Güzel dil canım cekmiyoBu hafta rakipler fıstıklı çikolata yiyor. @birazhuzurdu2008 ne güzel di mi?
Benim de hedefim 60 aslında bakalım cuma kaç glcm inşallah 66 olmuşum durAh bir bilsem canım
İnşallah olmuşsundur canım. Benim kendimden pek ümidim yok çünküBenim de hedefim 60 aslında bakalım cuma kaç glcm inşallah 66 olmuşum dur
Detoks suyu yapsana ben emziriyorum bebek te küçük ondan yapmıyorum çok iyi yağ yakıyor.İnşallah olmuşsundur canım. Benim kendimden pek ümidim yok çünkü
Afiyet olsun canımKahvaltı (11.40) iki haşlanmış yumurta,7 siyah zeytin ,iki dilim süzme peynir ,bir yemek kaşığı lor peyniri,bir yemek kaşığı pekmez ,bol yeşillik
Ara öğün(15.00)iki kare bitter çikolata
Akşam yemeği (18.00) kabak sote ,mevsim salata bir kase yoğurt
(22.00) bir avuç fıstık bir avuç leblebi bir çikolata
İki buçuk litre su içildi
10 dk bölgesel
100 squat
Leslie bossteed
10.000 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Afiyet olsun canımSabah 2 dilim çavdar ekmeği ince dilim kaşardan tost 2çeri domates 1 kupa çay.
Öğlen 6 yk barbunya susuz 7 yk bulgur pilavı 1 tabak salata.
Ara 1 ceviz 2 fındık 1 kupa yeşilçay.
Akşam görümceme gittik
Orads bir kepçe tarhana çorbası 4 kaşık susuz kuru fasulye varmış yedim 2 parça da çiğ köfte yedim ıslak kek ekler vardı yemedim.
Su 3 litre.
20 dk leslie
20 dk bölgesel
Günün hareketleri 10 tekrar 5 set yapıldı
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Can ortim. Helallll. Cumaya bomba gibi geliyoruz.Güzel dil canım cekmiyo
Bende emziriyorum canım bebeğim 8 buçuk aylık oldu. Zaten eçbunaralar iştahı çok yok. Aslında yapmak istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorumDetoks suyu yapsana ben emziriyorum bebek te küçük ondan yapmıyorum çok iyi yağ yakıyor.
Sağol canım iyi gecelerAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yok yapma bebeğinin en önemli ihtiyaçı anne sütü ben 2 hafta olck sanırım sütümde henüz azalma olmadı şükürBende emziriyorum canım bebeğim 8 buçuk aylık oldu. Zaten eçbunaralar iştahı çok yok. Aslında yapmak istiyorum ama sütüm azalır diye korkuyorum
Bi hıh diyeydin belki gelirdi 4.Ee hayırlısı belki de olur
Ben de rüya gördüm hamileyim doğurmak üzereydim baya da açılma vardı rüyamda...
Hıh desem çıkacak gibiydi o kadar gerçekçiydi
Zayıflamaya başladığımdan beri arada azalma yaşadım zaten canım ama eskisi gibi çok da değil idare ediyoruz. Oğlumun büyümesini de beklesem bu sefer ben çok kilo alacaktım canım ya amanYok yapma bebeğinin en önemli ihtiyaçı anne sütü ben 2 hafta olck sanırım sütümde henüz azalma olmadı şükür
Canım ben geçen yıl maydonoz,zencefil karabiber limon,yeşil elma karanfil tarçın ve yeşil elma kaynatıp içiyordum çok iyi ödem atıyordum. Şimdi emzirdiğini içim yapamıyorum sadece yeşil çay içiyorumHanimlar detox suyunu nasil yapiyorsunuz?
tarif rica etsem?
Tskler bunu deniycemCanım ben geçen yıl maydonoz,zencefil karabiber limon,yeşil elma karanfil tarçın ve yeşil elma kaynatıp içiyordum çok iyi ödem atıyordum. Şimdi emzirdiğini içim yapamıyorum sadece yeşil çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?