Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy safişşş çok zor bi durum Allah kurtarmış bak herşeyin hayırllısı o zman belki çok üzüldün ama şimdi altın gibi bi kocan var:) yalanmı

Canım elbette zor günlerdi uzun süre (yaklaşık 2 yıl) atamadım üzerimden psikolojisini...

Şimdi unuttum hayır unutmadım ama onunlada yaşamıyorum tabikide çok derindi aldığım yara ve kabuk bağlamış şekilde durur en derinimde... Birisi es kaza dokunursa yarama kanamaya başlar tekrar.... Allah kimseye yaşatmasın....
Ben o kadar kör aşık oldum öyle tutkulu sevdimki, herkes bana hayırlısı değilmiş seni hak etmemiş derken ben: hayırsız olsaydıda yine o olsaydı dediğimi bilirim....
Şimdi salaklıkmış demiyorum evet yaşadığım aşk büyüktü onunki olmasada ben kendim çok büyük bir aşk yaşadım ve yaşattım pişmanmıyım değilim....
Arkama baktığımda gülmüyorumda o günlere, sadece içimde bir şeyler cız ediyor....
Ayyy neyse bunaltmayayım sizleride konu nerden nereye geldi yaaa....

Yapacağımız tek şey Bizi yaradandan herşeyin hayırlı olanını istemek.....

Neyse....

Ben Dünkü menümü vereyim kızlar gerçek konumuza dönelim

Kahvaltı 07.00
2 dilim kızarmış tb ekmek
küp şeklinde doğranmış 3 adet light peynir
Bi bardak dolusu Süt...

Öğlen 12.30
Bir tabak dolusu etsiz kuru fasulye (şişirdi beni mahvetti)
domates, salata ve yoğurt

Akşam 18.30
6 adet ızgara köfte (evde kalan köfteleri yine yaptımda )
domates, salat (yeşillik kalmamış evde)
Bir bardak ayran....

Su : 2 lt.
Çay : sanırım bir demlik şekersiz...
Aktivite : 2 saat ütü, 1 saat kızımla kıpraşma oynaşma 15 dk. duş ve yarım saat yürüyüş...

canım safişim yaa hemde düğüne bir hafta kala çok şükür ki evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü

gözdem canım bu konular çok derin insan yaşamadan bilemiyor.kimse yaşamasın inşallah

evet dönelim konumuza ben hala menü vermiyorum naz öldürecek beni bende dün akşam mekik çektim

bu cumadan çokta ümitli değilim kızlar cuma cumartesi pazar düğünler yüzünden çok düzensizdi.geçen haftayla aynı çıksa kilom bu bile beni mutlu edecek

herşeyin hayırlısı denizim yaa.... Nasipten öte köy yok...

evet dönelim konumuza ben hala menü vermiyorum naz öldürecek beni bende dün akşam mekik çektim

sadece naz değilde bende seve seve sana saldırabilirimmm

wuuhhuuuuuuu mekik çekilmiş buda iyi cancağızım yaa kaç tane bir mi

bu cumadan çokta ümitli değilim kızlar cuma cumartesi pazar düğünler yüzünden çok düzensizdi.geçen haftayla aynı çıksa kilom bu bile beni mutlu edecek

canım yaaa ben zaten 2 haftadır gram gram veriyorum ve cumaları düşünmüyorum artık sırf bildirim yapmam gerektiği için çıkıyorum basküle. Takılma sende alsanda versende sen güzelsin bebekim yaaa nasılsa hedefe er yada geç ulaşıcaz inş.

