Eksin guzel canim tebriklerGeçen cuma; 87.45
Bu cuma; 86.50
Fark; 900
yüzde; 1.029
Bizim boyda zayiflayinca gercekten cok fark ediyorBundan sonra hep bol eksili olsun
İkili rakamlar gelmis hosgelmis
Hoşbulduk canim inşallah
geçmiş olsun insallah ciddi birsey değildir cocuklar iyi olunca dünyada hersey birden iyi oluyor sanki
Hosbuldum canim
Amin canim inşallah
bende de kronik kabizlik ve huysuz bagirsak sendromu var doktorun verdiği aşırı sekerli ilaclari bile icemedim ben onun yerine bol salata ve zeytinyagi , kahvaltıdan once ilik suya ıslattıgim gunkurusu ise yariyor. Aclik otu duymuştum ama surekli kullanimi zararli olabilir
Hosbulduk canim
Kansizlik benimde sorunum ve gercekten kilo vermede etkili
Günaydın poni ayniyiz ama ben siskinliksiz :)
Bende evde en kisayim , eltim benden 10 yas küçük 174 boyu yegenler kucuk yenge diyor bana hele zayiflayinca daha da minnak oluyor insan simdi masallah tomruk gibiyim
Güncelleme fark 950 yüzde 1.085Geçen cuma; 87.45
Bu cuma; 86.50
Fark; 900
yüzde; 1.029
Teşekkür edeirm canım inşallahhKendimde etkili olanLar böyle canım
Bir de kuru erik var , geceden suya ıslayıp sabah eriğini yemek suyunu içmek..
inşallah çözülür sorunun
Eksin cok guzel tebrik ederim canımGeçen cuma; 87.45
Bu cuma; 86.50
Fark; 900
yüzde; 1.029
tebrik ederim harikasın..Güncelleme fark 950 yüzde 1.085
Teşekkürler hoşbuldum bu sefer eminim herkese diyete başladım diye haber saldım ben diyete başlayınca arkadaşlarımı ailemide diyete sokarım eşimde Pazar başlayacak hep birlikte zayıflarız inşallahHoşgeldiniz kızlar
Sağlıklı bir şekilde hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle..
Yapacağız eminimm
Merhaba Bana göre olmaz metabolik balance diyeti yapmıştım bir doktor yaptırıyor bu diyeti duymuşsundur belki bu doktor detoks yaptırırken geceden müshil veriyor hergün açlık otu acı çehre olan bitki çaylarıyla destekletiyordu kabızlık bu süreçte büyük engel benceKızlar bişey sorcam size. Benim hep kabızlık problemim var. Lise döneminde açlık otu ile bu sorunu aşmaya çalıştım. İçtiğimde daha rahattım. Bir ara acı çehre de kullandım ama o bildiğiniz bağırsakta ne varsa söküyor akşam 2 tohum alırsam sabaha kadar tuvaletten çıkamıyorum.
Bunlardan biri ile süreci desteklesem sizce yanlış olur mu?
Hoşgeldin poniGünaydın herkese. Regl şişkinliği var
Herkesin tartıda yüzü güler inşaallah
Kaptan kısa boylular yaşını hiç göstermiyor kız kardeşim 158 boyunda 50 kilo aramızda 3 yaş var benim oğlan kucağına alıp evde gezdiriyor teyzesini küçük insan diyo eşim 30 yaşın üstünde kesinlikle göstermiyor maşallah ben kilo alınca enine boyuna yaşıma alıyorum dev anası gibi mübarekBizim boyda zayiflayinca gercekten cok fark ediyor
Kimse yasima inanmıyor
Cok guzel eksin canim tebriklerGünaydın.
Geçen Cuma 79,7 kg.
Bugün 78,4 kg.
Fark 1,300 kg. Eksi
Oran : %1 631
Habinar ilk kez dediğin diyeti duydum. Bir düşünüyorum bakalım karar veremedim henüz.Merhaba Bana göre olmaz metabolik balance diyeti yapmıştım bir doktor yaptırıyor bu diyeti duymuşsundur belki bu doktor detoks yaptırırken geceden müshil veriyor hergün açlık otu acı çehre olan bitki çaylarıyla destekletiyordu kabızlık bu süreçte büyük engel bence
Eksin guzel canim
Bende 50 kilolari görebilseydim keske :))Kaptan kısa boylular yaşını hiç göstermiyor kız kardeşim 158 boyunda 50 kilo aramızda 3 yaş var benim oğlan kucağına alıp evde gezdiriyor teyzesini küçük insan diyo eşim 30 yaşın üstünde kesinlikle göstermiyor maşallah ben kilo alınca enine boyuna yaşıma alıyorum dev anası gibi mübarek
Cok guzel eksin tebrik ederim canımGünaydın.
Geçen Cuma 79,7 kg.
Bugün 78,4 kg.
Fark 1,300 kg. Eksi
Oran : %1,631
50 kilolardasin kaptanBende 50 kilolari görebilseydim keske :))
Cok guzel eksin tebrik ederim canım
Hemde be bozmakGünaydın canım ❤
Sen de durumlar nasil 1 haftada bozdun mu diyeti
70 ciktim deme bana sakinHemde be bozmaksabah başlıyorum akşama kadar gayet iyiyim akşamdan sınra içimden canavar çıkıyor sanki kesin artıdayım ama tartılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?