Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasılsın canim
Neler yaptın uzun zaman oldu gorusmeyeli

Aslinda bugun bisey demicem menulerede bidaha eger busekilde biber dolmasi arti pilav yicegine bence yogurt ekle birinden birini tercih etmelisin,hem ogle hem aksam dolma
Evet canım haklısın ya nefsime yenik düştüm işte

Adim yarisi + bolgesel bir hareket olsun bence
adimi ben tutarim
Fotoğrafli mi olsun adimlar
Bence fotoğraflı daha iyi oluyor bende tutabilirim kaptanım sporları not ederken onlarıda tutarım
Bolgeseller videolu olsun...youtubeden
Bölgeseli Her gün tek hareket olarak düşündüm Ama youtubedan kısa bölgesellerde koyabilirim
Ben leslie+böLgesel düşünüyorum. Geçenlerde leslieyi adıma çevirmiştiniZ,öyle olur mu gene
Tabikiii 1 Mile 1550 adım almıştık

Afiyet olsun canım

Yukarda yazdigim gibi yapsam nasil olur kizlar
Ben sabah erken yiyemedigim icin size biraz az geliyor heralde
Yok.abla gercekten az...ogle yedigin ara ogun zaten...ogunlerinin icerigini arttir.bir ogun yiyorsun gunde...@Aylin68olacak seninle ayni kilorda onun miktalarini referans olabilirsin

Guzel bir kahvaltı bence kahvaltıda 2dilim cavdar kepekli ekmek olabilir yumurta ceviz tarzi seyler ara ogunde yogurt sut meyve kefir kuruyemis aksama protein sebze salata

Akşam da ara öğün yapabilirsin abla
Hem bir anda kesersen sonra kesecek birsey bulamazsın
Sut,yogurt,kefir,.meyve ,kuruyemiş ekleyebilriisn ara öğünlerine
Sagolun kizlar Yarin insallah daha saglikli bi menum olacak
Teşekkür ederim tatlim
Mutlaka oyle olacak

Yukarda yazdigim gibi yapsam nasil olur kizlar
Ben sabah erken yiyemedigim icin size biraz az geliyor heralde
Şimdi sen böyle diyince yine baktım menüne abla:)))
Bu hafta çok az yediğin günler olmuştu ama bugünün öyle değil,ana öğünler güzel sadece ara öğün yok.(ki zaten sadece 2 ana öğün yapıyorsun, o yüzden ara öğünlere dikkat etmek gerekir,atlamamalısın die düşünüyorum)
Bir ara öğüne yoğurt+meyve,diğerine 1 avuç çerez ekleyebilirmişsin.Hem vitamin/mineral açısından önemli hem de metabolizma ara öğünler sayesinde çalışır kalmaya devam ediyor. Ben genelde acıkmasam da yapmış olmak için yapıyorum. Sorduğun için fikrimi belirttim ablacım yoksa çok bilmişlik yapmak istemiyorum asla

Yok.abla gercekten az...ogle yedigin ara ogun zaten...ogunlerinin icerigini arttir.bir ogun yiyorsun gunde...@Aylin68olacak seninle ayni kilorda onun miktalarini referans olabilirsin
Tmm cnm, birazdaha artirmaya calisayim
Ama bu hafta karbona azami dikkat etmek istiyorum :))

Ben seni biliyorum canim sen cocukla emzirirken vermeyi basiriyosun bir de bana bak
Neyse insallah bu son arti gelişim olucak diye niyetimi aldim
Olsun canım hepimizin böyle zamanları olur sen yeter ki her yeni güne biraz daha azimle başla

Hosbulduk canım 80 olmuşsun maşallah sana haftaya beni sollamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…