selamlar..çenesi düşük gaciler siz geçmiş okumaktan yazamıyo insan bende dünki yorgunluktan sonra bugün geç kalktım işlerimi toparladım kızım geldi anca gelebildim yanınıza,dün komşularım gelecek demiştim hepsinide çok sevdim çoğuyla yaşıt değiliz ama çok cana yakın ve samimi insanlar hepsi hediyelerle gelmişler şaşırdım,hatta yöneticinin hanımı tatlı tuzlu kurabiyeler yapmış neyse güzel geçti anlıcanız,onlar gittiortalığı toparladım eşim aradı balık almış mangallık,mangalda bi arkadaşta kalmıştı geçenlerde mangal partisi ettiydik onu al gel dedi,hayda o saatten sonra millet işten dönüyo trafik felç epeyde aramız var mangal almaya gittim dönüşte milim milim kayınvaldeme ulaştım zar zor ordan geldik kızın sabah fen sınavı var gece 12 ye kadar ona çalıştır yatmam 1:30u buldu ama yorgunluktan bittim hemen dünki menümü vereyim

sabah:yok
öğlen:
1 mercimekli köfte ve mide felç (sadece tadına bakayım nasıl olmuş dedim ve akşama kadar geberdim midemden)
ara:1 soda
akşam:ızgara balık,salata

canım yaa bir yıl oldu ben başlayalı artık hedefime ulaşmak istiyorummm mekik konusunda inşallah istikrarlı davranıp hergün çekebilirim felaket bi göbişim var haa gece sporuda yapıldı da utandım onu da yazmaya

yumukum çok sevindim canım senin adına yeni komşuların için.ben taşınalı 6 ay oldu yönetici ve kapıcıdan başka kimse açmadı kapımı siteden ben çalışıyorum yaa onunda etkisi var galiba

yumukum çok sevindim canım senin adına yeni komşuların için.ben taşınalı 6 ay oldu yönetici ve kapıcıdan başka kimse açmadı kapımı siteden ben çalışıyorum yaa onunda etkisi var galiba

muhakka cnm,çalışmandan kaynaklanıyordur,benimkiler kaç zamandır gelmek istiyolar denk getirememiştik bi türlü,çokta güler yüzlü insanlar kapıda falan karşılaştıkmı muhabbet ederler,ki sadace 6 tanesi geldi dün apartman 20 daire

yumukumm mimu bu ne güzellik tu tu tu maşallah nazar değmesinn
ikinizede çok tatlısınız canlarım
mimu cnm senin boyun kaç o kadar kiloyu nereye saklamışsın :)))
hiç belli etmiyor inanki

teşekkür ederim zilancım
denizcim arkadaşına çok üzüldüm cnm,işin içinde olmayınca yorum yapmak kolay geliyor bizlere..ayrılmak okadarda kolay değiltabiki artık başka yol kalmayınca yapılacak tek şey boşanmak ama insan çocukları için nelere katlanmıyorki ayrıca ayrılmak için maddiyatta lazıgeçenlerde en yakın arkadaşım boşandı eşinden hemen hemen aynı şeyleri yaşadı oda ayrılmak için tam 11 sene bekledi,önce işe başladı sigortası yapıldı maaşı yükseldi tamam şimdi tek başımada yaşayabilirim dedikten sonra ayrıldı önce alt yapı oluşturmak çok önemli,bu tip şeyler affedilmiyor,sadece gömüyorsun yok olmuyor.arkadaşına sabır diliyorum cnm

denizcim çalıştığımız için oluyor heralde ,gerçi önceki apartmanımda ilk 4 ay evdeydim bir Allah'ın kulu gelmedi

9 ay oturduk çıkçağımız gün tüh dediler biz de size gelcektik gelemedik bir türlü

bu apartmanda da 2 yıl olcak ocakta kimse gelmedi ,tanımıyorum da kimseyi zaten

bitek karşı komşumla selamlaşıyoruz başka kimse yok

Son düzenleme:
Oy ne konulara dalmışınız hatunlar .....

Safişim mimun alıntı yazılarınızda süper olmuş ....teşekürler ...

He ne olursa olsun tek taraflı hiççç bişi hallolmaz....

Her sarsıntıdıda ipler koparılmaz.
Ama afedilmeyecek şeyler vardır ... Rabbım kimseye yaşatmasın

aeben ablaaaaamm saygılar sevgiler özledik

çalıştıgınız için fıstıklar ....
Bizim binadada 18 kişi var ...bazılarını bende tanımıyorum ama bir alomla hemen gelecek konşularımda var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…