Hoşbuldum mervecim
400 gr vermişsin en azından öyle düşün. motivvasyonunu bozma tebrik ederimGünaydın kızlarrrrr❤
Eki Görüntüle 2790530
Fark sadece 400 gr maalesef.
İki haftadır hiç kaçamak yok,hatta bu hafta karbonhidratı da baya kestim, üstüne sporum da tam ama 2 haftadır sonuç bu (dünkü mercimek köftesi ile de ilgisi yok çünkü dün sabah meraktan tartılmıştım, yine 84.7 idi)
Tiroidden olacağını sanmıyorum. Öbür doz fazla gelmişti ki doktorum azalttı.Bence baya kilo verdiğim için plato dönemi dedikleri şeye girdim.Haftasonu zamanında diyetisyenimin verdiği 2 günlük diyetlerden birini yapıp metabolizmamı hızlandırmaya çalışacağım. Bir noktada bu direnci kırıcam inşallah.Benden ümidi kesmeyin ki ben de kesmeyim ,hepinizi çokk öpüyorum.Güzel bir gün olsun❤
Günaydın ablacim ❤❤Günaydıııııııınn
Takım güncellenmiş...az biraz aktif olayım yoksa sistem bu hatun temizlensin mi diye kaptana bildirim gönderecek
katılım formu:
ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak
İyi akşamlar herkese takımınızda yer almak istiyorum sıkı bir diyet ile kilo vermek için benide aranıza alırmısınız bu motivasyonu yaklaşık 3 yıldır arıyordum sanırım geldi :)Zipzip- kaptan
Hoşgeldiniz kızlarADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu
İyi aksamZipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah
Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Gunaydin ablacim burda olmasan bile kalbimizdesinGünaydıııııııınn
Takım güncellenmiş...az biraz aktif olayım yoksa sistem bu hatun temizlensin mi diye kaptana bildirim gönderecek
Günaydın canım hayirli cumalar ❤Günaydın hayırlı huzurlu cumalar 6.Takımm
Tebriklerr canımmm,hoşgeldin 90laraaaaGelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
Teşekkür ederim canımmm400 gr vermişsin en azından öyle düşün. motivvasyonunu bozma tebrik ederimevet metabolizmanı şaşırtman gerekiyordur belki de, başarılar
Saglikli beslendigin zamanda oluyor mu bu sorunKızlar bişey sorcam size. Benim hep kabızlık problemim var. Lise döneminde açlık otu ile bu sorunu aşmaya çalıştım. İçtiğimde daha rahattım. Bir ara acı çehre de kullandım ama o bildiğiniz bağırsakta ne varsa söküyor akşam 2 tohum alırsam sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum.
Bunlardan biri ile süreci desteklesem sizce yanlış olur mu?
Günaydın canım ❤Günaydınnn
tebrikler canım ..hafta sonu yapacağın şeyle daha da güzel verirsin inşallahGünaydın kızlarrrrr❤
Eki Görüntüle 2790530
Fark sadece 400 gr maalesef.
İki haftadır hiç kaçamak yok,hatta bu hafta karbonhidratı da baya kestim, üstüne sporum da tam ama 2 haftadır sonuç bu (dünkü mercimek köftesi ile de ilgisi yok çünkü dün sabah meraktan tartılmıştım, yine 84.7 idi)
Tiroidden olacağını sanmıyorum. Öbür doz fazla gelmişti ki doktorum azalttı.Bence baya kilo verdiğim için plato dönemi dedikleri şeye girdim.Haftasonu zamanında diyetisyenimin verdiği 2 günlük diyetlerden birini yapıp metabolizmamı hızlandırmaya çalışacağım. Bir noktada bu direnci kırıcam inşallah.Benden ümidi kesmeyin ki ben de kesmeyim ,hepinizi çokk öpüyorum.Güzel bir gün olsun❤
Gecen hafta 73.8
Pazartesi 74
Bugun 73.1
-700 yüzdem çok olmayacak ama ben sonuctan cok nemnunum veremeyen biri olarak :))
Her eksi candırGünaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521
300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
Eki Görüntüle 2790543
Ben dün başladığım için yüzdeyi öyle yaptım.
