Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok seviniriiim :)
Eski çalıştığım diyetisyenlerin kilo durakladığında verdikleri 3 günlük çorba veya smothie detoxları oluyor bende onları paylaşırım. Şuan çalışıyorum sağlıklı kilo ölçümümü yarın sabah çekip yollayabilirim olur dimi öyle

Hayirli olsun cnm
Saglikla huzurla otursunlar insallah

Slmmm. Hayırlı olsun. Güle güle otursun.

Biz de öptük
Sağlıklı, mutlu yaşasın kardeşin yeni evinde. Hayirli olsun.

Teşekkür ederim allah ev isteyen her kuluna nasip etsin çok sağolun kızlar

Yarin tarti günümüz zaten canim yarin paylaşırsın

Canim nasilsin nasil gidiyo
Elbette kilo aldım elbetteeeee ama tartılmayacam 1 ay sonra diyetisyende tartılacam canım. dikkatte ediom yediğimde oluyo dengelemeyi öğrensem yetecekte şu ev arama taşınma misafir işlerinden kendimle yüzeysel ilgilendim hep.. bebekler gibi bakardım kendime detoksum sağımda yulafım solumda idi hey gidiiii heyyyy
sen neler yapıon sende nasıl durumlar canım

Olsun canim saglikli ol yeter iyiyim bende iste ye iç yat yapiyorum

Olsun canim saglikli ol yeter iyiyim bende iste ye iç yat yapiyorum
Amin inşallah hepimizde canım.... Hahahahah şuralarında büyüdü mü free liste istiom bende daha zamanı var kaptoniçem kabul görürse 2 haftaya istiom canım... 6. takım düzeni bir başkaaa bambaşkaaaa

Canım az gıda gelince vücut depo yapıyor bulduğunu. Metabolizma kendini yavaşlatıyor. Hatta depremde enkaz altında insanlar, bu sayede yaşayabiliyor dedi doktorum. O yüzden diyeti bozmak riskli.
Kesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?

Tamam canım 2 hafta sonra bekliyoruz seni free listede
tamam inşallah güzel bayennnnn
sen nasılsın elifim neler yapıonnnn
hepinize tek tek nasılsın die sormak istiyorum ama ne mümkün gelde takip et nasıl olduğumuzu gör dediğinizi görür gibiyimmmm gelecem inşallah canlarım özledim valla

Kesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?
Yanına al, cuma sabah yersin
Dün cupcake yaptık kızımla tadına bakmadım, bakışıyoruz hala, kalırsa cumartesi sabahı 1tane yemeği planlıyorum

Hoşgeldiniz kizlar
Mefkurem abla nasılsın durumun nasıl. neler yaşıyorsun şikayet anlamında
Bacak agrim gecti cnm baş agrisi halsizlik vardi
Bugün bi parca daha iyiyim

Senide burda görmek ne güzel

selam canım. buzluğunda et türü bişi varsa salatayla ye... hatta sende ona karşıt aday ızgara köte yap kokuta kokuta ye

Evdekilere pate köfte yapacam...kendimde çorba ton balikli salata

Aksama sebze yemegi arti yogurt
Yada tonbalikli salata yiyebilirsin

Mercimek koftesini yarin tarti sonrasi yersin ödem yapabilir yarina
Iyiyim bende canim biraktigin gibi bir degisiklik yok
Bizde seni özledik bekliyoruz 2 hafta sonra gelmeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…