Verdikten sonra da takımda kalırsan koruma yaparız. Koruma olmazsa geri alırız canım. Yavrunu sağlıkla büyüt.inşallah canm ❤
Kahvaltımı yaptım ödem çayımı içiyorumKızlar napiyosunuz
Napiyim oğlanı 2.5 yaş kontrolüne götürdüm sağlık ocağına geldik çorba yediriyorum uyutup yürüyüşe cikicam bugün iki katı yapmam lazim bu sabah kilom artı geldi anlamadım hepte dikkat ettim ama yarın ola hayrolaOturuyom
Sen napiyosun
Aksami hafif geçir eminim eksi gelir canimNapiyim oğlanı 2.5 yaş kontrolüne götürdüm sağlık ocağına geldik çorba yediriyorum uyutup yürüyüşe cikicam bugün iki katı yapmam lazim bu sabah kilom artı geldi anlamadım hepte dikkat ettim ama yarın ola hayrola
Ne cayıKahvaltımı yaptım ödem çayımı içiyorumsen napiyosun
Afiyet olsun canım çocuğa çorba yediriyorum uyutup yürüyüşe cikicam bende tabi önce kahve icicem çok uyku bastiriyoKahvaltımı yaptım ödem çayımı içiyorumsen napiyosun
Rica ederim canım benim ne demekAllah senden razı olsun. Kolları çok hareket ettirmiyor bu videoda. Teşekkürler canım.
İnan kaç gündür 4.30 5 gibi yemek yiyorum suyumu iciyorum aksm görümcem caya çağırdı hiç bsieye elimi surmedim sadece meyve yedim geç saatte bide wc cikamiyroum sinir oldumAksami hafif geçir eminim eksi gelir canim
hoş geldinizHosbuldum canmhedef55 de şimdilik değiştirmeyi düşünüyorum zaten ismi. 2017 de 65 e kadar düşmüştüm o zman bile hedefim en azından 58 olmaktı. Yeterki kilo vereyim 58 de de sabitlerim belki. Ama bir türlü adapte olamıyorum daha önce kilo verdim hareketsizlik ten dolayi sanirim geri aldım. Simdi yine versem de ya geri alırsam korkusu oldu bende.insana güvensizlik geliyor. Ama biyerden başlamakta lazım yoksa ipin ucu kactimi yakalaması zor.
OrtimNapiyim oğlanı 2.5 yaş kontrolüne götürdüm sağlık ocağına geldik çorba yediriyorum uyutup yürüyüşe cikicam bugün iki katı yapmam lazim bu sabah kilom artı geldi anlamadım hepte dikkat ettim ama yarın ola hayrola
Biz de öptükSelam canlarımm
Kardeşime ev bulduk onu taşıdık onla cok uğraştım bide üstüne derslerim başladı hiç vakit bulamaz oldum.
Şükür taşıdık bugünde mutfağını yerleştirdik evime gecmedim kardesim de kaldım. Amann şükür kiradan kurtulduda ev taşımak zor iş yaa
Öpüyorum hepinizide
Zayıflamak için wc şart metabolizma yakmazsa nasıl zayıflarsın canım benimİnan kaç gündür 4.30 5 gibi yemek yiyorum suyumu iciyorum aksm görümcem caya çağırdı hiç bsieye elimi surmedim sadece meyve yedim geç saatte bide wc cikamiyroum sinir oldum
Pp bak çok havalıBiz de öptük
Sağlıklı, mutlu yaşasın kardeşin yeni evinde.Hayirli olsun.
DetoksNe cayı
Tatlım anlayamadım ama güldüm yine dePp bak çok havalı
Profil çok havalı dedimTatlım anlayamadım ama güldüm yine de
Ama ne var yaniDetoks
Elma limon zencefil karanfil çubuk Tarçın 1,5 litre su.Ama ne var yani
Allah razi olsun ağzından zor aldimElma limon zencefil karanfil çubuk Tarçın 1,5 litre su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?