• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

🥰🥰🥰🥰🥰

Teşekkür ederim canım 🥰🥰

Teşekkür ederim canım 🥰🥰

🤭🤭😅😅😅

Teşekkür ederim kaptanım 🥰🥰

Sanada kocaman alkış cancağzım 🤩

Teşekkür ederim canım 🤗

Hoşgeldin canım 🤗

Sağol ablacım bende tebrik ediyorum seni mezun olmuşsun darısı başıma 🥰🥰

Teşekkürler madam🥰🥰

Teşekkür ederim canım 🥰

😂😂😂😂

Sagol 🥰🥰Ne kusuru canım hem sen nerdeydin bugün

Teşekkürler canım 🥰
Ben ailemle yaşıyorum pek fırsatım olmuyor canım annemin dizlerinin sıvı ve kikirdaklari tamamen bittiği için bütün evin işleri bana kalıyor haliyle o yüzden gelemedim

12 Şubat Cuma

Kahvaltı 13.45
1 parça tost
Sucuklu 1 yumurta
5 zeytin
4-5 lokma reçel

16.30
1 dilim pınar beyaz sürülmüş tahıllı ekmek

Akşam 19.00
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt

20.00
Yarım sarıkanat (eşimin dayısına gittik evlerimiz yakın balık yiyolardı kızıma yedirdim de kalanı bitirdim)
Bi parça helva 🙄

spor yok 🙄 bu aralar çok saldım ya hiç spor yapasım gelmiyo biraz toplanmam lazım :KK51:

Ben ailemle yaşıyorum pek fırsatım olmuyor canım annemin dizlerinin sıvı ve kikirdaklari tamamen bittiği için bütün evin işleri bana kalıyor haliyle o yüzden gelemedim
Anladım canım çok çok geçmiş olsun ellerinden öperim annenin ❤❤
Benim annemdede kemik erimesi var babamında dizlerinin sıvısı azalmış rabbim el ayak altına düşürmesin inşallah 🤲🤲

Güncelledim canımm 🤭🤭

Teşekkür ederim 🥰
Tamamen dengesiz beslenme ekmek cok yerdim gec saatte yemek yerdim ve su az içerdim salata pek yemezdim düzene sokunca kendine geldi
Canım bir dahakine foto güncellersen daha dar kıyafetler ile foto çekin geçen attıgın fotoda ben birşey fark etmedim yanlış anlama eşofman gibi tayt tercih etmezsen dar tişort gibi mesela.

Akıllarda tek bir soru varmış demekki😂
Cevapladım 😂😂
D Dileksnr ben bir de sarkma oldu mu merak ediyorum, sporda yapıyorsun gerçi, ben 10kiloda sarktım.
Sarkma olmadı bende cok korkuyordum hatta diyete başlarken bir çok arkadaşa sordum bunu sırıtan bi kilom olmadi hiç spor da yapinca tabi şükür olmadı hafif 3 sezeryan dan dolayı alt karın yumuşak onuda halledicem inşallah
Benim eşim de çok hızlı kilo verir. 10 gun oruç tutar 10 kilo verir. Ama kilolu. Bir oturuşta 1 tepsi börek yer. D Dileksnr nin, o kadar yiyebileceğini sanmıyorum. Bilemedim. 🤷
Hay maşallah eşine bende çok yerdim valla diyetten once gec saatlerde bide gece 12 1 de falan
Mantıklı. Bu gece yemeler çok kötü.😔
Aynen öyle gerçekten ama isteyince vazgeçiyor insan benim gibi bir insan vazgectiyse gece yemeğinden herkes vazgeçer gecenin köründe uyanıp çok yerdim emzirme döneminde vs

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 713. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.385
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 0.759
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0,586
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. D Dileksnr ==> % 4 ==>6.TAKIM :nazar:

2. @birbeste ==> %2.712
==>6.TAKIM:nazar:

3. @aylin68olacak ==> %2.308 ==>6.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@Tesnim1989 ==> -1.268%==> 6. TAKIM
Tatlış takımım kızlar herbiriniz süpersiniz maşallah listenin enleri 6. Gruptan sorulur oldu derecedeki fıstıklarımızı ayrıca tebrik
75 oldum canım güncellemeyi unutmuşum 🤭😂😂😂
Tebrikler D Dileksnr canım maşallah resmen 40 kilo verdin bu grupla seninle çoooookkk gurur duyuyoruz 😘

Canım bir dahakine foto güncellersen daha dar kıyafetler ile foto çekin geçen attıgın fotoda ben birşey fark etmedim yanlış anlama eşofman gibi tayt tercih etmezsen dar tişort gibi mesela.
Ben atamam ki buraya dar kiyafetle ve esofmanla ki dışarı da zaten pantolon giymiyorum çünkü resim silinmiyor burda artık

Back
X