Daha önce diyet yaptığımda iyi veriyordum aşağı yukarı aynı yiyorum ama veremiyorum bide böyle deniyim inşallah gider yoksa tekrar insülün direnci için test yaptıracağımCok iyi yapmissin diyetisyene gitmekle..insSu guzel.kilo verirsin
Çok geçmiş olsun ablacım sen dikkat et çabucak toparla o kilolar elbet giderCanlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Geçmiş olsun canım bende laparoskopi olduktan 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım kızımaCanlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Tekrar cok gcmis olsun...iyi olmana cok teşekkür sevindim....haftaya daha iyi olursun hem.diyetisyenle daha kontrollu gidersin hersey güZel.olur ins.Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Afiyet olsun canım10 Şubat Çarşamba
Kahvaltı 09.15
Öğle 13.00
Ara 15.30
1 küçük elma
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 18.00
23.00 spordan sonra yarım kase pulbiberli yoğurt yedim
1 saat kardiyo koşu bandında
30 dk leslie boosted
çok geçmiş olsun.Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
GunaydinBuz gibi almanya sabahindan battaniyeli Gunaydinnnn
Cok şükür haftaya biraz isinacakmiş :)
Gunaydin kizlar
Canlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Günaydın herkese
Günaydın
Gunaydın kızlar guzel bir persembe gecsın ınsallah bugun arkadaslarla bulusucaz mumkun mertebe hafif atlatmam lazım Bugunu
Günaydın kızlarBuz gibi almanya sabahindan battaniyeli Gunaydinnnn
Cok şükür haftaya biraz isinacakmiş :)
Hayirli olsun cnmEliptik Bisiklet aldım en sonunda kızcelerr
ya ben bantta daha çok ter atıyor efor sarfediyordum. 2 gündür kullanıyorum bisikleti ama bant kadar terletmediği için sanki kalori yakmıyorum gibime geliyor. aslında kalori göstergeside varda ne biliyim banta çok alışmışım sanırım.
bide 8 kademesi var 2 ve 3 zor diğerleri aynı eşitlikte kolay. aynı eşitlikte olması çok saçma değil mi bir sorunumu varki bisikletin ya da kurulumunun mu eksiği var acaba
eliptik çok işime yarıyor diyeniniz var mı ?
Canim diyetisyen kendisi tRtmadimi seni. Belkide kas yapmışsındır sporla aran nasılEki Görüntüle 2780638
Kızlar diyetisyene gittim yediklerimi söyledim 5 haftadır 2 kg verdim sadece dedim çok az yiyorsun diyip bu menüyü yazdı bugün başladım inşallah fayda eder ben öğle yemeği yemiyorum da
Çok geçmiş olsun allah şifanı versin canim önceligimiz sağlığımız sen kh.a dikkat et haftaya toparlarsın kilo almamaya calis bu hafta vermesende olur. Yoksa sonra yolun uzar ve üzülürsünCanlarım günaydın. Dün çok rahat geçti ameliyat çok şükür. Bugünde kendime geldim sayılır. Annem kayınvalidem sağolsun dün hep lahamcunlar börekler yemekler yapmışlar ağır ağır getirip evi doldurup gittiler bunları ye yorulma diyeCuma günü kilo vermiş olmam imkansız ama cuma günü yeniden başlıyorum diyete. Bir haftamı çöp ettim kusura bakmayın. Geldiğimden beri kilo vermek yerine aldım resmen gaza geleceğime yiyorum ben deli gibi ya kusura bakmayın ne olur. Ama cuma günü diyetisyene gidip sıkı Bi şekilde başlayacam. Kararlıyım bu sefer fazlasıyla hemde.
Aksam tv karşısında yapmak banta göre en büyük lüksü bu aletin bana göre. Ama inşallah zayiflatir sikilastirir valla o zaman severim işteAltı yıl evde çamaşırlık olarak kullanıldı en son letgoda sahibini buldu. Voit oturgacli bir şeydi sevemedik birbirimizi inşallah sen seversin canım...
Selam canım hafif atlatman için yiyeceğini yanında görür unutma bugün geçecek yarin o tartiya çıkılacakGunaydın kızlar guzel bir persembe gecsın ınsallah bugun arkadaslarla bulusucaz mumkun mertebe hafif atlatmam lazım Bugunu
Sagolasın ablacım :)Hayirli olsun cnm
Aslinda eliptik daha yorucu ama cok faydali. Tüm vücudu calistiriyor
Ben hic sevmemistim :))) dizlerimi cok zorlamisti
Kollarinida kullanarak, Ayakta yapiyorsun degilmi?
Malesef hafifte olsa yürümeye çalışacam ya bırakmayacam kendimiGeçmiş olsun acil şifalar dilerim canım. Şu süreçte diyet yapman belki kolay olur ama sporla destekleyemeyecegin için iyi bir sonuç alamayabilirsin.
İnşallah benimde öyle olur ya. Tüp bebek süreci çok yıpratıcı malumGeçmiş olsun canım bende laparoskopi olduktan 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım kızıma
Çok teşekkür ederim inşallahTekrar cok gcmis olsun...iyi olmana cok teşekkür sevindim....haftaya daha iyi olursun hem.diyetisyenle daha kontrollu gidersin hersey güZel.olur ins.
1 saatle basliyabildeysen süper cnmSagolasın ablacım :)
Ayy inşallah öyledir en az 1 ay düzenli kullaniyim bakalim bişiler değişecek mi vücudumda. Ayakta yapıyorum bi film açtım 1 saat yaptim banttan alışkanlığım varya rahat geçti inşallah işe yarasında
Sen neye karar verdin bu hafta listeye girecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?