- 30 Temmuz 2020
- 9.105
- 37.280
- 548
Ben 64 falan olursam durcm galiba çünkü sütüm azalsın istemiyorum bir yandan da kilo almak istemiyorumZayıflamaya başladığımdan beri arada azalma yaşadım zaten canım ama eskisi gibi çok da değil idare ediyoruz. Oğlumun büyümesini de beklesem bu sefer ben çok kilo alacaktım canım ya amaninşallah sütüm azalmasında kiloları yavaş yavaş versem de olur
Canım bu gün hiç tadım yoktu.@aylin68olacak
Rakibem nerelerdesin
Ben rakiplerime iyi bakarim :))
Söyle, canin ne istiyorsa yapayim sana
Cok güzel ev baklavasi yaparim, istermisin
Geçmiş olsun canım.Sagolun kizlar
Benim hizli test negatif cikti
Digeri 2 gün sonra belli olur dediler
Benimde 3 gündür gecmeyen baş agrim var.bide halsizlik
Aslında canım düzenli beslenirsen sütün azalmaz ben bazen iki öğün bazen üç öğün yapıyorum o da etkilemiş olabilir. Bide geceleri çok uykusuz kalıyorum uyku düzeni de sütü hemen etkiler . 64 olsan bile dikkat edersen daha çok inersin canımBen 64 falan olursam durcm galiba çünkü sütüm azalsın istemiyorum bir yandan da kilo almak istemiyorum
İyiyim canımNasılsın cankuşum?
Aman allahım korusun yarabbim...Bi hıh diyeydin belki gelirdi 4.
Biraz düşündüm aynı şeyi düzenli ve saglıklı beslenme bol su +uyku artırıyor sütü bakalım önümde neler bekliyorAslında canım düzenli beslenirsen sütün azalmaz ben bazen iki öğün bazen üç öğün yapıyorum o da etkilemiş olabilir. Bide geceleri çok uykusuz kalıyorum uyku düzeni de sütü hemen etkiler . 64 olsan bile dikkat edersen daha çok inersin canım
Geçmiş olsunEşimin hizli testi pozitif cikti cnm
Öyle olunca bende hizli test yaptirdim, sonucunu bekliyoruz
Diger test 2 gün sonra cikiyor
Su az olmuş canım. 2 hatta 2,5 litrenin altına düşmemeye çalış derimBugünun menüsü sabah aç karnına 2 bardak sirkeli ılık su ,3 kayısi
Kahvaltı 10
Peynir, zeytin, yeşillik 2 dilim kepek ekmeği
Öğlen 13
Bir kase mercimek çorbası, kabak yemeği 8 kaşık 5 yaprak sarma
Akşam salata, yoğurt kabak yemeği
Ara açık çay fıstık, yarımçikolata
1 litre su
Yarım saat leslie
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Olabilir ablacim gecen sefer 1 haftada toparlamistim 1200 gr.kas almistim 1 haftada. allah saglik versin acelem yok toparlayacam allah'ın izniyle sağolasınbirbeste cnm kas kaybin su orucundanda olabilir
Sen yeterli pro al, sporunu yap
Tekrar normale döner eminim
Haklısın canım doğru söylüyorsun sağolasın yorumun içinGeçmiş olsun canım
Canım bence kilon iyi bu saatten sonra tartıya takılma görüntü ne odaklan hiç de moralini bozma
Eminim allah dağına göre kar vermiştir canim. Benim oglumda beni cok uğraştırıyor neyi var anlamadim gitti. Aslında anladim yaa tembel bu oglan sadece üşengeçAman allahım korusun yarabbim...
Rüyalarım kabus gibi hep hamileyim rüyalarımda
3 çocuğun eğitimi çok zor...
Büyüğüm kurtardı bence kendini...
Ortancaya 4 yaşında sayıları öğretmeye çalışıyoruz dikkati çok dağınık beni uzecegi kesin gibi görünüyor
Inşallah öyledir ...Olabilir ablacim gecen sefer 1 haftada toparlamistim 1200 gr.kas almistim 1 haftada. allah saglik versin acelem yok toparlayacam allah'ın izniyle sağolasın
Haklısın canım doğru söylüyorsun sağolasın yorumun için
Eminim allah dağına göre kar vermiştir canim. Benim oglumda beni cok uğraştırıyor neyi var anlamadim gitti. Aslında anladim yaa tembel bu oglan sadece üşengeç((
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin çok üzüldüm yaa
Geçmiş olsun abla hafif atlatırsınız inşallah
Cok gecmis olsun canim...Alla sifa versin...
Ablacım çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım.
İnşallah eşin hafif atlatır.
Sen de dikkat et Zuhalcim.
Hepinize teşekkür ederim canlarGeçmiş olsun
Sagol canim...ben hergun tartiliyorum...bugun wc ye az ciktim tartı hemen fark etti...bu işin onemli bi kısmı da bağırsak çalıştırmakmis...pancar koymamistim salata hemen belli etti kendini...Çok iyisin canım sporların harika..
Cumanı merak ediyorum
Ben elma limon yapiyorum doğrayıp kaynatıyorum tane karabiber karanfil tarcin la beraber...hatta varsa maydanoz sapida koyuyorum suzup termosa koyup akşama kadar cay gibi içiyorumHanimlar detox suyunu nasil yapiyorsunuz?
tarif rica etsem?
Allahim bu nasil spor aski buna yagmi dayanir masallah masallah....
Canim bu hafta harikasın...@denp in attigi bi video vardi..ayağı alcidayken yaptigi sandalyede egzersizler...sende onlari yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?