Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bizim buraya bende gittim gebelik dışinda tahlil yapmıyoruz dedi. Ee bende gebe değilim. 182 falan dusmuyo nasıl alicam bilmem. Hastaneye gitsem burada asla bakmazlar randevusuz
Allah Allah ilginc aile hekimi yapmasi lazim yaa oyle bisey olamazki nasil millete ilac yaziyolar ozaman mecburlarki

Allah Allah ilginc aile hekimi yapmasi lazim yaa oyle bisey olamazki nasil millete ilac yaziyolar ozaman mecburlarki
Gecen gün tartıştım.doktorla eşim covid gecirdiya kan sulandırıcı yazması gerekiyor yazmadı bı onceki giittigimde diğer doktor yazmisti bu beni deli etti. Onun öncesi söyledim yapmıyoruz dedi. Önceden yapılıyordu buradada hastalığı bahane etti tembeller Allah dusurmesin ne diyim. Bazısı gerçekten dayağı hak ediyo havalari batsın.

Anaaaa ne sacma iş öyle jimere sikayet edin yapilmasi lazim

10. takımdaydım. liste dediğin hangisi acaba, tabloda vardım bir süre devam ettim. 10 kiloya yakın vermiştim yine yanlış hatırlamıyor isem. Sonra çıkmıştım
Yarisma listesi canim ama kontrol ettim sonuç listelerinde nickin yoktu eski nickinlede baktim :)
Yinede bir sorayim dedim

Yarisma listesi canim ama kontrol ettim sonuç listelerinde nickin yoktu eski nickinlede baktim :)
Yinede bir sorayim dedim
Yook ben uzun süre cuma tartısı da verdim, listemi de verdim. hatta baktım 444 mesaj yazmışım ama bulamadım sayfaları.. Hatta sporu da evde leslie, yürüyüş ile baya yapıyordum. ayy aktiftimm ben yaa

Günaydın kızlar

Yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.. Hoşgeldiniz inşallah hedeflerinize ulaşırsınız arkadaşlar...
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz
Kaptan beni en başa yazmış

Yook ben uzun süre cuma tartısı da verdim, listemi de verdim. hatta baktım 444 mesaj yazmışım ama bulamadım sayfaları.. Hatta sporu da evde leslie, yürüyüş ile baya yapıyordum. ayy aktiftimm ben yaa
Tekrar baktim asil listeye eklememisler canım
Neyse burda 2 hafta deneme suren var deneme suresi sonrasi asil listeye dahil olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…