Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü menüm

sabah tost
öğlen yemekhanede yemek zorunda kaldım köfte yedim 6-7 tane misket büyüklüğünde yoğurt yedim 1 y.k da makarna yedim montiye uymadı biliorum
ara 2 mandalina 2 bisküvi kepekli
akşam nohut ve pırasa 1/2 avuç leblebi

günaydın kızlar
yeni kalktım ama ebru ile pilates yapmayı düşünüyorum uzun zamandır spor yapmıyorum başlarsam iyi olacak

Evet canım cuma günü akşam ezanına kadar, aslında yatsıya kadar vakit varya gün dönümünden ama akşam ezanı daha makbulmüş

herkese günaydınnnn hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.gerçi bana gün pek iyi başlamadı.bi arkadaşım var hatta kardeşim diyeyim.eşi internette 6 ay kadar bi kadınla konuşnuş hatta buluşmuşlar ve arkadaşım kadının mektubunu bulmuştu cüzdanında.kadın aşkını itiraf etmiş.neyse birsürü tartışmadan sonra eşini affetti dünde eşinin nette p.r.film sitelerine girdiğini yakalamış.geçmişe bakınca görmüş aradı sinirleri bozuk ne yapayım şimdi ben diyor.aslında adam kadına düşkün tanıyorum ama neden böyle arayışlar içinde anlamış değilim ne diyeceğimi şaşırdım.benim bile sinirlerim bozulduki onu düşünemiyorummm

Makarna yemesekte olur cennetciğim, birşey kaybetmeyiz emin ol, tost yağlı yapılan tostmu nasıl ekmeğe ?

simoş bende yarın tam sayıyı veririm canım olmadı kalanı bölüşürüz bitiririz inşallah cumaya kadar

Tamam canım yarın perşembe bak, ona göre kalanını bölüşürüz ikimiz, elifimde yarın söyleyecek

tamam canım . benim arkadaşlarımda okuyacak eşimde okumamıza yardım edecek yarın sabahtan bütün sayıyı toplayıp yazarım canım .

yaaa pazartesi 85.3 düm dün 85.4 bugün 85.5 çıldırcam yaaa kaçamakta yapmıyorum suyuda çok içiyorum günde en az 4lt . sinirlerim bozuldu yaa:S

Ne demek ne yapayım, boşasın gitsin, o adamdan ne köy olur ne kasaba !

tamam canım . benim arkadaşlarımda okuyacak eşimde okumamıza yardım edecek yarın sabahtan bütün sayıyı toplayıp yazarım canım .

Tamam nazlıcığım yarın sabahtan itibaren tüm sayıyı toplaki, kalanı bölüşelim arkadaşlarında sen bildirdikten sonra okumasın karışıklık olur :18:

günaydunnn fıstıklarrrr bugün düne göre daha iyi sayılırım
ama olanları bir türlü unutamıyom tam dayaklığım ben

kııızzz mimu neden benim arkadaşlık teklifimi kabul etmirsen
yoksa beni beğenmisenmi bak ben çok alımlı gozel bir kariyem

günaydın datlıklarımmm

öncelikle diyete devam ediyorummm

bu aralar biraz yoğunum aralıklarla giriyprum geçmişide okuyamadımmm
40 yaş üstü olunca rutin muayene için kadın doğuma gitttimm
resmen işin boyutunu büyütüp işi çekaba çevirdi
gelgit tahlilller memografi kemik ölçümü üç gündür ölüyorummm dün tüm gün hastanedeydimmm bugün öğleden sonrada gideceğimm

kantahlillerimde kolestrol çıktı :26:

durumlar bende böyle kızlarrr kilo vermekte şart oldu herhaldee kolestrolll

Ne demek ne yapayım, boşasın gitsin, o adamdan ne köy olur ne kasaba !

çok sinirlerim bozuldu tanıyorum kendisini çok iyi bi insan.sessiz sakin.adam eskiden içmezmiş şimdi arkadaşlarıyla 15 günde de olsa bara gitmeye başlamış hemde şu tiki kızların takıldıgı barlara.ee nette yediği halt zaten affedilesi değil.birde bu şimdi.ne olacak bilmiyorum yaa çocuklarıda varrr çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun inşallah

lillyum abla çok geçmiş olsun inşallah enkısa sürede normale döner kolestrolün.diger sonuçlarında tertemiz çıkması dileğiyle

zilancım sen neleri atlattın bunu da atlatacaksın inşallah canım.sen çok güçlü bir kadınsın

ne olmuş denizim hayırdırr geçmişi okuyamadığım için fransız kaldım olaya

zilanım kabul ettim :) sabahh aaaa seni neden beğenmiyimm beeen bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…