Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

10 Şubat Çarşamba

Kahvaltı 09.15
Öğle 13.00
Ara 15.30
1 küçük elma
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 18.00
23.00 spordan sonra yarım kase pulbiberli yoğurt yedim

1 saat kardiyo koşu bandında
30 dk leslie boosted

Eklentiler

• 7D05BA6F-E939-4400-AB9F-CEBD503798F6.webp
    89,6 KB · Görüntüleme: 24
  • 3AC9A3E3-AF3E-4724-8BDB-24413C78BFFA.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 6F04E0D6-D28E-4EFF-BCA0-AB8A4855F352.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 24
Cok iyi yapmissin diyetisyene gitmekle..insSu guzel.kilo verirsin
Daha önce diyet yaptığımda iyi veriyordum aşağı yukarı aynı yiyorum ama veremiyorum bide böyle deniyim inşallah gider yoksa tekrar insülün direnci için test yaptıracağım

Çok geçmiş olsun ablacım sen dikkat et çabucak toparla o kilolar elbet gider

Geçmiş olsun canım bende laparoskopi olduktan 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım kızıma

Tekrar cok gcmis olsun...iyi olmana cok teşekkür sevindim....haftaya daha iyi olursun hem.diyetisyenle daha kontrollu gidersin hersey güZel.olur ins.

Afiyet olsun canım

çok geçmiş olsun.
haftaya bomba gibi başlarsin mucizeni bekliyorum :)

Günaydın herkese

Gunaydın kızlar guzel bir persembe gecsın ınsallah bugun arkadaslarla bulusucaz mumkun mertebe hafif atlatmam lazım Bugunu

Buz gibi almanya sabahindan battaniyeli Gunaydinnnn

Cok şükür haftaya biraz isinacakmiş :)
Günaydın kızlar

Hayirli olsun cnm
Aslinda eliptik daha yorucu ama cok faydali. Tüm vücudu calistiriyor
Ben hic sevmemistim :))) dizlerimi cok zorlamisti
Kollarinida kullanarak, Ayakta yapiyorsun degilmi?

Canim diyetisyen kendisi tRtmadimi seni. Belkide kas yapmışsındır sporla aran nasıl
Çok geçmiş olsun allah şifanı versin canim önceligimiz sağlığımız sen kh.a dikkat et haftaya toparlarsın kilo almamaya calis bu hafta vermesende olur. Yoksa sonra yolun uzar ve üzülürsün
Altı yıl evde çamaşırlık olarak kullanıldı en son letgoda sahibini buldu. Voit oturgacli bir şeydi sevemedik birbirimizi inşallah sen seversin canım...
Aksam tv karşısında yapmak banta göre en büyük lüksü bu aletin bana göre. Ama inşallah zayiflatir sikilastirir valla o zaman severim işte
Gunaydın kızlar guzel bir persembe gecsın ınsallah bugun arkadaslarla bulusucaz mumkun mertebe hafif atlatmam lazım Bugunu
Selam canım hafif atlatman için yiyeceğini yanında görür unutma bugün geçecek yarin o tartiya çıkılacak

Hayirli olsun cnm
Aslinda eliptik daha yorucu ama cok faydali. Tüm vücudu calistiriyor
Ben hic sevmemistim :))) dizlerimi cok zorlamisti
Kollarinida kullanarak, Ayakta yapiyorsun degilmi?
Sagolasın ablacım :)
Ayy inşallah öyledir en az 1 ay düzenli kullaniyim bakalim bişiler değişecek mi vücudumda. Ayakta yapıyorum bi film açtım 1 saat yaptim banttan alışkanlığım varya rahat geçti inşallah işe yarasında

Sen neye karar verdin bu hafta listeye girecek misin

1 saatle basliyabildeysen süper cnm
Sana kolay geliyorsa, ayarını yukseltseydin

Bu hafta girebilegimi sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…