Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen canım yaa çalışmanın etkisi büyük

aeben ablaaaaamm saygılar sevgiler özledik:d
inanın yOgunun fıstıklar yoksa sizsiz durabilirmiyim ...
Dünde dogum günümdü montiye yazdım ama buraya fırsat bulamamıştım ...

Son düzenleme:
teşekkür ederim kıslar ...
ee 1 sene daha yaşlandık :))))))

YUMUKUMM ne güzel işte bacım ne demişler ev alma komşu al
umarım sıcak kanlı samimi dostluklar kurarsın yeni evinde yeni ortamında birtanem

oooo hadi yine iyisinnn
valla bende de gece sporu mevcuttu canım emmee sapık dicekler deyii bende utandım yazmayaaaa

yumukum çok sevindim canım senin adına yeni komşuların için.ben taşınalı 6 ay oldu yönetici ve kapıcıdan başka kimse açmadı kapımı siteden ben çalışıyorum yaa onunda etkisi var galiba

valla canım 3 yıl olucak evleneli daha komşularımdan bir kaçı bir yada iki defa gelmiştir evime oda bebek görmeye haaa bunda benim çalışmamın etkisi varmı HAYIR YOK
bende kaynana faktörü var
altlı üstlü olunca

sen herkese cevap yetiştir beni es geeeçççç varyaaa dua et büyüksün benden yaşına hürmeten susuyorum

KESİNLİKLE ABLAM
HER SARSINTIDA İPLER KOPARILMAZ

teşekkür ederim kıslar ...
ee 1 sene daha yaşlandık :))))))

HER YAŞIN AYRI GÜZELLİĞİ VAR BİLİRİMMMM

.tatlı . sapık ...

hoşgeldin aeben ablacığım . yeni yaşın kutlu olsun nice senelere

merhabalar kızlar.
dün okudum ama yazamadım.öğlene kadar yataktan kalkamadım.aşırı halsizdim.
bugün daha iyiyim çok şükür.2 aydır adet görmüyorum.stresim had safhada.
doktorunda bulunduğum şehirde değil.yani şu anda muayene olamıyorum.bayramdan 1-2 gün önce gidebilirim ancak.
ne diyete ne spora odaklanabiliyorum.

geçmiş olsun canım.adet geçikmeleri için civanperçemi bitki çayımı ne içiyorlardı yaa işede yarıyormuş.monti topicinde masumm var o çok çekiyor bi ona sor istersen.topicler arası gezmenin faydası bu ayy kendimi mahallenin muhtarı gibi hissettim :26:

geçmiş olsun ablam . dikkat et kendine

İyidir bugünümüze şükür emineciğim, ohhh keyifler yerinde maşallah allahım bozmasın tatlım

sağol nazcım,narincim.
civanperçemini duydum bende ama,deneyip denememekte kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…