Hoşbuldum çok teşekkürler :)Hoşgeldin canım.
Canım kıvırcık havuç falan ekle. Ekmeği çıkar. En fazla bir dilim ye. Doyduğunu hissetmek önemli. Yumurta ye. Tokluk hissettirir.Bu sabah yine peynir ekmek ve çay 3 lüsü ile yarım ekmek gömdümama öğlen toparladım. suyumu da içeceğim. ben bu işi başaracağım ya! vereyim kendime gazı bari. yaz geliyor kıyafetler de incelecek. sütyenin altından yağ çıkıyor. göbeğim pantolondan çıkıyor hiç güzel değil bi de yüzüm yuvarlak iyice kilolu görünüyorum böyle.
Aslında sanırım psikolojik olarak çökük olmak beni ekmeğe itiyor. çünkü o yerken beni şişiriyor o hazdan zevk alıyorum. Canım sıkkın oldukça ekmekle bişeyler yiyorum.. ama bundan sonra dikkat edeceğimCanım kıvırcık havuç falan ekle. Ekmeği çıkar. En fazla bir dilim ye. Doyduğunu hissetmek önemli. Yumurta ye. Tokluk hissettirir.
bende bugün katıldım takıma :) merhaba hoşgeldin.. umarım güzelce zayıflarız.merhaba arkadaşlarzayıflama sürecim için kadınlar kulübüne üye oldum. o kadar inanıyorum ki olcağına 168 boy 69.7 ile katılıyorum. son hedefim 55 civarları ama şimdilik hedefim aslında her hafta kilo veriyo olmak diyebilirim. illa bi sayı söylemem gerekirse 63 kilo. yaşım 28. sağlık sorunum yok. dahiliyeye muayene olmuşluğum da var yani bi sağlık sorunum yok.
Basarirsin canim emin ol buranin destegi ileBu sabah yine peynir ekmek ve çay 3 lüsü ile yarım ekmek gömdümama öğlen toparladım. suyumu da içeceğim. ben bu işi başaracağım ya! vereyim kendime gazı bari. yaz geliyor kıyafetler de incelecek. sütyenin altından yağ çıkıyor. göbeğim pantolondan çıkıyor hiç güzel değil bi de yüzüm yuvarlak iyice kilolu görünüyorum böyle.
Teşekkür ederim şimdiden destekleriniz başladı..Basarirsin canim emin ol buranin destegi ile
Spor yapiyor musun haftalik spor yarisi yapiyoruz
Yarim ekmekleri unut artik yarin guzel bir menu bekliyoruz
Yaza kadar fit olacaksın
MErhabaa yeni geldim :)
Diyetisyen desteğine başladım cumartesi sabah tartı günlerim.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Çilek :)
Yaşınız : 27
Boyunuz: 170
Mesleginiz: Muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: İst
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum fakat evlilik sonrası arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır ilk defa
Şu anki kilonuz: 109
Hedef kilonuz: 80
Kizlar hosgeldiniz aramiza hedefinize enkisa zamanda ulaşmaniz dileğiyleHerkese Merhaba, yeni geldim bende :) Umarım herşey çok güzel ilerler..
ADINIZ: kackaloribu
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 51
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Sekreter
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Ekmek arası beslenme alışkanlığı, sıvı tüketimi azlığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Kolesterol var sanırım ama kanıtlanmadı :) birde sürekli kabızlık..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Göbeğimin pantolon içinden sarkması ve bu görüntüyü her sabah görmem.
Hosgeldin canim aramizamerhaba arkadaşlarzayıflama sürecim için kadınlar kulübüne üye oldum. o kadar inanıyorum ki olcağına 168 boy 69.7 ile katılıyorum. son hedefim 55 civarları ama şimdilik hedefim aslında her hafta kilo veriyo olmak diyebilirim. illa bi sayı söylemem gerekirse 63 kilo. yaşım 28. sağlık sorunum yok. dahiliyeye muayene olmuşluğum da var yani bi sağlık sorunum yok.
Hoşgeldin canım aramiza ilk sayfada kurallarimizi okudun mumerhaba arkadaşlarzayıflama sürecim için kadınlar kulübüne üye oldum. o kadar inanıyorum ki olcağına 168 boy 69.7 ile katılıyorum. son hedefim 55 civarları ama şimdilik hedefim aslında her hafta kilo veriyo olmak diyebilirim. illa bi sayı söylemem gerekirse 63 kilo. yaşım 28. sağlık sorunum yok. dahiliyeye muayene olmuşluğum da var yani bi sağlık sorunum yok.
hoşbuldum inşallah :) çok teşekkürlerKizlar hosgeldiniz aramiza hedefinize enkisa zamanda ulaşmaniz dileğiyle
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| @sena zeynep | |||||||
|
| ✖ | ||||||
|
| ✖ | ✖ | |||||
|
| |||||||
| T timesinfinity | |||||||
|
| ✖ | ✖ | ✖ | ||||
| @Migi_magid11 | ✖ | ✖ | |||||
| S sulisim | |||||||
| @Nilay5454 | |||||||
| @SATURN71 | |||||||
| K Kaybolanyillarim1995 | ✖ | ✖ | ✖ | ||||
|
| |||||||
| @aylin68olacak | ✖ | ||||||
| @birazhuzurdu2008 | |||||||
|
| |||||||
|
| ✖ | ✖ | |||||
|
| |||||||
| @Yarenzzzz | ✖ | ✖ | ✖ | ||||
| A Ahalp | ✖ | ✖ | ✖ | ||||
|
| |||||||
|
| ✖ | ||||||
| @I-cell_84 | ✖ | ||||||
| @Cedarice | |||||||
Kirmizi yap bence daha ilgi cekiyoBu hafta menulerde ne kadar cok ✖ isareti var
Haftaya kırmızı yapacagimKirmizi yap bence daha ilgi cekiyo
Farkindalik yaratmissinHaftaya kırmızı yapacagim
Farklilik olsun dedim ama sevmedim
Tamam canım Bravo. Beyninden ekmek beni mutlu ediyor inancını da sil canım. Yok öyle birşey. Bir bağımlılıkla mücadele ediyoruz.Aslında sanırım psikolojik olarak çökük olmak beni ekmeğe itiyor. çünkü o yerken beni şişiriyor o hazdan zevk alıyorum. Canım sıkkın oldukça ekmekle bişeyler yiyorum.. ama bundan sonra dikkat edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?