- 24 Şubat 2021
- 107
- 578
- 18
- 32
Tamam canım o zaman
Gunluk menu ve spor paylaşımı yapiyoruz
Tarti bildirimini fotografli ve nickli yapiyoruz
Musait olunca örnek fotograf atacagim
Hayirli olsun cnm
Saglikla huzurla otursunlar insallah
Slmmm. Hayırlı olsun. Güle güle otursun.
Biz de öptük
Sağlıklı, mutlu yaşasın kardeşin yeni evinde.Hayirli olsun.
Teşekkür ederim allah ev isteyen her kuluna nasip etsin çok sağolun kızlarHayirli olsun yeni evi güle güle otursun kardesin ❤❤❤❤
Spor yaptin mi bakalim telefona bakamadim
Günaydın abla ❤
Tunaydin canım ❤
Aa koruyucu aile olayina cok sevindim gule gule büyütün
Insallah bu defa hedefine birlikte ulasiriz canim❤
Hosgeldin canim ❤
Canim nasilsin nasil gidiyoYeni gelen arkadaşlarımız olmuş.. Hoşgeldiniz inşallah hedeflerinize ulaşırsınız arkadaşlar...
Yarin tarti günümüz zaten canim yarin paylaşırsınçok seviniriiim :)
Eski çalıştığım diyetisyenlerin kilo durakladığında verdikleri 3 günlük çorba veya smothie detoxları oluyor bende onları paylaşırım. Şuan çalışıyorum sağlıklı kilo ölçümümü yarın sabah çekip yollayabilirim olur dimi öyle
Elbette kilo aldım elbetteeeeeCanim nasilsin nasil gidiyo
Olsun canim saglikli ol yeter iyiyim bende iste ye iç yat yapiyorumElbette kilo aldım elbetteeeeeama tartılmayacam 1 ay sonra diyetisyende tartılacam canım. dikkatte ediom yediğimde oluyo dengelemeyi öğrensem yetecekte şu ev arama taşınma misafir işlerinden kendimle yüzeysel ilgilendim hep.. bebekler gibi bakardım kendime detoksum sağımda yulafım solumda idi hey gidiiii heyyyy
sen neler yapıon sende nasıl durumlar canım
Amin inşallah hepimizde canım.... Hahahahah şuralarında büyüdü müOlsun canim saglikli ol yeter iyiyim bende iste ye iç yat yapiyorum
Tamam canım 2 hafta sonra bekliyoruz seni free listedeAmin inşallah hepimizde canım.... Hahahahah şuralarında büyüdü müfree liste istiom bende daha zamanı var kaptoniçem kabul görürse 2 haftaya istiom canım... 6. takım düzeni bir başkaaa bambaşkaaaa
Kesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?Canım az gıda gelince vücut depo yapıyor bulduğunu. Metabolizma kendini yavaşlatıyor. Hatta depremde enkaz altında insanlar, bu sayede yaşayabiliyor dedi doktorum. O yüzden diyeti bozmak riskli.
tamam inşallah güzel bayennnnnTamam canım 2 hafta sonra bekliyoruz seni free listede
Yanına al, cuma sabah yersinKesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?
MErhabaa yeni geldim :)
Diyetisyen desteğine başladım cumartesi sabah tartı günlerim.
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Çilek :)
Yaşınız : 27
Boyunuz: 170
Mesleginiz: Muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Bekar
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: İst
Kilo alma hikayeniz : hep kiloluydum fakat evlilik sonrası arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlık için
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır ilk defa
Şu anki kilonuz: 109
Hedef kilonuz: 80
Herkese Merhaba, yeni geldim bende :) Umarım herşey çok güzel ilerler..
ADINIZ: kackaloribu
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 51
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Sekreter
ÇOCUK SAYISI: 1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Ekmek arası beslenme alışkanlığı, sıvı tüketimi azlığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Kolesterol var sanırım ama kanıtlanmadı :) birde sürekli kabızlık..
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Göbeğimin pantolon içinden sarkması ve bu görüntüyü her sabah görmem.
Hoşgeldiniz kizlarmerhaba arkadaşlarzayıflama sürecim için kadınlar kulübüne üye oldum. o kadar inanıyorum ki olcağına 168 boy 69.7 ile katılıyorum. son hedefim 55 civarları ama şimdilik hedefim aslında her hafta kilo veriyo olmak diyebilirim. illa bi sayı söylemem gerekirse 63 kilo. yaşım 28. sağlık sorunum yok. dahiliyeye muayene olmuşluğum da var yani bi sağlık sorunum yok.
Bacak agrim gecti cnm baş agrisi halsizlik vardiMefkurem abla nasılsın durumun nasıl. neler yaşıyorsun şikayet anlamında
selam canım. buzluğunda et türü bişi varsa salatayla ye... hatta sende ona karşıt aday ızgara köte yap kokuta kokuta yeKesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?
Evdekilere pate köfte yapacam...kendimde çorba ton balikli salataKesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?
Aksama sebze yemegi arti yogurtKesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?
Iyiyim bende canim biraktigin gibi bir degisiklik yoktamam inşallah güzel bayennnnn
sen nasılsın elifim neler yapıonnnn
hepinize tek tek nasılsın die sormak istiyorum ama ne mümkün gelde takip et nasıl olduğumuzu gör dediğinizi görür gibiyimmmm gelecem inşallah canlarım özledim valla
Cuma günü ye canım. Bu akşam çorba salata tarzı ye.Kesinlikle haklısın. Sabah yoğurtla granola yedim akşam kayınvalidem mercimek köftesi yapacakmış. O kadar uzun süredir yemiyorum ki aklım çelindi resmen akşam ne yapaym kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?