Eşin süpermiş Dilo can.Canım zaten çocuklara bağırmaktan sesim kısılıyor sürekli bugunde öyleydi sesine ne olmuş diyince dedim bağırmaktan yani ben olsam korkup gelmezdim
Direk hayir dicem güzel dille bundan sonra
Orası dogru inek oldum yeşillik yiye yiyebisküvili pastadan baska bişey Yapmadım abla daha dogrusu yapamadım sabah 11 de haber verdiler hazir borek vs kuruyemiş cerez vardi gelirken kısır getirmişlerdi ben yemedim bi catal vurdum bisküvili pasta yemedim zaten zaten çay yerdeyken eşim geldi eve erken cıkmış bugun elinde balık vardı bide
oda sevmez bu hastalıkta misafir hoşgeldin dedikten sonra diyoki dilo hadi balık kızartalım kalkıp gittiler1
Aynen öyle canım haklısın bende sorun ben hayır diyemiyorum eşimde sevmiyor zaten diyo o kadar dikkat ediyoruz senin misafirlerden bi gün gelcek diye ama bende bundan sonra hayır dicem gelenler akraba oldugu için kırılmasın küsmesinler diye bisey diyemiyorum zaten bende bir yere gitmiyorum ki mecbur kalmasam ben 1 gitmişsem onlar 10 geldi
Sen beni gaza getirdün bu gece aç yatacam bak.sana biraz baktım yaşın çok genç emziriyorsunda ooo sen kafana bir tak bu gruptaki herkesten hızlı verirsin bu özelliklerinle ablacım.
e verecek kilonda çok yok zaten. vazgeçme sakın her gün burayı takip et yaza kalmaz fit bir hatun oluverirsin :)
Yok ne yanlış anlicam canım HaklısınYanlis anlama ama gitme kabul etmede Allah korusun onlar birilerinle görusmutur virusludur gelir sende oturur sana cocuguna gercerse ne olcak hastanelerde cocuklar annelerinle kalamiyolar herkes ayri hastanede oluyo izin vermiyolar lutfen bunlari dusunun cocugundan ayri kalirim diyorsunuz kabul edin deyaaa valla kirgınlık var bogazim agriyo cocuk rahatsiz kimsede kirilmasin akrabada olsa
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| M MissHayaLet | |||||||
|
| |||||||
| @birazhuzurdu2008 | |||||||
| S sulisim | |||||||
| D Dileksnr | |||||||
| T timesinfinity | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| A Ahalp | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @aylin68olacak | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @Nilay5454 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
Buldum buldum kzılarSelam kızlar
İşim düştüğünde yazıyor gibi oluyorum ama telaşıma düştüm :)
Kontrole gideceğim hastane en erken 12. Nci haftada ikili test yapıyor da, yarın için randevu almıştım 11nci hafta oluyor
Sizce yaparlar mı. Bu bir
İkincisi de ultrason kağıdının fotosunu atsam anlar mıısnız kaç hafta , kaç gün?
Boşuna mı gidicem diye telaşlıyım da ondan, yoksa acelem yok
Test 12-14hafta arsı yapılır, bu haftalarda zaten 2haftada bir kontrole gidilir. Yani 11de git, 13de test için gidersin. Utrasyonda kenarda yazar 10w4d gibi, her ölçüme göre farklı çıkar, drlar yad makine ortalamasını alırSelam kızlar
İşim düştüğünde yazıyor gibi oluyorum ama telaşıma düştüm :)
Kontrole gideceğim hastane en erken 12. Nci haftada ikili test yapıyor da, yarın için randevu almıştım 11nci hafta oluyor
Sizce yaparlar mı. Bu bir
İkincisi de ultrason kağıdının fotosunu atsam anlar mıısnız kaç hafta , kaç gün?
Boşuna mı gidicem diye telaşlıyım da ondan, yoksa acelem yok
Sağol. Buldum. 15 ocakta 6 hafta 5 gün olduğuna göre şimdi; 10 hafta 5 günTest 12-14hafta arsı yapılır, bu haftalarda zaten 2haftada bir kontrole gidilir. Yani 11de git, 13de test için gidersin. Utrasyonda kenarda yazar 10w4d gibi, her ölçüme göre farklı çıkar, drlar yad makine ortalamasını alır
Afiyet olsun canımSabah sirkeli su
Kahvalti
1.dilim cavd ekmegi
Süzme yogurt patl.kozl
Domates salatalik yeşillik biber
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara
Yulaf chia cekilmis keçiboynuzu incir kayisi bizttt
Bir armut
Ara
Bir avuc cig kuru yemis
Aksam
Bir kase mercimek corb
Balik salata
Yarim.dilim.ekmek
Su 2+1
Z zipzip E Elif_Eylul
Makul 3 hafta, ben de ikisi de özeldi farklı şehirlerde ikisi de başlarda 2 hafta sonra ayda bir çağırdılar. Bence de çok sık. Hatta ilkinde 10güne bir gidiyorduk, özledik diyeSağol. Buldum. 15 ocakta 6 hafta 5 gün olduğuna göre şimdi; 10 hafta 5 gün
Yapamazlarsa da önemli diil, bir dahakine. Yalnız 3 haftada bir çağırdılar beni kızımda araştırma hastanesi. Şimdi de normal devlet aynı aralıkta. Bence makul ya. Sağolasın
Bu akşamda böyle olsun
Sabah sirkeli su
Kahvalti
1.dilim cavd ekmegi
Süzme yogurt patl.kozl
Domates salatalik yeşillik biber
2 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara
Yulaf chia cekilmis keçiboynuzu incir kayisi bizttt
Bir armut
Ara
Bir avuc cig kuru yemis
Aksam
Bir kase mercimek corb
Balik salata
Yarim.dilim.ekmek
Su 2+1
Z zipzip E Elif_Eylul
Afiyet olsun kızlar,Kahvaltı 10:30
2 haş yumurta
2 dilim kaşar
Tere marul dereotu
2 kivi
5 zeytin
Ara 14:00 3 dilim greyfurt 7 badem
Akşam 18:00
2 haşlanmış baget
1 bardak ayran
Bol salata
2 lt su
Para için mi acaba tövbe tövbe :) 2 hafta abartı cidden. Allah korusun sorun varsa 2 günde bir de gidilir tabi ki. Doğuma yakın haftada birdi. Özel hastanede biriyle karşılaşmıştım aynı gün 1.000 TL ödemiş. Bi iki kere denk geldiğim oluyor tabi özele. Bi de özelde çoğunlukla sezeryan olduğu için gitmiyorum ben. Sağlığım elverirse nasıl olursa doktora bırakıyorum. İşyerinden de böyle haftada bir bebeğe bakıcaz diye izin olmaz bana yani :)Makul 3 hafta, ben de ikisi de özeldi farklı şehirlerde ikisi de başlarda 2 hafta sonra ayda bir çağırdılar. Bence de çok sık. Hatta ilkinde 10güne bir gidiyorduk, özledik diyegörmemişlik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?