Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla canım bayrama kaldı bir hafta biliyorsun kendine çok dikkat etmen ve spora ağırlık vermen gerekki 68 olasın ama bunu yapmakta zor değil biliyorsun...

Herşey senin elinde gülüm....

haklısın canım. bu hafta regli olucam ben hep regli öncesi böyle oluyorum.bi olsam biliyorum hemen geçecek bu iştahım bakalım artık yapacagız bişeyler :21:

ah bir 73 olsam lalala lalalal lalalal

haklısın canım. bu hafta regli olucam ben hep regli öncesi böyle oluyorum.bi olsam biliyorum hemen geçecek bu iştahım bakalım artık yapacagız bişeyler :21:

işte tatlım şu kritik dönemi kaçamaksız kazasız belasız bir atlatsan gerisi gelicek zaten olay orda....

taam 70 oluyum yeter ahh o günleri görebilecekmiim o kadar hayal ki

taam 70 oluyum yeter ahh o günleri görebilecekmiim o kadar hayal ki

olursun güzelim olursun herşey hayal etmekle başlar istemekle devam eder azimli ve kararlı olduğun sürecede sona yaklaşırsın

MUTLU SONAAAA

inşallah canım yaa zaten yapacagım kaçamagı fazlasıyla haftasonu yaptım bu hafta benim için çok önemli

ni yidin kıııı haftasonu merak ettimmmmmmm

safişçim soru şeklin yanlış canım ne yemedin ki olmalıydı ?

ne sen sor ne ben söyleyeyim canımmm takımdan kovarlar beni yoksaaa

selam kızlar hepinize güzel haftalar diliyorum,anneciğim geldi dün gece aldık garajdan çok mutluyum aranıza çok sık uğrayamayacağım bu hafta,haftayada bayram ama buldum her fırsatta gelmeye çalışıcam sizler nasılsınız..
nazlım çok sevindim gülüm 1.5 eşinle başbaşa ne güzel olacak sizin için
geçmişe şöyle bi göz gezdirdim denizcim benim gibi abarmış hafta sonu benimde hafta sonum felaket ötesi geçti eşimle başbaşa yemekler kalabalık aile kahvaltıları falan derken tahmin ettiğiniz gbi iradesiz bir takım üyesi ama bide şöyle bi durum var bu hafta sonu 3 ayrı kişiden sen zayıflamışsın tepkisini aldım ayrıca cumartesi kendime bi pantolon aldım kadife,44 beden uzun süredir 44 gymiyodum ama alırken farkettim biraz bol gibiydi gerçekten dökülüyo üstümden şuan 42 bedne alsaymışım süper olcakmış yani 42ye düşmüşüm haberim yok şimdilik cee yapıp kaçmış gibi olacak kızlar ama gitmek zorundayım anacığımla ilgileneyim biraz hepinizi öpüyorum

ay bilmiorum safiş lazerden korktum ondan olabilir.

burdayım ben naz cım

yumukum gözünaydın annen gelmiş canım

miraycım benimde bugün başım bi tuhaf haftasonuda hep tansiyonum düşüktü geçmiş olsun canım

bende buralardayım . Canım sıkılıyor . Akşam olsada eve gitsem .

canım yaa benim evden bile kaçasım var ufaktan bayram temizliğine başlasam iyi olacak bu akşam halılar yıkamaya gidecek bende üşenmezsem dolaplara girişeceğim.belki biraz kalori yakarım bu bahaneyle

canım yaa benim evden bile kaçasım var ufaktan bayram temizliğine başlasam iyi olacak bu akşam halılar yıkamaya gidecek bende üşenmezsem dolaplara girişeceğim.belki biraz kalori yakarım bu bahaneyle

ben dün yaptım biraz temizliğimi . Yarın akşamda perdeleri yıkayacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…