Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşin süpermiş Dilo can.

Sen beni gaza getirdün bu gece aç yatacam bak.

Yok ne yanlış anlicam canım Haklısın
Bundan sonra hastayım vs dicem gerçekten kırılmasınlar diye demiyorum ama doğru degil çocuklarımıda düşünmek zorundayım dediğin gibi
akrabadan gelinler arıyor gel diye eşim evde diyip gitmiyorum ben bugün akşam için de çağırdılar hiç korkmuyorlar virüsten

Selam kızlar
İşim düştüğünde yazıyor gibi oluyorum ama telaşıma düştüm :)
Kontrole gideceğim hastane en erken 12. Nci haftada ikili test yapıyor da, yarın için randevu almıştım 11nci hafta oluyor
Sizce yaparlar mı. Bu bir
İkincisi de ultrason kağıdının fotosunu atsam anlar mıısnız kaç hafta , kaç gün?

Boşuna mı gidicem diye telaşlıyım da ondan, yoksa acelem yok

Buldum buldum kzılar
Gerek kalmadı yorulmayın
Öptüm

Test 12-14hafta arsı yapılır, bu haftalarda zaten 2haftada bir kontrole gidilir. Yani 11de git, 13de test için gidersin. Utrasyonda kenarda yazar 10w4d gibi, her ölçüme göre farklı çıkar, drlar yad makine ortalamasını alır

Sağol. Buldum. 15 ocakta 6 hafta 5 gün olduğuna göre şimdi; 10 hafta 5 gün
Yapamazlarsa da önemli diil, bir dahakine. Yalnız 3 haftada bir çağırdılar beni kızımda araştırma hastanesi. Şimdi de normal devlet aynı aralıkta. Bence makul ya. Sağolasın

Sabah sirkeli su

Kahvalti
1.dilim cavd ekmegi
Süzme yogurt patl.kozl
Domates salatalik yeşillik biber
2 haslanmis yumurta
3 zeytin

Ara
Yulaf chia cekilmis keçiboynuzu incir kayisi bizttt
Bir armut

Ara
Bir avuc cig kuru yemis

Aksam
Bir kase mercimek corb
Balik salata
Yarim.dilim.ekmek

Su 2+1

Z zipzip E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım

Makul 3 hafta, ben de ikisi de özeldi farklı şehirlerde ikisi de başlarda 2 hafta sonra ayda bir çağırdılar. Bence de çok sık. Hatta ilkinde 10güne bir gidiyorduk, özledik diye görmemişlik işte

Sabah bir kase çorba,

Öglen 1 haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği yarım domates 1 salatalık 10 dal roka 5 zeytin 2 kaşık lor peyniri.

Ara 1 sütlü kahve 2ceviz 3 fındık 3 badem 2 kaju.

Akşam 1dilim somon bir büyük tabak salata 1 dilim ekmek.
1 litre ödem suyu
2,5 litre su. Zipzip- E Elif_Eylul

Bu akşamda böyle olsun

Kahvaltı 10:30
2 haş yumurta
2 dilim kaşar
Tere marul dereotu
2 kivi
5 zeytin

Ara 14:00 3 dilim greyfurt 7 badem

Akşam 18:00
2 haşlanmış baget
1 bardak ayran
Bol salata

2 lt su
Afiyet olsun kızlar,

Makul 3 hafta, ben de ikisi de özeldi farklı şehirlerde ikisi de başlarda 2 hafta sonra ayda bir çağırdılar. Bence de çok sık. Hatta ilkinde 10güne bir gidiyorduk, özledik diye görmemişlik işte
Para için mi acaba tövbe tövbe :) 2 hafta abartı cidden. Allah korusun sorun varsa 2 günde bir de gidilir tabi ki. Doğuma yakın haftada birdi. Özel hastanede biriyle karşılaşmıştım aynı gün 1.000 TL ödemiş. Bi iki kere denk geldiğim oluyor tabi özele. Bi de özelde çoğunlukla sezeryan olduğu için gitmiyorum ben. Sağlığım elverirse nasıl olursa doktora bırakıyorum. İşyerinden de böyle haftada bir bebeğe bakıcaz diye izin olmaz bana yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…