günaydın kızlar,işe anca gelebildim,dün akşam eve gider gitmez sıcacık duş alıp yattım,karın ağrısından öldüm resmen,ağladım bile,tabi eşimde biraz panik oldu,hiç böle görmemişti beni,sanırım ayakkalarımı çok üşüttüm ondan oldu...halada hafif bi ağrı var...
günaydın elifçiğim , günaydın safiş
günaydın kızlar,işe anca gelebildim,dün akşam eve gider gitmez sıcacık duş alıp yattım,karın ağrısından öldüm resmen,ağladım bile,tabi eşimde biraz panik oldu,hiç böle görmemişti beni,sanırım ayakkalarımı çok üşüttüm ondan oldu...halada hafif bi ağrı var...
ayaklarımızı her daim sıcak tutmamız gerekiyor kirazım .. bende geçen ay çok sancı çektim . dikkat kendine canım .
safiş haklısın canım dikkat etmiyoruz kendimize sonrasında da ağrıyı çeken hep biz kadınlar malesef
günaydın kızlarrr
Aydın gün kızçeler
Nazlım 625 okudum toplamda, 160 da annemden, kızlar okuyan varsa yazabilirmi ?
nazlım 625 okudum toplamda, 160 da annemden, kızlar okuyan varsa yazabilirmi ?
canım allah kabul etsin inşallah hayırlısı ile nazlımın gönlüne göre olsun ben bu hafta başka bir arkadaşım için okuyorum nazlımın duasına katılabilirmiyim bilemiyorum tatlım
günaydın cennetçiğimgünaydın kızlarrr
aydın gün kızçeler
sağol gülüm allah annendende razı olsun .
tamam safişim, sen arkadaşının okumasında ol, biz cumaya kadar bitiririz kısmetse, ben bu gece çok okurum allah kısmet ederse, vaktim bol bu akşam bir mani çıkmazsa
Tamam safişim, sen arkadaşının okumasında ol, biz cumaya kadar bitiririz kısmetse, ben bu gece çok okurum allah kısmet ederse, vaktim bol bu akşam bir mani çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?