- 30 Temmuz 2020
- 9.102
- 37.277
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım.Selamlar kızlar nasılsınız
Dün benim küçük oğlanın parmağına rüzgardan kapı carpı biz bişey yok zannettik batikon falan sürdük sardik sabah açtık morarmıştı hastaneye götürdük kırılmış 15 gun alçıda kalıcak durmuyor hiç ondan aktif olamıyorum
Canım eksiyim ama istediğim bir eksi değil.Sagolasin bitanecimeşim oturma odasinda yaşıyor, ben mutfakta :)) sık sık evi havalandiriyoruz
Aksam baya bu menopozu arastirdim :)) hem metoyu hizlandirmak hem de Kemik erimesini minumuma indirmenin çözümü yeterli pro, sebze tuketip
Yürüyüş +direnç egzersiyle kaslari kuvvetlendirmek
Önceden sormuştum sana collajen kullaniyormusun diye, görmedin :)
1-2-3 olani alip duzenli kullanmak lazim
Hem cilt hemde kemikler için
Ben bi ara almistim, duzenli kullanmadan bitirdim
Tekrar almak istiyorum ama secenek cok fazla, karar veremiyorum
Ellerine saglik cnmvalla aksam o kadar halsizdimki, sırf sen bukadar ugrasiyorsun diye kalktim yaptim
Sen öyle diyorsan ben hic yapamam
Tartildinmi cnm
Listedesin, aman arti gelme
Yarin suya tuza daha dikkat et bide karbona
Cardiyo olarak ne yapiyorsun cnm
Cok geçmiş olsun huzurcum
Su icmezsen daha cok başın agrir cnm
Detoks olarakmi cnm
Bence siz haftayada rakip olun :)) hem rövanş olur
Sagol cnmbenim hatam bi az yiyorum bi cok :) vucutta ne yapacagini sasirdi
Akşam okudugum bi yazida karbona dikkat edilerek yapilan bi beslenmede 2.5 hafta sonra meto hizlanmaya başlıyormuş
Bakalim bende ne olacak :)
Ellerine saglik cnm
Nugatin dışında galeta unumu kullaniyorsun cnm
Bi yokluğu, bi çokluğu demisler :)))
Cok geçmiş olsun cnm
Yavrum cok acimiştir![]()
Zuhalcim çok geçmiş olsun.Biraz önce labordan aradilar cnm
Ben de pozitifmişim
Son kan testi yaptirdigimda d vit biraz düşüktü benim cnm
Dr hap verdi. Ilk 2 hafta hergün almam gerekiyordu, simdi haftada 1 aliyorum
Peynir, yogurt zaten cok severim
Sagol bilgilerin için
Baş ağrısı ve halsizlik var cnm
Eşimde haftasonuna göre daha iyi
Sagolasin![]()
Sağol abla allah razı olsun❤Çok geçmiş olsun canım.
Yavrum kaç yaşında.
Acıyordur. Bir kaç güne rahatlar.
Cok gecmis olsun abla yaa dikkat edin insallah bir an önce atlatirsiniz![]()
Hadiyaaaa Rabbim enkisa en hafif sekilde gecirmeyi nasip etsin insallah![]()
Geçmiş olsun ablacımÇevremde kim olduysa atlattı geçti şükür.Sen de eşin de sağlıkla atlatacaksınız eminim❤❤ Kendini sporla vs zorlama hiç,sağlıklı beslen,bir bakmışsın kaşla göz arasında geçmiş gitmiş Allahın izniyle.Acil şifalarr
❤
Senin pozitif olduğun anlaşılıyordu. Keşke olmasaydin. Sağlıkla atlatin. Biran önce iyileşin.![]()
Allah şifa versin ablacım![]()
Geçmiş olsun canım kolayca atlayın inşallah
Geçmiş olsun abla dikkat et kendine![]()
Pozitif bir hatun olduğunu biliyorduk tamam da covidde bari olmayaydin iyiydi be zuhalim ...![]()
![]()
Canım ya çok üzüldüm... Bağışıklığını güçlendirecek ne varsa yapacaksın tamam mı...gözünü seveyim iyi bak kendine. Diz agrilarin haricinde kronik bir rahatsızlık yoktu değil mi? İnşallah Rabbim ailene şifa verir. Bekar çocuklar yaptırdı mi test..
Hepinize teşekkür ederim canlarZuhalcim çok geçmiş olsun.
İnşallah hafif atlatırsın canım.
Bol bol su tüket canım.
Kuzum hepimizin kaçırdığı mesajlar oluyor, tahmin ettim zaten , özürlük bisey yokZuhalcim Allah'tan karbonhidratlı besinleri çok sevmiyorum. Protein sebzeyle savaşa devam edeceğiz. Collagen iki kutu aldım ben de bitirmedim ama...sırf menopoz için bir de saç dökülmesi kırışıklığa iyi geliyor diye almıştım. Malesef mesajını görmedim çok utanıyorum bu yüzden. Affet bebeğim
Eki Görüntüle 2785147
Nasıl memnun musun diye soracak olursan kullanmayı unutuyorum hiçbir şeyi düzenli kullanamam ki zaten...kutusuyla beraber bayağı bir tarifler içeren kürler de göndermişler ...yarın tekrar deneyeceğim.
Tatlım geçen hafta güzel verdin. Her hafta ayni oranda veremeyizkiCanım eksiyim ama istediğim bir eksi değil.
Aslında kaçamağım yok.
Hergün sporun var.
Çözemedim canım ben bu işi.
Firsat bulamadim canim gelemedim