Günaydın kızlarrrrr❤
Eki Görüntüle 2790530
Fark sadece 400 gr maalesef.
İki haftadır hiç kaçamak yok,hatta bu hafta karbonhidratı da baya kestim, üstüne sporum da tam ama 2 haftadır sonuç bu (dünkü mercimek köftesi ile de ilgisi yok çünkü dün sabah meraktan tartılmıştım, yine 84.7 idi)
Tiroidden olacağını sanmıyorum. Öbür doz fazla gelmişti ki doktorum azalttı.Bence baya kilo verdiğim için plato dönemi dedikleri şeye girdim.Haftasonu zamanında diyetisyenimin verdiği 2 günlük diyetlerden birini yapıp metabolizmamı hızlandırmaya çalışacağım. Bir noktada bu direnci kırıcam inşallah.Benden ümidi kesmeyin ki ben de kesmeyim ,hepinizi çokk öpüyorum.Güzel bir gün olsun❤
Eki Görüntüle 2790535
Gecen hafta 73.8
Pazartesi 74
Bugun 73.1
-700 yüzdem çok olmayacak ama ben sonuctan cok nemnunum veremeyen biri olarak :))
Günaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521
300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
Geçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750
Zipzip- tatlım yüzdeyi hesaplar mısın
haftaiçi hastanede olmasaydım 1 kilo kesin giderdi ama yapacak bişey yok kızım iyi olsun yeter
Geçen cuma; 87.45
Bu cuma; 86.50
Fark; 900
yüzde; 1.029
Günaydın.
Geçen Cuma 79,7 kg.
Bugün 78,4 kg.
Fark 1,300 kg. Eksi
Oran : %1,631
Günaydın canlarım
Geçen hafta 61.9
Bu cuma 61.8
-100 gr
Yüzde 0,161
Güzel eksiler var kızlar. Herkesi tebrik ederimGeçen cuma 67,45
Bu cuma 66.35
Fark=1.100
Yüzde = 1.6
Her hafta 1 kilo 100 grm veriyorum
Zipzip- E Elif_Eylul @ysfeeymnn rakibim seni yendim bu hafta
Teşekkür ederimEkside olman guzel canim
Eksin cok guzel canim
Artık 70 mi 75 mi bilmiyorum70 ciktim deme bana sakin
Biraz kafamı rahatlatayım istiyorum ama ne diyet yapabiliyorum ne diyet kafasından çıkabiliyorum böyle aradayım şuanda. Biraz toparlanayım da sonra freeye girerim buralardayım zaten.Yoğunluğun bittiyse menu paylasimina basla canım
Burdan uzak kalma yoksa hizli kilo alirsin
Eksin çok güzel canım tebrikler
Günaydın kızlar bol eksili hayırlı cumalar
Günaydın kizlar hayirli cumalar
Günaydınhayırlı cumalar
Gunahdin kızlar hayırlı cumalar
Günaydın
Tartı yüzünüze gülsün bol eksiler hepinize
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın kızlarrrrr❤
Eki Görüntüle 2790530
Fark sadece 400 gr maalesef.
İki haftadır hiç kaçamak yok,hatta bu hafta karbonhidratı da baya kestim, üstüne sporum da tam ama 2 haftadır sonuç bu (dünkü mercimek köftesi ile de ilgisi yok çünkü dün sabah meraktan tartılmıştım, yine 84.7 idi)
Tiroidden olacağını sanmıyorum. Öbür doz fazla gelmişti ki doktorum azalttı.Bence baya kilo verdiğim için plato dönemi dedikleri şeye girdim.Haftasonu zamanında diyetisyenimin verdiği 2 günlük diyetlerden birini yapıp metabolizmamı hızlandırmaya çalışacağım. Bir noktada bu direnci kırıcam inşallah.Benden ümidi kesmeyin ki ben de kesmeyim ,hepinizi çokk öpüyorum.Güzel bir gün olsun❤
Eki Görüntüle 2790535
Gecen hafta 73.8
Pazartesi 74
Bugun 73.1
-700 yüzdem çok olmayacak ama ben sonuctan cok nemnunum veremeyen biri olarak :))
Günaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521
300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
Gunaydin bol eksılı bır cuma olsun ınsallah
Eki Görüntüle 2790543
Ben dün başladığım için yüzdeyi öyle yaptım.
Geçen hafta:66
Bu sabah:65.9
Fark:-100 gr.
