Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2.5 yildir takımlardayım
Kilo almamam da cok faydasi oldu
Ne guzel ilk geldigimde 51.6 ya kadar dustum
O zaman babam evde degildi dikkat edebiliyordum
Ya da dukkana gidince aksam yemegi yemiyordum
Ben günlük açicam sende ordan devam edersin herhafta kilo bildirmen ve spor yapman şart

Neden olmasin ki canim
Bende 75 kiloydum
Ay inşallah ama yinede buranın sayesinde azda olsa verdim salı günü ve bugün hem elbise hem pijama ile resimler çektim bende 60 Lara düşünce öncesi sonrası yapicam tabi bir seneyemi düşerim tabi beni kovmazsaniz

Kimisi haftada 3 4 kilo verir kimisi 500 600 gram canim herkesin metabolizması farkli keske bende hemen verebilenlerden olsam ama malesefe olmuyo gibi ilerliyoz

Dusersin canim moralini bozma
sen elinden geleni yap
Yediklerine dikkat et ,spor yap
O kilolar gidecek
Senin öncelikle wc olayını cozmen lazim

Saglik ocağından kan degerlerine baktirdin mi canım
Belki d vitamini eksikligi olabilir oda kilo vermede etkili
Covidden dolayı burda tahlil yapılmıyor canım ne yazikki hastaneye gitmem lazım ama randevu için dusmuyo hatlar anlamadim gittis sanki evren benim kilo verip mutlu olmama karşı savaş açmış gibi hissediyorum

Covidden dolayı burda tahlil yapılmıyor canım ne yazikki hastaneye gitmem lazım ama randevu için dusmuyo hatlar anlamadim gittis sanki evren benim kilo verip mutlu olmama karşı savaş açmış gibi hissediyorum
Saglik ocagina gittim tahlil istiyorum dedim yapti daha sonra randevusuzda dahiliyeye gidebilirsin dedi gittim direk aldilar canim

Saglik ocagina gittim tahlil istiyorum dedim yapti daha sonra randevusuzda dahiliyeye gidebilirsin dedi gittim direk aldilar canim
Canım bizim buraya bende gittim gebelik dışinda tahlil yapmıyoruz dedi. Ee bende gebe değilim. 182 falan dusmuyo nasıl alicam bilmem. Hastaneye gitsem burada asla bakmazlar randevusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…