Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slmmm. Hayırlı olsun. Güle güle otursun.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:1.67
KİLONUZ:81.70yeni regl oldum .gecen hafta 79.5 i görmüştüm
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: çok tatıl bir kız çocuğuna koruyucu aile olduk

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:daha oncede burdaydim devam edemedim ama çok memnun olduğum için tekrar burda devam etmek istedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ:stersliyken normalden daha çok yediğimi fark ettim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:belim çok hassas o yüzden ağır sporlar yapamıyorum .
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:aynada kendime güzel görmek en önemlisi daha sağlıklı olmak istediğim için

Yeniden hosgeldin aramiza canim busefer insallah hedefine ulasirsin

Hosgeldin cnm, Zühal ben
Adini yazmamişin, nasil hitab edelim :)

Boyuna göre hedefi baya düşük tutmuşun. :)) umarim burda hep birlikte hedeflerimize ulaşırız

Hosgeldin cnm, Zühal ben

Boyuna göre hedefi baya düşük tutmuşun. :)) umarim burda hep birlikte hedeflerimize ulaşırız

Hoşgeldin canım

Hosgeldin cnm, Zühal ben

Hosbuldum canm hedef55 de şimdilik değiştirmeyi düşünüyorum zaten ismi. 2017 de 65 e kadar düşmüştüm o zman bile hedefim en azından 58 olmaktı. Yeterki kilo vereyim 58 de de sabitlerim belki. Ama bir türlü adapte olamıyorum daha önce kilo verdim hareketsizlik ten dolayi sanirim geri aldım. Simdi yine versem de ya geri alırsam korkusu oldu bende.insana güvensizlik geliyor. Ama biyerden başlamakta lazım yoksa ipin ucu kactimi yakalaması zor.

Hoşgeldiniz

Hoşbuldum canm inşallah . Sende burdaydin degilmi . Neler yaptın kilo verebildin mi
Ben hep burdayim gitmedim biryere ben kilomu koruyorum verip aliyorum ama oyle abarti degil 3 4 kiloyla gidip geliyorum

Verdikten sonra da takımda kalırsan koruma yaparız. Koruma olmazsa geri alırız canım. Yavrunu sağlıkla büyüt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…