Geçen hafta:66
Bu sabah:65.9
Fark:-100 gr.
Yüzde: 0,151
Eksiklerini kızlar söylemiş dikkat edersen yaparsın inşallah üzülme canımGecen hafta 75.100
Bu hafta 75.400
+300 özür dilerim bu hafta gerçekten çok dikkat ettim salı günü 77 leri gördüm tartıda ama malesef olmadı +++ ları verebilmisim sadece . Haftaya söz veriyorum çok iyi olacak çok üzgünümkeşke daha fazla yuruseydim
İki haneli rakamlara hoşgeldiiiiinGelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
Kızına tekrar geçmiş olsun umarım iyidir .Geçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750
Zipzip- tatlım yüzdeyi hesaplar mısın
haftaiçi hastanede olmasaydım 1 kilo kesin giderdi ama yapacak bişey yok kızım iyi olsun yeter
Gunaydin ablacim burda olmasan bile kalbimizdesin
Kısa süreli çözüm bunlar canımKızlar bişey sorcam size. Benim hep kabızlık problemim var. Lise döneminde açlık otu ile bu sorunu aşmaya çalıştım. İçtiğimde daha rahattım. Bir ara acı çehre de kullandım ama o bildiğiniz bağırsakta ne varsa söküyor akşam 2 tohum alırsam sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum.
Bunlardan biri ile süreci desteklesem sizce yanlış olur mu?
bi dönem probiyotik desteği de aldım ama hepsi geçici çözümler oluyor. Bağırsaklarımı sürekli tembelleştirmek istemiyorum bende ama ne bileyim bir çözüme ulaşamadım. Çok su da içsem, sıvı da beslensem çözüm bulamadım. teşekkürler canım cevabın içinSaglikli beslendigin zamanda oluyor mu bu sorun
Probiyotiklerin etkisini denedin mi
Kefir icsen duzenli faydasi olabilir
Zayiflama surecinde kullansan anlik fayda saglarsin ama ilerde yine sorun yasarsin bence ilac ve otlari cok kullanmamak lazim
Elma ve bamya ilk kez duydum. bi ara kefir mayalıyordum evde içiyordum ama ondan fayda göremedim. sonra zaten kefir mayam bozuldu bir daha da yapmadım aslında. Kayısı çayı da yenilerde kullandım ilk başlarda etkiliydi ama sornadan ondan da bünye alışınca fayda göremedim. işin özünde bünye alışınca etkisini kaybetmesi var galibaKısa süreli çözüm bunlar canım
Kahvaltıda yediğin zeytine zeytin yağ eklemek,
Salatana zeytinyağ eklemek,
Kefir içmek,
Aç karna veya ana öğünden 4 saat sonra elma yeyip üzerine bir iki bardak su içmek,
Bamya yemeği,
Sabahları aç karna kayısı tüketmek,
Veya çok ileri boyutlardaysa kayısı çayları içebilirsin.
Bütün bunları düzenli şekilde yaparsan bence sorunun çözülür.
Allah kabul etsin..Kaptanım ben niyetliyim 3-4 gibi bildirim yapacağımZipzip-
Kendimde etkili olanLar böyle canımElma ve bamya ilk kez duydum. bi ara kefir mayalıyordum evde içiyordum ama ondan fayda göremedim. sonra zaten kefir mayam bozuldu bir daha da yapmadım aslında. Kayısı çayı da yenilerde kullandım ilk başlarda etkiliydi ama sornadan ondan da bünye alışınca fayda göremedim. işin özünde bünye alışınca etkisini kaybetmesi var galiba
Teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?