Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım kıvırcık havuç falan ekle. Ekmeği çıkar. En fazla bir dilim ye. Doyduğunu hissetmek önemli. Yumurta ye. Tokluk hissettirir.

merhaba arkadaşlar zayıflama sürecim için kadınlar kulübüne üye oldum. o kadar inanıyorum ki olcağına 168 boy 69.7 ile katılıyorum. son hedefim 55 civarları ama şimdilik hedefim aslında her hafta kilo veriyo olmak diyebilirim. illa bi sayı söylemem gerekirse 63 kilo. yaşım 28. sağlık sorunum yok. dahiliyeye muayene olmuşluğum da var yanibi sağlık sorunum yok.

Canım kıvırcık havuç falan ekle. Ekmeği çıkar. En fazla bir dilim ye. Doyduğunu hissetmek önemli. Yumurta ye. Tokluk hissettirir.
Aslında sanırım psikolojik olarak çökük olmak beni ekmeğe itiyor. çünkü o yerken beni şişiriyor o hazdan zevk alıyorum. Canım sıkkın oldukça ekmekle bişeyler yiyorum.. ama bundan sonra dikkat edeceğim

bende bugün katıldım takıma :) merhaba hoşgeldin.. umarım güzelce zayıflarız.

Basarirsin canim emin ol buranin destegi ile

Spor yapiyor musun haftalik spor yarisi yapiyoruz

Yarim ekmekleri unut artik yarin guzel bir menu bekliyoruz
Yaza kadar fit olacaksın

Basarirsin canim emin ol buranin destegi ile

Spor yapiyor musun haftalik spor yarisi yapiyoruz

Yarim ekmekleri unut artik yarin guzel bir menu bekliyoruz
Yaza kadar fit olacaksın
Teşekkür ederim şimdiden destekleriniz başladı..

Spor yapmıyorum yürüyüşüm var benim genelde işe gelip giderken. Ama kış şartlarında pek yapamıyorum bu ara maalesef.
Ama her türlü yarışa varım.. Yeterki şu sarken yağlar uzaklaşsın benden artıkk

Kizlar hosgeldiniz aramiza hedefinize enkisa zamanda ulaşmaniz dileğiyle

Hosgeldin canim aramiza

Hoşgeldin canım aramiza ilk sayfada kurallarimizi okudun mu

Bende elif 31 yasindayim bekarim Ankarada yasıyorum

Hedefine birlikte ulasacagiz inşallah

ADINIZ: mavi
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 69
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar

MESLEGINIZ:

ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dışarıdan yemek söyleme spor yapmamak ve genel olarak hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hiç bi sağlık sorunum yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzelleşmek ve sağlığımı korumak

Tamam canım Bravo. Beyninden ekmek beni mutlu ediyor inancını da sil canım. Yok öyle birşey. Bir bağımlılıkla mücadele ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…