Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar hayırlı akşamlar
16 şubat salı
09.30 mantarlı omlet
5 siyah zeytin
1 Kb peynir
Marul
1 dilim ekmek

13.00
1 mandalina

18.00
2 haşlanmış patates pul biber ekip yedim
1 bardak ayran

17 şubat çarşamba
10.00
1 yumurta
1 Kb peynir
Maydonoz
5 siyah zeytin

13.00
Bir avuç leblebi

17.00
Mercimek çorbası
Salata
1 dilim ekmek

Leslie boosted

Z zipzip N Nidsalii

Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım kolayca atlayın inşallah

Cıx,ayvar die bişi bilemedi.Ama anneannem biberli, lor peynirli turşu gibi bişi kurardı,buzdolabına atardı aklıma o geldi.Çok güzel olurdu:))
Bizdede olur canim biberli lor tursusuda guzel olur

Afiyet olsun canım aksam yemeginde pirasayi artirip yanina yogurt ya da salata ekleyebilirmissin
Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun abla dikkat et kendine

Zuhalcim Allah'tan karbonhidratlı besinleri çok sevmiyorum. Protein sebzeyle savaşa devam edeceğiz. Collagen iki kutu aldım ben de bitirmedim ama...sırf menopoz için bir de saç dökülmesi kırışıklığa iyi geliyor diye almıştım. Malesef mesajını görmedim çok utanıyorum bu yüzden. Affet bebeğim

Nasıl memnun musun diye soracak olursan kullanmayı unutuyorum hiçbir şeyi düzenli kullanamam ki zaten...kutusuyla beraber bayağı bir tarifler içeren kürler de göndermişler ...yarın tekrar deneyeceğim.

Pozitif bir hatun olduğunu biliyorduk tamam da covidde bari olmayaydin iyiydi be zuhalim ...
Canım ya çok üzüldüm... Bağışıklığını güçlendirecek ne varsa yapacaksın tamam mı...gözünü seveyim iyi bak kendine. Diz agrilarin haricinde kronik bir rahatsızlık yoktu değil mi? İnşallah Rabbim ailene şifa verir. Bekar çocuklar yaptırdı mi test..

Haklısın canım ama çok keyifsizim dünden beri hastayım hiç bişey yapmak istemiyorum
Geçmiş olsun canım Kime baksam hasta...takımı revire cevirdiniz. Bir kurşun mu döksem napsam...arkadaşlarımın çoğu keyifsiz ...iyi olacaksın huzurum geçecek bunlar. Sıcak bir meyve çayı yap kendine ballı olsun...Öperim yüreğinden biraz toparla kendini bırakma öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…