Tebrik ederim canım. Diyetisyenin verdıgı liste eminim ise yarayacaktırGünaydın kızlarrrrr❤
Eki Görüntüle 2790530
Fark sadece 400 gr maalesef.
İki haftadır hiç kaçamak yok,hatta bu hafta karbonhidratı da baya kestim, üstüne sporum da tam ama 2 haftadır sonuç bu (dünkü mercimek köftesi ile de ilgisi yok çünkü dün sabah meraktan tartılmıştım, yine 84.7 idi)
Tiroidden olacağını sanmıyorum. Öbür doz fazla gelmişti ki doktorum azalttı.Bence baya kilo verdiğim için plato dönemi dedikleri şeye girdim.Haftasonu zamanında diyetisyenimin verdiği 2 günlük diyetlerden birini yapıp metabolizmamı hızlandırmaya çalışacağım. Bir noktada bu direnci kırıcam inşallah.Benden ümidi kesmeyin ki ben de kesmeyim ,hepinizi çokk öpüyorum.Güzel bir gün olsun❤
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2790535
Gecen hafta 73.8
Pazartesi 74
Bugun 73.1
-700 yüzdem çok olmayacak ama ben sonuctan cok nemnunum veremeyen biri olarak :))
Tebrik ederim canımGünaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521
300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
Tebrik ederim canım
Baslangıçın hayırlı olsun hosgeldin tatlımEki Görüntüle 2790543
Ben dün başladığım için yüzdeyi öyle yaptım.
Geçen hafta:66
Bu sabah:65.9
Fark:-100 gr.
Yüzde: 0,151
Eminim haftaya cok guzel sonuc alacaksın canim sıkma canınıGecen hafta 75.100
Bu hafta 75.400
+300 özür dilerim bu hafta gerçekten çok dikkat ettim salı günü 77 leri gördüm tartıda ama malesef olmadı +++ ları verebilmisim sadece . Haftaya söz veriyorum çok iyi olacak çok üzgünümkeşke daha fazla yuruseydim
Menülerini gözden gecir canim yüruyuste yapsan biryerde atladigin bisey var haftaya daha guzel olurGecen hafta 75.100
Bu hafta 75.400
+300 özür dilerim bu hafta gerçekten çok dikkat ettim salı günü 77 leri gördüm tartıda ama malesef olmadı +++ ları verebilmisim sadece . Haftaya söz veriyorum çok iyi olacak çok üzgünümkeşke daha fazla yuruseydim
Haftaya daha guzel olur canimGecen hafta 75.100
Bu hafta 75.400
İnşallah canım haftaya çok iyi gelicem yani 77 lere çıktım salı günü hiç kaçamak yapmasaydim.hafta başı çok iyi kilo vermiş olacaktım anca onu yakmışım demekkiEminim haftaya cok guzel sonuc alacaksın canim sıkma canını
Evet canım aynen öyle hafta basının + sini anca vermişim pazartesi diye çok dikkat etmedim yani kaç günlük emeğim çöp oldu .Menülerini gözden gecir canim yüruyuste yapsan biryerde atladigin bisey var haftaya daha guzel olur
Tartiyi bozdun mu sonundaBen bugun tartılamıyorum tartım bozuldu yenisini bugun sıparıs vericemazıcık kilo almıs olabilirim seviyelerı bıraktım ve homılıgırlak yemegı abarttım bugun spor salonuna deneme dersine gidicem bakalım 4 gibi
Gunaydin canım ❤Günaydın.
Herkese bol eksili bir cuma olsun inşallah
Aksam erken kapatiyorum diyosun ama yediklerin fazla yuruyus yerine evde daha etkili sporlar yap bence canimİnşallah canım haftaya çok iyi gelicem yani 77 lere çıktım salı günü hiç kaçamak yapmasaydim.hafta başı çok iyi kilo vermiş olacaktım anca onu yakmışım demekki
Evet canım aynen öyle hafta basının + sini anca vermişim pazartesi diye çok dikkat etmedim yani kaç günlük emeğim çöp oldu .
Kaptanim çok özür dilerim çok üzgünüm yürüyüş beni terletiyo bayağı bir ama bu hafta iki katına cikaricam ve bugünde dahil en ufak bir kaçamak olmayacak bu hafta hafta içi 77 lere çıktım onu vermişim anca keşke hafta başı dikkat etseydim bu kadar olacagini düşünmedim. Yani ilk haftadan resmen çöktüm.Haftaya daha guzel olur canim
Bu hafta yediklerine daha dikkat et bakalim
Evde de spor yapabilirsin leslie ya da eva videolari da guzel
Belki yuruyus cok etkili olmayabilir
Fazla dimi ne yesem sadece akşamları salata ve iki dilim ekmek yesem yanına iki kasikda yemek yeterli gelirmiAksam erken kapatiyorum diyosun ama yediklerin fazla yuruyus yerine evde daha etkili sporlar yap bence canim
Hafta başında menulerinde de cok fazla abarti birsey yoktu arada atistirdigin yazmadiklarin mi oluyorKaptanim çok özür dilerim çok üzgünüm yürüyüş beni terletiyo bayağı bir ama bu hafta iki katına cikaricam ve bugünde dahil en ufak bir kaçamak olmayacak bu hafta hafta içi 77 lere çıktım onu vermişim anca keşke hafta başı dikkat etseydim bu kadar olacagini düşünmedim. Yani ilk haftadan resmen çöktüm.
Sebze yemegi yiyorsan 6-7 kasikFazla dimi ne yesem sadece akşamları salata ve iki dilim ekmek yesem yanına iki kasikda yemek yeterli gelirmi
Ekmegi kes aksam yada 1dilim ye,1tabak yemek, yada et tavuk balik herneyse bol salata yogurtFazla dimi ne yesem sadece akşamları salata ve iki dilim ekmek yesem yanına iki kasikda yemek yeterli gelirmi
Pazartesi çikolata yedim onu yazmıştım. Bide kahve çok içiyorum . Ek olarak meyve geç saatte yiyorum bu hafta gerçekten başka kaçamak yapmadim.ne yediysem hep yazdım. Ha sali günü de iki dilim baklava yedim onuda yazdım menüyeHafta başında menulerinde de cok fazla abarti birsey yoktu arada atistirdigin yazmadiklarin mi oluyor
Ozellikle aksam caylarina dikkat et canim
90lar gelmis tebrikler canimGelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
TamammEkmegi kes aksam yada 1dilim ye,1tabak yemek, yada et tavuk balik herneyse bol salata yogurt
Iki haneli rakamlara hos geldinGelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?