- 30 Temmuz 2020
- 9.131
- 37.317
- 548
Biri 3 yaşında diğeri 3 aylık yapabilirmiyim yürüyüş acaba valla gına geldi banaCanım al kucağına bebişi evde yürü.
Bazen her fırsatı değerlendirmek lazım.
Bahar geliyor. Baharda alırsın bebişi bol bol yürürsün canım.
Malesef uyutup sadce 15 dk bölgesel hareket 20 dk leslie yaptim küçük oğlumda eşlik etti bana. Birde yürüyüş yapcm içerde 5 bin adım atmaya çalşıcm bakalım artıkBenim.oglan bebekken hic spor yapamazdim...uyurken.yapayim derdim mutlaka ortasinda ag l amaya başlardı....evde biri oldugu zaman yap canim sen...
15 dk yag yakici ydi...kolaydi..isinma ve bolgesel vardi.adam acayip kasli hic hazzetmem o tiplerden bide atlet giymis upuzin ondan sanırım yapmam bi daha...
Canim bak kardesim M MissHayaLet de 3aylik bebisi var cok guzelde kilo veriyor arti 2tanede kizi var kücük bence yaparsinBiri 3 yaşında diğeri 3 aylık yapabilirmiyim yürüyüş acaba valla gına geldi bana
Canım yaparsın bende 5,2,5 ve 3 aylık 2 kız bir erkek var bugün ablam geldi gördü halimiBiri 3 yaşında diğeri 3 aylık yapabilirmiyim yürüyüş acaba valla gına geldi bana
Amaninnn cok kucukler....Allah yardimcin olsun...Canım yaparsın bende 5,2,5 ve 3 aylık 2 kız bir erkek var bugün ablam geldi gördü halimionlara rağmen yapmaya çalışıyorum.
Evet canım ben onlara rağmen yapmaya çalışıyorum sporumu.Amaninnn cok küçükler.... Allah yardimcin olsun.
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| M MissHayaLet | |||||||
|
| |||||||
| @birazhuzurdu2008 | |||||||
| S sulisim | |||||||
| D Dileksnr | |||||||
| T timesinfinity | |||||||
|
| |||||||
| @Cordeliaa | |||||||
|
| |||||||
| @SATURN71 | |||||||
| @Gulumse25 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| A Ahalp | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @aylin68olacak | |||||||
| @Tesnim1989 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @Nilay5454 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
Iyi yapmışsınızAma dayanamadım çıktım dışarı.
Çocuklar istedi.
Bayağı yürüdük.
6500 adımı buldum.
Akşama 10 000 yaparım kesin.
Ben de dün oldum...Tamam kaptanım
bende regl oldum dün
agrim olmuyor şükür
Zorlama canım fazla atabildigin kadar
Eline sağlık kaptanım...5-11 Şubat Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe M MissHayaLet gulenyuzumsunsen @birazhuzurdu2008 S sulisim D Dileksnr T timesinfinity Chedarice @Cordeliaa askrhpozitif @SATURN71 @Gulumse25 PAPATYAM Tutku44 A Ahalp Mucizemsn madamhd asysss @aylin68olacak @Tesnim1989 AseliccA Kmsl Hnd @Nilay5454 ysfeeymnn Diyette
Yaa biz de hiç çiğ yemeyiz yani ben yemem...turp kavurmasi ilk defa senden duydum oysa biz çig çig yiyoruz.
Nasil kavuruyosun turbuYaa biz de hiç çiğ yemeyiz yani ben yemem...
Kavurması daha çok hoşuma gidiyor benim
SevindimBen de dün oldum...
Pek zorlanmadim canım olacak gibi Şimdi 7500 deyim
Afiyet olsun canımBugünun menüsü
Kahvaltı saat 11.
Beş zeytin,2 domates,2.5 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 çatal armut pekmezi
Ara 14.30
1 kase tarhana çorbası
2 mandalina
Akşam 17.00
Salata , brokoli yemeği,1 kase yoğurt
Şimdilik bı litre su 2 yaparım.