Yüzde: 0,151
Gunaydin Hayırlı Cumalar
Bol eksiler kızlar
Gecen hafta 75.100
Bu hafta 75.400
+300 özür dilerim bu hafta gerçekten çok dikkat ettim salı günü 77 leri gördüm tartıda ama malesef olmadı +++ ları verebilmisim sadece . Haftaya söz veriyorum çok iyi olacak çok üzgünümkeşke daha fazla yuruseydim
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 100 kg
Bu cuma 99.4 kg
Fark : 600 gram
Yüzde : % 0,6
Geçen cuma 67.55
Bugün 66.80
Fark -750
Zipzip- tatlım yüzdeyi hesaplar mısın
haftaiçi hastanede olmasaydım 1 kilo kesin giderdi ama yapacak bişey yok kızım iyi olsun yeter
Günaydıııııııınn
Takım güncellenmiş...az biraz aktif olayım yoksa sistem bu hatun temizlensin mi diye kaptana bildirim gönderecek
Günaydın hayırlı huzurlu cumalar 6.Takımm
Günaydınnn
Günaydın kızlarHep benim yüzümden kaptanım profilde takımın reklamını yapıyorum gören basıyor burayayeni gelen arkiler Holgeldiniz inşallah hep birlikte çok güzel zayıflayacaz.
Günaydın herkese
Yok canım üzerine birşey koy havlu sofra bezi gibi diğer türlü incirli süt oluyor mayalanması lazım ki tatlı gibi olsun koyu kıvamlı.hosbuldum extra birsey yapmadan mayalaniyor mu ?
Günaydın hayırlı cumalar
Yok ya 1.58 kısa sayılmazkendimden biliyorum 2 cm daha olsa 1.60 derdik duz ne guzel . Ben de Ankara'dayim
Günaydın hayırlı cumalar
tartı yok sattım
Günaydın hayırlı cumalar
Kaptanim benim tartim yok @askrhpozitif tarti alacakti cok canim çektikendi tartimi ikinci elde satıp akilli tartı aldim ama ne zaman gelir bilemiyorum dun en son 83.1 dim kendi tartimda
her eksi candir tebrikler
haftaya daha iyi olur bence
insallah canim
Hoşbulduk canim
Hayırlı cumalar
bakalim kimin tartisi once gelecek :)
Geçen cuma; 87.45
Bu cuma; 86.50
Fark; 900
yüzde; 1.029
Maşallah kızlarGünaydın.
Geçen Cuma 79,7 kg.
Bugün 78,4 kg.
Fark 1,300 kg. Eksi
Oran : %1,631
Teşekkür ederim canımEksin çok güzel canım tebrikler
Allah kolaylık versin canım. Annelik böyle bişeyTeşekkür ederim canımsaat 7den beri ayaktayım
Evet canım ya biraz zor bir bebekTeşekkür ederim canımsaat 7den beri ayaktayım
Eksin cok guzel kardesim iste
2simit ne madam naptin sen 6lara dusmusken 75 diyosunArtık 70 mi 75 mi bilmiyorum
Bu sabah iki simit yemiş olabilirim
Biraz kafamı rahatlatayım istiyorum ama ne diyet yapabiliyorum ne diyet kafasından çıkabiliyorum böyle aradayım şuanda. Biraz toparlanayım da sonra freeye girerim buralardayım zaten.
O eksi inene kadar anam ağladıEksin cok guzel kardesim iste
Belli zaten spor yaptigin yoksa şiş olcaktin gene senO eksi inene kadar anam ağladı1,5 saat spor yaptım
Yoksa Artıdaydım gene gerçi saat 6dan sonra eksi 300 gördümBelli zaten spor yaptigin yoksa şiş olcaktin gene sen
Spora fazla yuklenme bence haftanin 3günu diyolar biliyosun hadi onu 4gün yap sende Apozitifsin belkide sanada arti yapan seyler vardir sen zaten dikkat ediyosun biliyorum ama zaten 5lere indin az gider bundan sonraTartım salı gününden sonra hep 60 gösterdi
Çocuk durdukça yaparım 2 gün yapamadım zaten annem vardıSpora fazla yuklenme bence haftanin 3günu diyolar biliyosun hadi onu 4gün yap sende Apozitifsin belkide sanada arti yapan seyler vardir sen zaten dikkat ediyosun biliyorum ama zaten 5lere indin az gider bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?