bende evdeki okuduklarımı ve işyerinde okuduklarımı toplayayım yarın yazarım simoşum .
sağol bebekim valla biz iki kişi okuyoruz canım ve malesef daha beş yüze bile yaklaşamadık. Nasıl yetiştiricez bilemiyorum cuma günü akşam ezanına kadar tamamlanması gerekiyor dimi gülüm yaa yanlış bişi yapmayalım.....
dünkü menüm
sabah tost
öğlen yemekhanede yemek zorunda kaldım köfte yedim 6-7 tane misket büyüklüğünde yoğurt yedim 1 y.k da makarna yedim montiye uymadı biliorum
ara 2 mandalina 2 bisküvi kepekli
akşam nohut ve pırasa 1/2 avuç leblebi
Tamam canım yarın perşembe bak, ona göre kalanını bölüşürüz ikimiz, elifimde yarın söyleyecek
günaydın kızlar
yeni kalktım ama ebru ile pilates yapmayı düşünüyorum uzun zamandır spor yapmıyorum başlarsam iyi olacak
herkese günaydınnnn hepimiz için güzel bir gün olsuninşallah.gerçi bana gün pek iyi başlamadı.bi arkadaşım var hatta kardeşim diyeyim.eşi internette 6 ay kadar bi kadınla konuşnuş hatta buluşmuşlar ve arkadaşım kadının mektubunu bulmuştu cüzdanında.kadın aşkını itiraf etmiş.neyse birsürü tartışmadan sonra eşini affetti dünde eşinin nette p.r.film sitelerine girdiğini yakalamış.geçmişe bakınca görmüş aradı sinirleri bozuk ne yapayım şimdi ben diyor.aslında adam kadına düşkün tanıyorum ama neden böyle arayışlar içinde anlamış değilim ne diyeceğimi şaşırdım.benim bile sinirlerim bozulduki onu düşünemiyorummm
tamam canım . benim arkadaşlarımda okuyacak eşimde okumamıza yardım edecek yarın sabahtan bütün sayıyı toplayıp yazarım canım .
günaydunnn fıstıklarrrr bugün düne göre daha iyi sayılırım
ama olanları bir türlü unutamıyom tam dayaklığım ben
Ne demek ne yapayım, boşasın gitsin, o adamdan ne köy olur ne kasaba !
çok sinirlerim bozuldu tanıyorum kendisini çok iyi bi insan.sessiz sakin.adam eskiden içmezmiş şimdi arkadaşlarıyla 15 günde de olsa bara gitmeye başlamış hemde şu tiki kızların takıldıgı barlara.ee nette yediği halt zaten affedilesi değil.birde bu şimdi.ne olacak bilmiyorum yaa çocuklarıda varrr çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?