Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında menüleri iz aynıymış okudum çoğunu ama sporda fark atmışsın kujum hak etmişsin ben 6000 adım altına inmiyorum ama daha çok hareket etmem gerek sanırım

Tamam abla seni mi kırcam
harikasın
çünkü seb 1 haftada fazla kilo verebilen bir metodasın ara vermek sana, bizlere verdiğinden daha çok zarar verir.
şöyleki kaba taslak konuşuyorum 1 haftada ortalama 4 kilo veremeyeceksin ve 2 kiloda aldığını düşünsek ki inşallah almazsın 6 kilo zarara gireceksin... bunuda 2 hafta yaptın mı zararın 12 kilo olacak. burayada 4 kilo alarak geleceksin...
çok kaba taslak benim bu hesap tabi

Günaydın kızlar

Günaydın güzel hanımlar
Hayırlı cumalar herkese
Günaydın kızlar
Geçen cuma 77
Bugun 76
-1
Zipzip-
Maşallah canım
sen zaten her hafta istikrarını bozmuyorsun ne uçaçak kadar çok ne de üzülecek kadar az değil haftalık kiloların çok ideal tebrikler eski ortim
Teşekkür ederim canım benim

Aslında menüleri iz aynıymış okudum çoğunu ama sporda fark atmışsın kujum hak etmişsin ben 6000 adım altına inmiyorum ama daha çok hareket etmem gerek sanırım
Evet canım spor hayatımın parçası oldu resmen özellikle yag yakıcı egzersiz ve cardio tabi adim atmakta çok önemli özellikle basen kısmından çok incelme oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…