ayy safişşş çok zor bi durum Allah kurtarmış bak herşeyin hayırllısı o zman belki çok üzüldün ama şimdi altın gibi bi kocan var:) yalanmı
canım safişim yaa hemde düğüne bir hafta kala çok şükür ki evlenmeden görmüşsün gerçek yüzünü
gözdem canım bu konular çok derin insan yaşamadan bilemiyor.kimse yaşamasın inşallah
evet dönelim konumuza ben hala menü vermiyorum naz öldürecek benibende dün akşam mekik çektim
bu cumadan çokta ümitli değilim kızlar cuma cumartesi pazar düğünler yüzünden çok düzensizdi.geçen haftayla aynı çıksa kilom bu bile beni mutlu edecek
Makarna yemesekte olur cennetciğim, birşey kaybetmeyiz emin ol, tost yağlı yapılan tostmu nasıl ekmeğe ?
Günaydın emineciğim
herşeyin hayırlısı denizim yaa.... Nasipten öte köy yok...
sadece naz değilde bende seve seve sana saldırabilirimmm
wuuhhuuuuuuu mekik çekilmiş buda iyi cancağızım yaa kaç tane bir mi
canım yaaa ben zaten 2 haftadır gram gram veriyorum ve cumaları düşünmüyorum artık sırf bildirim yapmam gerektiği için çıkıyorum basküle. Takılma sende alsanda versende sen güzelsin bebekim yaaa nasılsa hedefe er yada geç ulaşıcaz inş.
yumukum çok sevindim canım senin adına yeni komşuların için.ben taşınalı 6 ay oldu yönetici ve kapıcıdan başka kimse açmadı kapımı siteden ben çalışıyorum yaa onunda etkisi var galiba
yumukumm mimu bu ne güzellik tu tu tu maşallah nazar değmesinn
ikinizede çok tatlısınız canlarım
mimu cnm senin boyun kaç o kadar kiloyu nereye saklamışsın :)))
hiç belli etmiyor inanki
çalıştıgınız için fıstıklar ....denizcim çalıştığımız için oluyor heralde ,gerçi önceki apartmanımda ilk 4 ay evdeydim bir allah'ın kulu gelmedi
9 ay oturduk çıkçağımız gün tüh dediler biz de size gelcektik gelemedik bir türlü
bu apartmanda da 2 yıl olcak ocakta kimse gelmedi ,tanımıyorum da kimseyi zaten
bitek karşı komşumla selamlaşıyoruz başka kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?