Uygun canımZipzip- kaptancım ben yarına özel iş dönüşü tartılıyım uygun mu canım ?
Bence guzel eksi goreceksin yarinaKızlar ben pazartesi sabah tartılmıştım. 70.600 çıkmıştı. Bugün 5 gün oldu diyete başlayalı. Yarın bir fark çıkar mı acaba
geçen cuma kaçtın canımKızlar ben pazartesi sabah tartılmıştım. 70.600 çıkmıştı. Bugün 5 gün oldu diyete başlayalı. Yarın bir fark çıkar mı acaba
Yeni katıldım cuma günü tartılmadım canımgeçen cuma kaçtın canım
İnşallah bakalım artıkUygun canım
Bence guzel eksi goreceksin yarina
Evet neden bu zamanda kabul ediyorsunuz misafiriBirazdan yine misafir gelicek ayar oluyorum birden arayıp sana geliyoruz diyenlere hayır yani 1 gun onceden deseler sanki ölücekler 2 ayağım bir papuca girdi vallahi
Heralde millet borek çorek yemegi özlemisler ondan geliyolar herkes senmi kuru yapsinEvet neden bu zamanda kabul ediyorsunuz misafiridesene küçük çocuğum var benim kimsenin günahına giremem diye.
Belki sende var belki gelende var nereden bileceksin çok şaşırıyorum bu dönemde böyle birbirine sık gidip gelene
Sende sus be Heralde millet borek çorek yemegi özlemisler ondan geliyolar herkes senmi kuru yapsin
Ablaya vurulurmu pes yani pesSende sus be ben kaç aydan beri börek yemiyom birde sana mı yapıcam
Sende kardeşine vurmaAblaya vurulurmu pes yani pes
Şeyyy o kadar yeni misin ben hg. demedim o zaman sana k. bakmayasın yeni gelenler çok oluyo ben sanada dedim zannediyorum canım tekrardan hoşgeldin :)Yeni katıldım cuma günü tartılmadım canım
Aman Allahim ablaya vuran eller kirilsinSende kardeşine vurmamisss gibi fasülyenin neyini beğenmedin kurban ol fasülyeme
Ay inşallah yaaa bakalım valla pes etmek yok mutlu son bizimdirŞeyyy o kadar yeni misin ben hg. demedim o zaman sana k. bakmayasın yeni gelenler çok oluyo ben sanada dedim zannediyorum canım tekrardan hoşgeldin :)
diyete de yeni başladıysan yarın sabah muhakkak eksin olacaktır zaten ödemde atacaksın şimdi sen.
6 lı rakamlar kapında inşallah :)
bugünüde hafif atlattın mı tamamdır. cumanın sancısı cumartesiden başlıyor listede olunca
sana biraz baktım yaşın çok genç emziriyorsunda ooo sen kafana bir tak bu gruptaki herkesten hızlı verirsin bu özelliklerinle ablacım.Ay inşallah yaaa bakalım valla pes etmek yok mutlu son bizimdir
Geçen hafta bende misafirlerime kuru fasulye yaptım.Heralde millet borek çorek yemegi özlemisler ondan geliyolar herkes senmi kuru yapsin
Canım zaten çocuklara bağırmaktan sesim kısılıyor sürekli bugunde öyleydi sesine ne olmuş diyince dedim bağırmaktan yani ben olsam korkup gelmezdimBizde tum.market pazar islerine esim bakar....hele soz konusu kendi yiyecegi ise yeni cikan.tum urunleri bilir
Kesinlikle haklisin....kimin tasiyici oldugu belli değil.Allah korusun birinin vebaline girmek var.
D Dileksnr gelen haber ettiginde korono belirtilerini sayi ver...halsizlik var hafif ateş var gibisinden...korkar belki gelmezler
Orası dogru inek oldum yeşillik yiye yiyeo değilde bisküvili pastanın yanına da bişiler yaptın mı az anlatta havamız değişsin
salata yap bak sen salata yersin. hani şu değişik salatalardan kısır tarzı misafirlik olanlardan yani marul domatesli demiom
hatta yanına da havuç ,salatalık,mor lahana vs. birşeyle tarator yap ondanda ye... yetmezse azda çiğ kuruyemiş koy ondanda ye. akşam yemek yemezsin.
Aynen öyle canım haklısın bende sorun ben hayır diyemiyorum eşimde sevmiyor zaten diyo o kadar dikkat ediyoruz senin misafirlerden bi gün gelcek diye ama bende bundan sonra hayır dicem gelenler akraba oldugu için kırılmasın küsmesinler diye bisey diyemiyorum zaten bende bir yere gitmiyorum ki mecbur kalmasam ben 1 gitmişsem onlar 10 geldiEvet neden bu zamanda kabul ediyorsunuz misafiridesene küçük çocuğum var benim kimsenin günahına giremem diye.
Belki sende var belki gelende var nereden bileceksin çok şaşırıyorum bu dönemde böyle birbirine sık gidip gelene
Şaka dedim zaten ben severim et yemem baklagilleri yerimGeçen hafta bende misafirlerime kuru fasulye yaptım.
Keyfî canım oturmayaGelenler keyfi, sadece oturmayami geliyor cnm
Yanlis anlama ama gitme kabul etmede Allah korusun onlar birilerinle görusmutur virusludur gelir sende oturur sana cocuguna gercerse ne olcak hastanelerde cocuklar annelerinle kalamiyolar herkes ayri hastanede oluyo izin vermiyolar lutfen bunlari dusunun cocugundan ayri kalirim diyorsunuz kabul edin deyaaa valla kirgınlık var bogazim agriyo cocuk rahatsiz kimsede kirilmasin akrabada olsaCanım zaten çocuklara bağırmaktan sesim kısılıyor sürekli bugunde öyleydi sesine ne olmuş diyince dedim bağırmaktan yani ben olsam korkup gelmezdim
Direk hayir dicem güzel dille bundan sonra
Orası dogru inek oldum yeşillik yiye yiyebisküvili pastadan baska bişey Yapmadım abla daha dogrusu yapamadım sabah 11 de haber verdiler hazir borek vs kuruyemiş cerez vardi gelirken kısır getirmişlerdi ben yemedim bi catal vurdum bisküvili pasta yemedim zaten zaten çay yerdeyken eşim geldi eve erken cıkmış bugun elinde balık vardı bide
oda sevmez bu hastalıkta misafir hoşgeldin dedikten sonra diyoki dilo hadi balık kızartalım kalkıp gittiler1
Aynen öyle canım haklısın bende sorun ben hayır diyemiyorum eşimde sevmiyor zaten diyo o kadar dikkat ediyoruz senin misafirlerden bi gün gelcek diye ama bende bundan sonra hayır dicem gelenler akraba oldugu için kırılmasın küsmesinler diye bisey diyemiyorum zaten bende bir yere gitmiyorum ki mecbur kalmasam ben 1 gitmişsem onlar 10 geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?