allah daha iyi etsin ablam bir daha göstermesin inşallah bende senin iyi olmana çok sevindimHoşgeldiniz kizlar
Bacak agrim gecti cnm baş agrisi halsizlik vardi
Bugün bi parca daha iyiyim
Senide burda görmek ne güzel
allah iyilik versin tamma canım inşallah çok öpüyorumAksama sebze yemegi arti yogurt
Yada tonbalikli salata yiyebilirsin
Mercimek koftesini yarin tarti sonrasi yersin ödem yapabilir yarina
Iyiyim bende canim biraktigin gibi bir degisiklik yok
Bizde seni özledik bekliyoruz 2 hafta sonra gelmeni
Amin cnm cumlemiz için insallahallah daha iyi etsin ablam bir daha göstermesin inşallah bende senin iyi olmana çok sevindim
Tarti oncesi mercimek kofte hic olabilemez cnmKesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?
Benim aklım var sadece. Tartım da var. Olur mu ki :)Kizlarrr
Akilli tartisi olan varmi?
Corba cok şart da degilEvdekilere pate köfte yapacam...kendimde çorba ton balikli salata
Hey AllahimBenim aklım var sadece. Tartım da var. Olur mu ki :)
Bilmem olur mu. Sen buralarda kal iyileşince bol Spor yapacağız.Hey Allahim
Acaba yeni tarti motiveye yardimci olurmu dedim
Ben de var ama ne kadar akıllı tartışılırKizlarrr
Akilli tartisi olan varmi?
Menüm
Kahvaltı domates roka
1 tavada yumurta
1 kaşık çökelek
2 dilim peynir
1 dilim aç bitir salam
1 dilim tb ekmeği
5 zeutin
Öğle mercimek yemeği acı biber turşusu dilim olanlardan 5 dilim
1 bardak ayran 1 dilim tb ekmeği
Akşam karnıbahar yemeği az
1 kaşık çökelek 3 zeytin 1dilim tb ekmeği
3 litre su sporu sonra yazarım
Zipzip- @Elif Eylul
Üstte canım menüm bakDün ne yedin
Belki olabilir yediğim zeytinler de içi biberli zeytinlerdi baya eksiydi belki onlar da bana ödem yapmıştırBurda tursu mercimek sana ödem yapmistir canim karnabahar sislik yapıyor olabilir az daha dikkat et menulerine
Hoşbuldum, yürekten tebrik ediyorum seni valla. darısı başıma diyorum. Canım sıkıldıkça ekmeğe dadanmayacağımCnm hoşgeldin.
Ben de asla ve asla ekmeksiz yapamayan, 1 ekmeği çok rahat yiyen, gün boyu kendime yemek hazırlamaya üşenip sadece peynir ekmek reçel yiyen biriydim, 2 ay öncesine kadar. Şimdi ekmek asla aklıma gelmiyor. Günde 1 tb ekmeği yada 2 wasa tükeyiyorum kahvaltıda listemde var diye oda. Diyetisyene gitmiyorsan kendine bir liste yao ve ona uymaya çalış, o şekilde daha disiplinli olabilirsin bence.
Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz....burdan kopmayin...burdaki menuleri sporlari gördükçe insanin azmi artiyo
Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.. Hoşgeldiniz inşallah hedeflerinize ulaşırsınız arkadaşlar...
Herkese teşekkürler kızlar, hoşbuldum. Zayıflayacağım eminim kararlıyımmmHoşgeldiniz kizlar
Bacak agrim gecti cnm baş agrisi halsizlik vardi
Bugün bi parca daha iyiyim
Senide burda görmek ne güzel
Teşekkür ederim cnmBilmem olur mu. Sen buralarda kal iyileşince bol Spor yapacağız.
Nasıl oldun canım? Eşin nasıl?
Hep eksi gösteriyorsa alayimBen de var ama ne kadar akıllı tartışılır
Dünkü menün de şişlik yapicaklari toplamişin cnm :))Üstte canım menüm bak
Belki olabilir yediğim zeytinler de içi biberli zeytinlerdi baya eksiydi belki onlar da bana ödem yapmıştır
Canım ben hastaneydim dolayısıyla menü çok saçma olduBu hafta menulerde ne kadar cok ✖ isareti var
Bugun mu canimCanım ben hastaneydim dolayısıyla menü çok saçma oldu
Hayır canım pazartesi sabahtan akşama kadarBugun mu canim
Taamm canim hafta basini biliyorumHayır canım pazartesi sabahtan akşama kadar
Salı da sabahtan ikindiye kadar hastaneden olunca öğünler saçma oldu onun dışında
Dün ve bugün çok dikkat ediyorum
Hatta lahana çorbası yaptım öğlen içtim akşama da içeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?