- 30 Temmuz 2020
- 9.109
- 37.291
- 548
Zaten kilo vermek icin neyin iyi neyin kötü oldugunu az cok biliyoruz cnm :) işin özü motive olup, sabirla azimle devam etmekBenim aklıma zarar insanın iradesine bağlı eğer kafanda zayıflamayı bitirdiysen tamamdır. Olay bu
Walla işte ben hiç öyle olamıyorum, neyin doğru oldyğunu bilsem de öz motivasyonum olmuyor hiç. Ben her ögünümün fotosunu atıyorum, motivasyon mesajları alıyorum, gün sonu rapor veriyorum burası gibi, ancak öyle disipline olıyorum. Kendimi bildim bileli kiloluyum hayatımda 2 kez kilo verdim ikisi de diyetisyenle, benim tarzım buZaten kilo vermek icin neyin iyi neyin kötü oldugunu az cok biliyoruz cnm :) işin özü motive olup, sabirla azimle devam etmek
hosbulduk canimNorth River
Habinar
Hoş geldiniz kızlar
@Forever be young NUR canım sen de hoş geldin...
Daha önce gelmiş miydin takıma???
Sanki öyle hatırlıyorum
pek kimseyi tanımıyorum suan kimi secsem ki@sena zeynep
Cordelia
@timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
AseliccA
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
@Forever be young NUR
@mavi19
@cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
kizlar rakip secmek isteyenler rakiplerini secip beni etiketlesin
rakibi olmayanlarda bireysel yarissin
rakibini yenene ve yuzde 1 i gecene ödül hazırlayacağım
Ben aceleciyim ama satici öyle değil bugun kargoya verildi hemde hic sevmediğim kargo firması ama bakalim saglam gelsindeBugun kargoya cıkmıs bakalım ne zaman gelecek secenek varda ıcıme sinen cıkar ınsallah
Tebrikler
Benden once sipariş verdin valla
Benim daha bugun kargoya verildi seninki once gelir gibi
Tebrik ederim kızlar
Gecmıs olsun canım sımdı nasil
pudingli pasta ödül olmus doneri 100g yeseydin abla cok tuzluysa neyse bol su içersin :)26.subat cuma
Sabah kahve
12.00
1 h. Yumurta
1 yaprak marul, domates
Peynir
1 c. Sandwich ekm.
4 zeytin
15.00
1 pudingli pasta
19.00
200 gr et döner (cok tuzlu geldi, zor yedim)
Bol salata
Su 2.5 lt
Ne kadarlik bebegin benimki kafayı emmeyle bozdu kaçacak yer arıyorum artık dis cikaracak cok yordu bu ara beni ne uyku var ne memeler kapaniyorAç yatamam minnoş bir bebeğim var emiyor da emiyor
En guzel his evet ama bazen cok yorucu oluyor suan kaçacak yer ariyorumAy maşallah ne güzel bir his emzirmek.. benim oğlan baya büyüdü ama o emzirme hissindeki güzelliği hala özlüyorum
Bana ver bende de sorun aynı rakipte degiliz ilerde soz rakip olup yoluna cikmayacagimSana tüyo verirdim ama dua et rakibiz
Ne tür sporlardan hoşlanırsın meselaBenim sporuma bak canım. Bırak merdiveni.
Herkes farkli işte cnm :)) sen nasil motive oluyorsan oyle devam etWalla işte ben hiç öyle olamıyorum, neyin doğru oldyğunu bilsem de öz motivasyonum olmuyor hiç. Ben her ögünümün fotosunu atıyorum, motivasyon mesajları alıyorum, gün sonu rapor veriyorum burası gibi, ancak öyle disipline olıyorum. Kendimi bildim bileli kiloluyum hayatımda 2 kez kilo verdim ikisi de diyetisyenle, benim tarzım bu
100 gr la doymazdimkipudingli pasta ödül olmus doneri 100g yeseydin abla cok tuzluysa neyse bol su içersin
Cok güzel baslangic cnm26.02.21 cuma menu
Sabah (9:30)
1 kk peynir
2 dlm cavdar ekmeği
Domates , kapya, yesillik
Öğle (13:30)
1 kabak sote
60 g hindi izgara
1 kepce yayla çorbası
Ara(16:00)
1 kupa sutlu kahve
Aksam(18:00)
Fırında sebze 6yk vardır
2 dilim çavdar
2 kk peynir
Ara(20:40)
10 findik
1yk kuruuzum
1 bardak süt
Su:2 lt
@sena zeynep
Cordelia
@timesinfinity
gulenyuzumsunsen
Chedarice
@sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
AseliccA
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
@Forever be young NUR
@mavi19
@cilekreceli1514
@I-cell_84
Poni Bon
Habinar
North River
kizlar rakip secmek isteyenler rakiplerini secip beni etiketlesin
rakibi olmayanlarda bireysel yarissin
rakibini yenene ve yuzde 1 i gecene ödül hazırlayacağım
Tutaste teklif etmisti sana :))
Hepsini sen mi yaptın26 Şubat cuma spor
68+48 dk Eva fitness yaptım. 10 dk. Zumba fitness cardio yaptım Toplam 126 dk. 1260 puan.
N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul
10 dk. Zumbayi aşağıdaki videodan yaptım. Çok güzel bayıldım.
Bugun az yaptım dun 160 dk idi.Hepsini sen mi yaptın
Abartma kız korkacak şimdi millethosbulduk canim
pek kimseyi tanımıyorum suan kimi secsem kiPoni Bon desem regl ödemi varmış , Habinar desem 1 yildir yiyor balans arınması yapip sinek gibi ezer geçer beni gozumu kapatim parmagimi koyacagim :)
gulenyuzumsunsen kabul eder misin ?
Ben aceleciyim ama satici öyle değil bugun kargoya verildi hemde hic sevmediğim kargo firması ama bakalim saglam gelsinde
pudingli pasta ödül olmus doneri 100g yeseydin abla cok tuzluysa neyse bol su içersin :)
Ne kadarlik bebegin benimki kafayı emmeyle bozdu kaçacak yer arıyorum artık dis cikaracak cok yordu bu ara beni ne uyku var ne memeler kapaniyor
En guzel his evet ama bazen cok yorucu oluyor suan kaçacak yer ariyorum
Bana ver bende de sorun aynı rakipte degiliz ilerde soz rakip olup yoluna cikmayacagim
Anladın di mi haftasonu annem beni besiye çekecek
Tüyoyu alamadığım için rakip olduğumuza bak bi an üzüldümSana tüyo verirdim ama dua et rakibiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?