Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim canım. Diyetisyenin verdıgı liste eminim ise yarayacaktır
Eki Görüntüle 2790535
Gecen hafta 73.8
Pazartesi 74
Bugun 73.1
-700 yüzdem çok olmayacak ama ben sonuctan cok nemnunum veremeyen biri olarak :))
Tebrik ederim canım
Günaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521

300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
Tebrik ederim canım
Geçen cuma :69.75
Bu cuma :69.50
Fark: -250
Eki Görüntüle 2790537
Tebrik ederim canım
Eki Görüntüle 2790543
Ben dün başladığım için yüzdeyi öyle yaptım.
Geçen hafta:66
Bu sabah:65.9
Fark:-100 gr.
Yüzde: 0,151
Baslangıçın hayırlı olsun hosgeldin tatlım

Eminim haftaya cok guzel sonuc alacaksın canim sıkma canını

Menülerini gözden gecir canim yüruyuste yapsan biryerde atladigin bisey var haftaya daha guzel olur

Haftaya daha guzel olur canim
Bu hafta yediklerine daha dikkat et bakalim
Evde de spor yapabilirsin leslie ya da eva videolari da guzel
Belki yuruyus cok etkili olmayabilir

Eminim haftaya cok guzel sonuc alacaksın canim sıkma canını
İnşallah canım haftaya çok iyi gelicem yani 77 lere çıktım salı günü hiç kaçamak yapmasaydim.hafta başı çok iyi kilo vermiş olacaktım anca onu yakmışım demekki
Menülerini gözden gecir canim yüruyuste yapsan biryerde atladigin bisey var haftaya daha guzel olur
Evet canım aynen öyle hafta basının + sini anca vermişim pazartesi diye çok dikkat etmedim yani kaç günlük emeğim çöp oldu .

Tartiyi bozdun mu sonunda

Spor salonu durumunu merak ediyorum insallah faydasi olur
Sporla birlikte yediklerine dikkat edip kisa surede izin kilona düşersin canım

Aksam erken kapatiyorum diyosun ama yediklerin fazla yuruyus yerine evde daha etkili sporlar yap bence canim

Haftaya daha guzel olur canim
Bu hafta yediklerine daha dikkat et bakalim
Evde de spor yapabilirsin leslie ya da eva videolari da guzel
Belki yuruyus cok etkili olmayabilir
Kaptanim çok özür dilerim çok üzgünüm yürüyüş beni terletiyo bayağı bir ama bu hafta iki katına cikaricam ve bugünde dahil en ufak bir kaçamak olmayacak bu hafta hafta içi 77 lere çıktım onu vermişim anca keşke hafta başı dikkat etseydim bu kadar olacagini düşünmedim. Yani ilk haftadan resmen çöktüm.

Hafta başında menulerinde de cok fazla abarti birsey yoktu arada atistirdigin yazmadiklarin mi oluyor
Ozellikle aksam caylarina dikkat et canim

Fazla dimi ne yesem sadece akşamları salata ve iki dilim ekmek yesem yanına iki kasikda yemek yeterli gelirmi
Ekmegi kes aksam yada 1dilim ye,1tabak yemek, yada et tavuk balik herneyse bol salata yogurt

Hafta başında menulerinde de cok fazla abarti birsey yoktu arada atistirdigin yazmadiklarin mi oluyor
Ozellikle aksam caylarina dikkat et canim
Pazartesi çikolata yedim onu yazmıştım. Bide kahve çok içiyorum . Ek olarak meyve geç saatte yiyorum bu hafta gerçekten başka kaçamak yapmadim.ne yediysem hep yazdım. Ha sali günü de iki dilim baklava yedim onuda yazdım menüye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…