Yürüyüş de şimdilik bu çok yoruldum hem park hem yürüyüşZipzip- N Nidsalii , E Elif_Eylul T timesinfinity
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar kızlar Bugünkü menüm
Sabah 07.00 1 büyük bardak limonlu su
10.00 kahvaltı sucuklu yumurta 1 tane yumurta ve 4 ince dilim sucuk ile yaptım yeşillik 3 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim kepek 1 büyük bardak şekersiz çay
13.40 1 bardak şekersiz çay 2 tane hurma
15.00 1 fincan hc yaglı türk kahvesi
16.00 1 bardak form çayı
18.00 da iki küçük kabak dolması
( içi bulgur pirinç karışık )
3 yemek kaşığı yogurt 2 kepce tavuk çorbası roka
Yiyeceğim
3 litre su 1 litre dukan birası
Zipzip- E Elif_Eylul
Her eve mutfak tartisi sart[Bugün mutfak tartısı aldım, 2 parça tavuk çiğden 200gr geldi, benim 120gr hakkım var. Tartı yokken fazladan yiyormuşum.
Dilim peynir de 30gr olmalıymış, maşallah bnmki 45gr geldi. Annem hep peynir fazla diyordu, sırf onun için aldım, kadın haklı çıktı
Afiyet olsun canım su dedigin gibi az en az 2 lt icmelisinFırsatım varken menümü de yazayım, gerçi daha akşam yemeğini yapmadım bile bırak yemeği
Sabah; 1tane lorlu omlet, 1haşl. Yumurta, 2dilim peynir, 5zeytin, kırmızı biber sote, 1tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi
Öğle; havuç,turp,pancar rendesi, 1yemek kaşığı nar (bu kaçamak), 5çiğ badem
Ara; 1su bardağı süt
Akşam; 2parça tavuk, 6 yemek kaşığı ıspanak sote, yoğurt,salata
Gece; 1 bardak süt, 5-6 badem
Bugün de suyu az içtim, 1lt ancadır ;((
Zipzip- E Elif_Eylul gulenyuzumsunsen
Bugünun menüsü
Kahvaltı saat 11.
Beş zeytin,2 domates,2.5 dilim kepek ekmeği,1 dilim peynir,2 çatal armut pekmezi
Ara 14.30
1 kase tarhana çorbası
2 mandalina
Akşam 17.00
Salata , brokoli yemeği,1 kase yoğurt
Şimdilik bı litre su 2 yaparım.
Yürüyüş de şimdilik bu çok yoruldum hem park hem yürüyüşZipzip- N Nidsalii , E Elif_Eylul T timesinfinity
Hayırlı akşamlar kızlar Bugünkü menüm
Sabah 07.00 1 büyük bardak limonlu su
10.00 kahvaltı sucuklu yumurta 1 tane yumurta ve 4 ince dilim sucuk ile yaptım yeşillik 3 dilim peynir 5 zeytin 2 dilim kepek 1 büyük bardak şekersiz çay
13.40 1 bardak şekersiz çay 2 tane hurma
15.00 1 fincan hc yaglı türk kahvesi
16.00 1 bardak form çayı
18.00 da iki küçük kabak dolması
( içi bulgur pirinç karışık )
3 yemek kaşığı yogurt 2 kepce tavuk çorbası roka
Yiyeceğim
3 litre su 1 litre dukan birası
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun kizlarFırsatım varken menümü de yazayım, gerçi daha akşam yemeğini yapmadım bile bırak yemeği
Sabah; 1tane lorlu omlet, 1haşl. Yumurta, 2dilim peynir, 5zeytin, kırmızı biber sote, 1tatlı kaşığı yer fıstığı ezmesi
Öğle; havuç,turp,pancar rendesi, 1yemek kaşığı nar (bu kaçamak), 5çiğ badem
Ara; 1su bardağı süt
Akşam; 2parça tavuk, 6 yemek kaşığı ıspanak sote, yoğurt,salata
Gece; 1 bardak süt, 5-6 badem
Bugün de suyu az içtim, 1lt ancadır ;((
Zipzip- E Elif_Eylul gulenyuzumsunsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?