Canım çok çok geçmiş olsunMalesef hafifte olsa yürümeye çalışacam ya bırakmayacam kendimi
Canım ben ne yapayım? Leslie yapayım o zaman. Normal olanından.Gunaydin kizlar❤❤
Yine bir persembe gunune geldik bugun yediklerimize dikkat edelim agir spor yapmayalim.
Usr uste yedinci kez birinci olalim
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar
Gunaydin canım gecmis olsun ❤Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese
Günaydın canım ❤Günaydın
Gunaydin canim ❤Gunaydın kızlar guzel bir persembe gecsın ınsallah bugun arkadaslarla bulusucaz mumkun mertebe hafif atlatmam lazım Bugunu
Gunaydin abla ❤Buz gibi almanya sabahindan battaniyeli Gunaydinnnn
Cok şükür haftaya biraz isinacakmiş :)
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar bugünü hafif geçirelim
Leslie olabilir hafif olanlarindan yapabilirsin canimCanım ben ne yapayım? Leslie yapayım o zaman. Normal olanından.
Canım aç kalma. Havuç elma ye. Kraker ye. Çorba iç. Çorba çok güzel doyuruyor.bugün yagsiz kabak kavurdum. hiç bişi atmadim içine. yoğurtladim yedim. ama acim ben accccc..
Geçmiş olsun canım. Öpüyorum. Şifa olur inşallah.Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Kaptanım 7 bin adımım vardı dün 10 bin yapamadım akşam misafir gelince bide gece 12 olunca siliniyormus bileklikten adımlar ekran görüntüsü atamadım ama bugün geçicem seni hiç merak etme
Benim eşim de çok yer abur cubur hele akşam çayının yanında çatır çutur ne varsa götürür sağına soluna da bakmaz survivor ya da mac varsa maça bakar...Ben bir haftadir yapıyorum...yarin ölçeceğim bakalim inceldimmi...diger videolarinida yapiyorum tavsiye ederim
He yaaa....adam abur cuburla yaşıyor resmen...
Ben de ekran resmi aldım senin listenden değişik şeyler uygulayacağım bakalım kilom azalacak mı???Eki Görüntüle 2780638
Kızlar diyetisyene gittim yediklerimi söyledim 5 haftadır 2 kg verdim sadece dedim çok az yiyorsun diyip bu menüyü yazdı bugün başladım inşallah fayda eder ben öğle yemeği yemiyorum da
Oda sizin sorununuz biz misafir kabul etmiyoruz mesela eve gecen arkadas aradi birisi istiyomus bana kabul edemem dedim aksam esim evde disari cikamaz buzamandada daha dogrusu yanlis yapiyosunuz misafir konusundaBirazdan yine misafir gelicek ayar oluyorum birden arayıp sana geliyoruz diyenlere hayır yani 1 gun onceden deseler sanki ölücekler 2 ayağım bir papuca girdi vallahi
Ne güzel yapıyorsun en dogrusu ben diyemiyorum ne bileyim küser ler yanlış anlarlar diye tamam diyorum bide 11 de arayıp gelicez dediler evi nasıl temizledim bilmiyorum hızlıca bisküvili pasta yaptımOda sizin sorununuz biz misafir kabul etmiyoruz mesela eve gecen arkadas aradi birisi istiyomus bana kabul edemem dedim aksam esim evde disari cikamaz buzamandada daha dogrusu yanlis yapiyosunuz misafir konusunda
Buzamanda gidende kabul edende yanlis yapiyo kimse kırılıp edemez canim siz hayir demeyi bilmiyosunuz benim cocugum var kimse kusura bakmasin,ben 1ayi gecti kardesime gitmedim bebegi goreyim diye gittim eve geldik heryerimizi soyduk attik makinaya sizde keske oyle yapsaniz mutasyonlu virus 17ile yayilmis bile dikkat etmek gerekiyoNe güzel yapıyorsun en dogrusu ben diyemiyorum ne bileyim küser ler yanlış anlarlar diye tamam diyorum bide 11 de arayıp gelicez dediler evi nasıl temizledim bilmiyorum hızlıca bisküvili pasta yaptım
Haklısın canım orasi öyle benimde küçük çocuğum var ben hayır diyemiyorumBuzamanda gidende kabul edende yanlis yapiyo kimse kırılıp edemez canim siz hayir demeyi bilmiyosunuz benim cocugum var kimse kusura bakmasin,ben 1ayi gecti kardesime gitmedim bebegi goreyim diye gittim eve geldik heryerimizi soyduk attik makinaya sizde keske oyle yapsaniz mutasyonlu virus 17ile yayilmis bile dikkat etmek gerekiyo
Bizde tum.market pazar islerine esim bakar....hele soz konusu kendi yiyecegi ise yeni cikan.tum urunleri bilirBenim eşim de çok yer abur cubur hele akşam çayının yanında çatır çutur ne varsa götürür sağına soluna da bakmaz survivor ya da mac varsa maça bakar...
Ama kendi alıp gelmez işte ben alırsam annem alırsa yer ..
Bakalım şimdi markete gönderdim ne alacak ???
Sadece benim dediklerimi alır gelir eminim
Değişik şeyler alırsa yazarım...
Ben de ekran resmi aldım senin listenden değişik şeyler uygulayacağım bakalım kilom azalacak mı???
Kesinlikle haklisin....kimin tasiyici oldugu belli değil.Allah korusun birinin vebaline girmek var.Oda sizin sorununuz biz misafir kabul etmiyoruz mesela eve gecen arkadas aradi birisi istiyomus bana kabul edemem dedim aksam esim evde disari cikamaz buzamandada daha dogrusu yanlis yapiyosunuz misafir konusunda
Hastayiz rahatsiziz dicek gercekten sonra kendi üzülürBizde tum.market pazar islerine esim bakar....hele soz konusu kendi yiyecegi ise yeni cikan.tum urunleri bilir
Kesinlikle haklisin....kimin tasiyici oldugu belli değil.Allah korusun birinin vebaline girmek var.
D Dileksnr gelen haber ettiginde korono belirtilerini sayi ver...halsizlik var hafif ateş var gibisinden...korkar belki gelmezler
Cuma günü eksi gelirsen muhakkak gir abla. liste insanı zora sokuyo baya. valla hep cumaya odaklı yaşıyorum ben şahsen artık her günün adı cuma oldu heleki bu hafta içi her gün cumaydı1 saatle basliyabildeysen süper cnm
Sana kolay geliyorsa, ayarını yukseltseydin
Bu hafta girebilegimi sanmiyorum
o değilde bisküvili pastanın yanına da bişiler yaptın mı az anlatta havamız değişsinBirazdan yine misafir gelicek ayar oluyorum birden arayıp sana geliyoruz diyenlere hayır yani 1 gun onceden deseler sanki ölücekler 2 ayağım bir papuca girdi vallahi
yaaa vallahi fikrin iyi fikirmiş haaBizde tum.market pazar islerine esim bakar....hele soz konusu kendi yiyecegi ise yeni cikan.tum urunleri bilir
Kesinlikle haklisin....kimin tasiyici oldugu belli değil.Allah korusun birinin vebaline girmek var.
D Dileksnr gelen haber ettiginde korono belirtilerini sayi ver...halsizlik var hafif ateş var gibisinden...korkar belki gelmezler
Gelenler keyfi, sadece oturmayami geliyor cnmBirazdan yine misafir gelicek ayar oluyorum birden arayıp sana geliyoruz diyenlere hayır yani 1 gun onceden deseler sanki ölücekler 2 ayağım bir papuca girdi vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?