Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

400 gr vermişsin en azından öyle düşün. motivvasyonunu bozma tebrik ederim evet metabolizmanı şaşırtman gerekiyordur belki de, başarılar

Hoşgeldiniz kızlar
Sağlıklı bir şekilde hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle..
Yapacağız eminimm

Gelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
Tebriklerr canımmm,hoşgeldin 90laraaaa İnsan kilosundaki ilk rakamın değiştiğini görünce başka mutlu oluyorrrr.80leri de sağlıkla kısa zamanda görürsün inşallah
400 gr vermişsin en azından öyle düşün. motivvasyonunu bozma tebrik ederim evet metabolizmanı şaşırtman gerekiyordur belki de, başarılar
Teşekkür ederim canımmm Çok haklısınnn.Aslında dünden mutsuzdum 2 haftadır çok uğraşmama rağmen kilo veremeyince insan emeğine üzülüyor,bırakası geliyor.Ama bıraksam nolacak ki zararı bir tek bana.İnşallah metabolizmam yine çalışmaya başlayacak pes etmek yokGüzel yorumun için teşekkürler ❤❤

Kızlar bişey sorcam size. Benim hep kabızlık problemim var. Lise döneminde açlık otu ile bu sorunu aşmaya çalıştım. İçtiğimde daha rahattım. Bir ara acı çehre de kullandım ama o bildiğiniz bağırsakta ne varsa söküyor akşam 2 tohum alırsam sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum.

Bunlardan biri ile süreci desteklesem sizce yanlış olur mu?

Saglikli beslendigin zamanda oluyor mu bu sorun
Probiyotiklerin etkisini denedin mi
Kefir icsen duzenli faydasi olabilir

Zayiflama surecinde kullansan anlik fayda saglarsin ama ilerde yine sorun yasarsin bence ilac ve otlari cok kullanmamak lazim

tebrikler canım ..hafta sonu yapacağın şeyle daha da güzel verirsin inşallah

Eki Görüntüle 2790535
Gecen hafta 73.8
Pazartesi 74
Bugun 73.1
-700 yüzdem çok olmayacak ama ben sonuctan cok nemnunum veremeyen biri olarak :))
Tebrik ederim canım
Günaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521

300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
Her eksi candır
Geçen cuma :69.75
Bu cuma :69.50
Fark: -250
Eki Görüntüle 2790537

Eki Görüntüle 2790543
Ben dün başladığım için yüzdeyi öyle yaptım.
Geçen hafta:66
Bu sabah:65.9
Fark:-100 gr.
Yüzde: 0,151

her eksi candır
Eksiklerini kızlar söylemiş dikkat edersen yaparsın inşallah üzülme canım
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
İki haneli rakamlara hoşgeldiiiiin
Geçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750
Zipzip- tatlım yüzdeyi hesaplar mısın

haftaiçi hastanede olmasaydım 1 kilo kesin giderdi ama yapacak bişey yok kızım iyi olsun yeter
Kızına tekrar geçmiş olsun umarım iyidir .
Eksinde çok güzel tebrik ederimm

Kısa süreli çözüm bunlar canım
Kahvaltıda yediğin zeytine zeytin yağ eklemek,
Salatana zeytinyağ eklemek,
Kefir içmek,
Aç karna veya ana öğünden 4 saat sonra elma yeyip üzerine bir iki bardak su içmek,
Bamya yemeği,
Sabahları aç karna kayısı tüketmek,
Veya çok ileri boyutlardaysa kayısı çayları içebilirsin.
Bütün bunları düzenli şekilde yaparsan bence sorunun çözülür.

Saglikli beslendigin zamanda oluyor mu bu sorun
Probiyotiklerin etkisini denedin mi
Kefir icsen duzenli faydasi olabilir

Zayiflama surecinde kullansan anlik fayda saglarsin ama ilerde yine sorun yasarsin bence ilac ve otlari cok kullanmamak lazim
bi dönem probiyotik desteği de aldım ama hepsi geçici çözümler oluyor. Bağırsaklarımı sürekli tembelleştirmek istemiyorum bende ama ne bileyim bir çözüme ulaşamadım. Çok su da içsem, sıvı da beslensem çözüm bulamadım. teşekkürler canım cevabın için

Elma ve bamya ilk kez duydum. bi ara kefir mayalıyordum evde içiyordum ama ondan fayda göremedim. sonra zaten kefir mayam bozuldu bir daha da yapmadım aslında. Kayısı çayı da yenilerde kullandım ilk başlarda etkiliydi ama sornadan ondan da bünye alışınca fayda göremedim. işin özünde bünye alışınca etkisini kaybetmesi var galiba

Teşekkürler canım.

Kendimde etkili olanLar böyle canım
Bir de kuru erik var , geceden suya ıslayıp sabah eriğini yemek suyunu içmek..
inşallah çözülür sorunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…