet bal şeker olsun oğluşunaİyi kuzum oğluma çorba yediriyorum yürüyüşe cikicam
Benim.oglan bebekken hic spor yapamazdim...uyurken.yapayim derdim mutlaka ortasinda ag l amaya başlardı....evde biri oldugu zaman yap canim sen...Benim bebek küçük dışarda durmuyor içerde dahi izin vermiyor spora
15 dk yag yakici ydi...kolaydi..isinma ve bolgesel vardi.adam acayip kasli hic hazzetmem o tiplerden bide atlet giymis upuzin ondan sanırım yapmam bi daha...nasıldı.
o kaslı felan bakmana gerek yoktu sadece yapılışına bakmalısın kolaysa iyi .:)Benim.oglan bebekken hic spor yapamazdim...uyurken.yapayim derdim mutlaka ortasinda ag l amaya başlardı....evde biri oldugu zaman yap canim sen...
15 dk yag yakici ydi...kolaydi..isinma ve bolgesel vardi.adam acayip kasli hic hazzetmem o tiplerden bide atlet giymis upuzin ondan sanırım yapmam bi daha...
Ama nedenPeynir o kahvaltının arkasından ne ağıtlar yaktı biliyor musun sen
Ayyyy hayallerim yıkıldı hatta akşam ekmeğini kaldıralım yoğurt ekleyelim dediOhh canima deysin hep oylemi yicen sandin
Benim ızgara var.1.lik biraz zorgulumsenin ilk haftasi, dilek zaten guzel veriyor metosu hizli :)))
Ama biz yinede elimizden geleni yapalim
Bugün menüde ne var tatlim
Ben daha karar vermedim
Ekmeğini iyice inceledikten sonra sanki erimiş cedar peyniri gördüm ama emin değilim tatlım...peynir delisi biri olunca kahvaltıda gözüm peynir arıyorAma neden
Ayyyy hayallerim yıkıldı hatta akşam ekmeğini kaldıralım yoğurt ekleyelim dedi
Dedim olmaz buna alışamam bir dahaki seferre
Ama dayanamadım çıktım dışarı.Aynen öyle çok rüzgarlı dışarısı
Iyidir canım senden naber
Amin canım inşaallahHem de çok var.
Rabbim kaza bela vermesin.
Kimsenin canına bir şey olmadın inşallah
Gunaydin herkese...saglikli mutlu bir gun olsun inşallah
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydınnn
Ne güzel bir grup hep aktif günaydın herkese
Gunaydın kızlar ❤
Günaydın kızlar
Günaydın,keyifli günler olsun❤
Günaydınlar herkese
Günaydın herkese...
Hepinize iyi günler dilerim kızlar bugün ancak elime alabildim telefonunuGunaydinnnnn
Saglikli mutlu günler
Canım al kucağına bebişi evde yürü.Benim bebek küçük dışarda durmuyor içerde dahi izin vermiyor spora
Tatlım ekmek iki dilim peyniri tekrar inceleyim diye bakmıştım daSelam kızlar hemen dünkü menümü yazayım kızları parka götüreceem ordan da yürüyüşümü yaparım
Ara öğün 2 ceviz sütlü kahve
Akşam
1 İçli köfte 2 kaşık topalak çorbası
Su 3.5 litre
Spor 45 dk eva fitness
@Nidsalii
Nasıl yani.Ama neden
Ayyyy hayallerim yıkıldı hatta akşam ekmeğini kaldıralım yoğurt ekleyelim dedi
Dedim olmaz buna alışamam bir dahaki seferre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?