- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
denizcim çalıştığımız için oluyor heralde ,gerçi önceki apartmanımda ilk 4 ay evdeydim bir Allah'ın kulu gelmedi
9 ay oturduk çıkçağımız gün tüh dediler biz de size gelcektik gelemedik bir türlü
bu apartmanda da 2 yıl olcak ocakta kimse gelmedi ,tanımıyorum da kimseyi zaten
bitek karşı komşumla selamlaşıyoruz başka kimse yok
inanın yOgunun fıstıklar yoksa sizsiz durabilirmiyim ...aeben ablaaaaamm saygılar sevgiler özledik:d
inanınyugnun fıstıklar yoksa sizsiz durabilirmiyim ...
Dünde dogum günümdü montiye yazdım ama buraya fırsat bulamamıştım ...
inanın yOgunun fıstıklar yoksa sizsiz durabilirmiyim ...
yogunlukda henüz 100 tn okudum gözdem ...Nazlım 625 okudum toplamda, 160 da annemden, kızlar okuyan varsa yazabilirmi ?
saggol elifim .... (şu tutup mucuks diye öpen simileyden) kaldırmışlarda
selamlar..çenesi düşük gaciler sizgeçmiş okumaktan yazamıyo insan bende dünki yorgunluktan sonra bugün geç kalktım işlerimi toparladım kızım geldi anca gelebildim yanınıza,dün komşularım gelecek demiştim hepsinide çok sevdim çoğuyla yaşıt değiliz ama çok cana yakın ve samimi insanlar hepsi hediyelerle gelmişler şaşırdım,hatta yöneticinin hanımı tatlı tuzlu kurabiyeler yapmış neyse güzel geçti anlıcanız,onlar gittiortalığı toparladım eşim aradı balık almış mangallık,mangalda bi arkadaşta kalmıştı geçenlerde mangal partisi ettiydik onu al gel dedi,hayda o saatten sonra millet işten dönüyo trafik felç epeyde aramız var mangal almaya gittim dönüşte milim milim kayınvaldeme ulaştım zar zor ordan geldik kızın sabah fen sınavı var gece 12 ye kadar ona çalıştır yatmam 1:30u buldu ama yorgunluktan bittim hemen dünki menümü vereyim
sabah:yok
öğlen:
1 mercimekli köfte ve mide felç(sadece tadına bakayım nasıl olmuş dedim ve akşama kadar geberdim midemden)
ara:1 soda
akşam:ızgara balık,salata
canım yaa bir yıl oldu ben başlayalı artık hedefime ulaşmak istiyorummmmekik konusunda inşallah istikrarlı davranıp hergün çekebilirim felaket bi göbişim var haa gece sporuda yapıldı da utandım onu da yazmaya
yumukum çok sevindim canım senin adına yeni komşuların için.ben taşınalı 6 ay oldu yönetici ve kapıcıdan başka kimse açmadı kapımı siteden ben çalışıyorum yaa onunda etkisi var galiba
Oy ne konulara dalmışınız hatunlar .....
Safişim mimun alıntı yazılarınızda süper olmuş ....teşekürler ...
He ne olursa olsun tek taraflı hiççç bişi hallolmaz....
Her sarsıntıdıda ipler koparılmaz.
Ama afedilmeyecek şeyler vardır ... Rabbım kimseye yaşatmasın
teşekkür ederim kıslar ...
ee 1 sene daha yaşlandık :))))))
YUMUKUMM ne güzel işte bacım ne demişler ev alma komşu al
umarım sıcak kanlı samimi dostluklar kurarsın yeni evinde yeni ortamında birtanem
oooo hadi yine iyisinnn
valla bende de gece sporu mevcuttu canım emmee sapık dicekler deyii bende utandım yazmayaaaa
valla canım 3 yıl olucak evleneli daha komşularımdan bir kaçı bir yada iki defa gelmiştir evime oda bebek görmeye haaa bunda benim çalışmamın etkisi varmı HAYIR YOK
bende kaynana faktörü var
altlı üstlü olunca
sen herkese cevap yetiştir beni es geeeçççç varyaaa dua et büyüksün benden yaşına hürmeten susuyorum
KESİNLİKLE ABLAM
HER SARSINTIDA İPLER KOPARILMAZ
HER YAŞIN AYRI GÜZELLİĞİ VAR BİLİRİMMMM
.tatlı . sapık ...
merhabalar kızlar.
dün okudum ama yazamadım.öğlene kadar yataktan kalkamadım.aşırı halsizdim.
bugün daha iyiyim çok şükür.2 aydır adet görmüyorum.stresim had safhada.
doktorunda bulunduğum şehirde değil.yani şu anda muayene olamıyorum.bayramdan 1-2 gün önce gidebilirim ancak.
ne diyete ne spora odaklanabiliyorum.
merhabalar kızlar.
dün okudum ama yazamadım.öğlene kadar yataktan kalkamadım.aşırı halsizdim.
bugün daha iyiyim çok şükür.2 aydır adet görmüyorum.stresim had safhada.
doktorunda bulunduğum şehirde değil.yani şu anda muayene olamıyorum.bayramdan 1-2 gün önce gidebilirim ancak.
ne diyete ne spora odaklanabiliyorum.
İyidir bugünümüze şükür emineciğim, ohhh keyifler yerinde maşallah allahım bozmasın tatlımgünaydın gözdem seninle sohbet edemedim geldiğimden beri nasılsın bitanem moralin daha iyi gibi..mor ve ötesini dinledim ve ben de çok sevdim tatlım
buarada pilatesimi yaptım,duşumu aldım..şimdi de bir koca bardak yeşil çay..oooohhhh çok mutluyum
inanın yOgunun fıstıklar yoksa sizsiz durabilirmiyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?