Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu ara kimse yok zaten canımm ne oluyor bu kızçelere

günaydın kızlar,işe anca gelebildim,dün akşam eve gider gitmez sıcacık duş alıp yattım,karın ağrısından öldüm resmen,ağladım bile,tabi eşimde biraz panik oldu,hiç böle görmemişti beni,sanırım ayakkalarımı çok üşüttüm ondan oldu...halada hafif bi ağrı var...

ayaklarımızı her daim sıcak tutmamız gerekiyor kirazım .. bende geçen ay çok sancı çektim . dikkat kendine canım .

günaydın elifçiğim , günaydın safiş

Günaydın nazlım nasılsın tatlım?

canım yaaa geçmiş olsunnn tüh kötü olmuş eşinde panik yapmış yazıkkk alışır ama zamanla....

ayaklarımızı her daim sıcak tutmamız gerekiyor kirazım .. bende geçen ay çok sancı çektim . dikkat kendine canım .

evet canım kendimize dikkat etmeliyiz....

Canlarım artık sizler evli bayanlarsınız bundan sonra kendinize dahada dikkat etmeniz gerekiyor kadınlar malesef güçlü olduğu kadar da narin yaratıklar. Duş alıp yatmalar saçı kurutmadan kendi haline bırakmalar havaya evin ısısına aldanıp çorapsız terliksiz gezmeler bunlar hep eksi olarak bize yansır malesef.... Lütfen kendinize çok daha dikkat edin adet sancısı malesef kötü bir durum ama allahtan kısa süreli ama tabii bu dikkatsizlikler malesef adet sancısıyla kalmaz idrar yolu enfeksiyonu vb. kadın hastalıklarına neden olabilir allah muhafaza.... Bu yüzden sıkı giyinin ve her daim kendinizi kollayın güzeller....

Son düzenleme:
safiş haklısın canım dikkat etmiyoruz kendimize sonrasında da ağrıyı çeken hep biz kadınlar malesef

Nazlım 625 okudum toplamda, 160 da annemden, kızlar okuyan varsa yazabilirmi ?

Aydın gün kızçeler

Günaydıınnn caddııııı

Nazlım 625 okudum toplamda, 160 da annemden, kızlar okuyan varsa yazabilirmi ?

canım allah kabul etsin inşallah hayırlısı ile nazlımın gönlüne göre olsun ben bu hafta başka bir arkadaşım için okuyorum nazlımın duasına katılabilirmiyim bilemiyorum tatlım

Geçmiş olsun neslişim sürprizlerde askıda kaldı desene artık bir dahaki sefere

canım allah kabul etsin inşallah hayırlısı ile nazlımın gönlüne göre olsun ben bu hafta başka bir arkadaşım için okuyorum nazlımın duasına katılabilirmiyim bilemiyorum tatlım

Tamam safişim, sen arkadaşının okumasında ol, biz cumaya kadar bitiririz kısmetse, ben bu gece çok okurum allah kısmet ederse, vaktim bol bu akşam bir mani çıkmazsa

tamam safişim, sen arkadaşının okumasında ol, biz cumaya kadar bitiririz kısmetse, ben bu gece çok okurum allah kısmet ederse, vaktim bol bu akşam bir mani çıkmazsa

bende evdeki okuduklarımı ve işyerinde okuduklarımı toplayayım yarın yazarım simoşum .

eşim erken geliyo artık okuyamadım ben ama bu akşam geç günü okurum kısmetse yarın söylerim

Tamam safişim, sen arkadaşının okumasında ol, biz cumaya kadar bitiririz kısmetse, ben bu gece çok okurum allah kısmet ederse, vaktim bol bu akşam bir mani çıkmazsa

sağol bebekim valla biz iki kişi okuyoruz canım ve malesef daha beş yüze bile yaklaşamadık. Nasıl yetiştiricez bilemiyorum cuma günü akşam ezanına kadar tamamlanması gerekiyor dimi gülüm yaa yanlış bişi yapmayalım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…