- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
ne olmuş denizim hayırdırr geçmişi okuyamadığım için fransız kaldım olaya
sadece onla kalsaydı bide evde harp çıktı neyse rabbim bir daha yaşatmasınkolay da değilki yaşadıklarınızzz bir can gitmiş canımmm çoluk çocuk perişannn
lillyum abla çok geçmiş olsun inşallah enkısa sürede normale döner kolestrolün.diger sonuçlarında tertemiz çıkması dileğiyle
zilancım sen neleri atlattın bunu da atlatacaksın inşallah canım.sen çok güçlü bir kadınsın
Evet canım cuma günü akşam ezanına kadar, aslında yatsıya kadar vakit varya gün dönümünden ama akşam ezanı daha makbulmüş
herkese günaydınnnn hepimiz için güzel bir gün olsuninşallah.gerçi bana gün pek iyi başlamadı.bi arkadaşım var hatta kardeşim diyeyim.eşi internette 6 ay kadar bi kadınla konuşnuş hatta buluşmuşlar ve arkadaşım kadının mektubunu bulmuştu cüzdanında.kadın aşkını itiraf etmiş.neyse birsürü tartışmadan sonra eşini affetti dünde eşinin nette p.r.film sitelerine girdiğini yakalamış.geçmişe bakınca görmüş aradı sinirleri bozuk ne yapayım şimdi ben diyor.aslında adam kadına düşkün tanıyorum ama neden böyle arayışlar içinde anlamış değilim ne diyeceğimi şaşırdım.benim bile sinirlerim bozulduki onu düşünemiyorummm
yaaa pazartesi 85.3 düm dün 85.4 bugün 85.5 çıldırcam yaaa kaçamakta yapmıyorum suyuda çok içiyorum günde en az 4lt . sinirlerim bozuldu yaa:S
günaydunnn fıstıklarrrr bugün düne göre daha iyi sayılırım
ama olanları bir türlü unutamıyom tam dayaklığım ben
kııızzz mimu neden benim arkadaşlık teklifimi kabul etmirsen
yoksa beni beğenmisenmibak ben çok alımlı gozel bir kariyem
günaydın datlıklarımmm
öncelikle diyete devam ediyorummm
bu aralar biraz yoğunum aralıklarla giriyprum geçmişide okuyamadımmm
40 yaş üstü olunca rutin muayene için kadın doğuma gitttimm
resmen işin boyutunu büyütüp işi çekaba çevirdi
gelgit tahlilller memografi kemik ölçümü üç gündür ölüyorummm dün tüm gün hastanedeydimmm bugün öğleden sonrada gideceğimm
kantahlillerimde kolestrol çıktı :26:
durumlar bende böyle kızlarrr kilo vermekte şart oldu herhaldee kolestrolll
çok sinirlerim bozuldu tanıyorum kendisini çok iyi bi insan.sessiz sakin.adam eskiden içmezmiş şimdi arkadaşlarıyla 15 günde de olsa bara gitmeye başlamış hemde şu tiki kızların takıldıgı barlara.ee nette yediği halt zaten affedilesi değil.birde bu şimdi.ne olacak bilmiyorum yaa çocuklarıda varrr çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun inşallah
[
canım arkadşımın kocası nette onu aldatmıştı şimdide p.rn.sitelerine girdiğini yakalamış sabah sabah aradı aglıyor ona canım sıkıldı
çok sinirlerim bozuldu tanıyorum kendisini çok iyi bi insan.sessiz sakin.adam eskiden içmezmiş şimdi arkadaşlarıyla 15 günde de olsa bara gitmeye başlamış hemde şu tiki kızların takıldıgı barlara.ee nette yediği halt zaten affedilesi değil.birde bu şimdi.ne olacak bilmiyorum yaa çocuklarıda varrr çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun inşallah
narincim işteeee bir adam böyle brine dönüşür diye evlenmekten korkuyorum.
ne kadar iyi olursa olsun insanoğlu bu ne inancına güvenebiliyorsun ne sana verdiği değere...
o deftere imza attıktan sonra geri dönüşü çok zor. Boşanmak çözüm değil. Bir ömür yaşadıklarını atlatamıyosun:S
Allahım sen iyilerini çıkar herzaman karşımıza
safişçim çok haklısın yazdıklarında. maalesef artık butür şeylere ulaşmak çok kolay.birde adamın için merak varsa bir tık ötesinde.gerçi merak olmasada okadar çok tahrik unsuru varki...bir monotonluktur gidiyor herşeyin bahanesi.herşeyi çok çabuk tüketiyoruz evliliklerimizi sevgimizi saygımızı.Allah ım sen hiçkimseyi dogru yoldan saptırma.arkadaşım senin içindeki bu açlık nedir anlayamadım demiş ve susmuş başkada bişey diyemedim diyor onun yerine ben utandım diyor
hoşbulduk safişimmmm
LİLLYUM abla boşanmayı düşündüğünü sanmıyorum bundan bahsetmiyor çünkü.tabi kadınlık duygularıyla kendini suçluyor ilk etapta.ben eşinin görgüsüzlüğüne veriyorum.adam çok baskıcı bi ailede baskıyla büyümüş.evlenince bide parayı bulunca içindeki ergenlik dürtüleri acıga çıktı bence.inşallah çok yara almadan atlatırlar bu durumu
Karısı hep kavgacı dırdırcı bir kadınmı herşeyi büyüten baş ağrıtan bir tipmi Adam her istediğinde başım ağrıyor diyenmi yada ben bilirim ben yaparım diye bencil bir kadınmı bunları bilmiyoruzkiii....
aksine safişçim tüm hayatını kocasına ve çocuguna sevdiklerine adayan bi kadın.sakin ve uyumlu.son derece ahlaklı bi kadın.suçu ne biliyormusun başkalarını okadar çok düşünüyorki kendini unutmuş durumda.
safişcim haklısın herkes aynı değil.. ama bu içimi rahatlatmıyo hiçbirzaman...ne biliyimm amaaan daha erken diyorum ama iştee işteee:S
hep zaten başkalarını kendinden çok düşününce işin ucu kötü oluo kendini önemsediğin an sen önemli oluyosun ve karşındaki sana değer verio ama bende öyleyim benden önce hep o geliyo o da benden önemli hiç bişe yok modunda çünkü ben ona öyle davranıyoru:S
LİLLYUM abla boşanmayı düşündüğünü sanmıyorum bundan bahsetmiyor çünkü.tabi kadınlık duygularıyla kendini suçluyor ilk etapta.ben eşinin görgüsüzlüğüne veriyorum.adam çok baskıcı bi ailede baskıyla büyümüş.evlenince bide parayı bulunca içindeki ergenlik dürtüleri acıga çıktı bence.inşallah çok yara almadan atlatırlar bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?