Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam teşekkür ederim canım benim

Hoşgeldin canım.

Günaydın kızlar Zannımca bnm bir problemim var, kansızlık olabileceğini düşünüyorum
Pzr dan beri hiçbir şey yemedim
Napcam bilmiyorum şu an enerjim düştü Eki Görüntüle 2790595
Günaydın canım
Kan degerlerine mi baktirsan acaba vitamin eksiklikleride kilo vermeyi engelliyor

Canım hatırlayamadim hoşgeldin dedim mi acaba

Hoşgeldinnnnn canım.

hosbuldum extra birsey yapmadan mayalaniyor mu ?

Günaydın kizlar hayirli cumalar

Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar
Yok ya 1.58 kısa sayılmaz kendimden biliyorum 2 cm daha olsa 1.60 derdik duz ne guzel . Ben de Ankara'dayim
Gunahdin kızlar hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın
Tartı yüzünüze gülsün bol eksiler hepinize
tartı yok sattım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın canım ❤
Fotoğrafli tarti bildirimini bekliyorum bugun
Eki Görüntüle 2790524
Kaptanim benim tartim yok askrhpozitif tarti alacakti cok canim çekti kendi tartimi ikinci elde satıp akilli tartı aldim ama ne zaman gelir bilemiyorum dun en son 83.1 dim kendi tartimda
Günaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521

300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
her eksi candir tebrikler

Geçen cuma :69.75
Bu cuma :69.50
Fark: -250
Eki Görüntüle 2790537
haftaya daha iyi olur bence

Gunaydin bol eksılı bır cuma olsun ınsallah
insallah canim

Hoşbulduk canim

Gunaydin Hayırlı Cumalar

Bol eksiler kızlar

Hayırlı cumalar
bakalim kimin tartisi once gelecek :)

Günaydın 68.2 ilk haftam ben daha fazla veririm diyordum genelde 2.5 kg verirdim diyete başladığım ilk hafta ödem vb giderdi regl olmam etkili oldu sanırım. Sporu artırmam lazım
Canim 70kiloyla başlamışsın zaten eksin cok guzel

Günaydın 68.2 ilk haftam ben daha fazla veririm diyordum genelde 2.5 kg verirdim diyete başladığım ilk hafta ödem vb giderdi regl olmam etkili oldu sanırım. Sporu artırmam lazım
Gecen haftaya göre 1.9 kg vermissin bence ilk haftada olsa guzel bir rakam tebrik ederim canım

Aynen canım aslında kaçamak yapmadım aksma meyve diisnda cuma bir çikolata oduldu hafta içide tttali yemiştim iki dilim

Yok ya 1.58 kısa sayılmaz kendimden biliyorum 2 cm daha olsa 1.60 derdik duz ne guzel . Ben de Ankara'dayim
Takimda 1.70 uzerinde boylar olunca kendimi kisa hissediyorum
Evdede kardesler arasinda en kisa benim :))

Kaptanim benim tartim yok askrhpozitif askrhpozitif tarti alacakti cok canim çekti kendi tartimi ikinci elde satıp akilli tartı aldim ama ne zaman gelir bilemiyorum dun en son 83.1 dim kendi tartimda
Tamam canım ne zaman gelirse o zaman bildirim yaparsin

Haklısın kaptanim dah adikkat edicem kahvaltımı yaptım meyvemide yedim 10 da yeter daha yemem baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…