GünaydınGünaydın.
Adim + bolgesel daha iyi sanki...havalar isindi disarda yürüyüş yapilabilir...Herkese günaydınnnöğle geçmiş yapıp Hem herşeyi okurum hem de sporları hallederim onun öncesi yine geç kaldım Ama bu hafta nasıl spor yapalım ben yine leslie+bölgesel ya da adım+bölgesel düşündüm diğer haftalarda herkese uyarsa spor kampı yaparız ne dersiniz ona göre hemen puan video Belirleyeyim
Afiyet olsun canim26.subat cuma
Sabah kahve
12.00
1 h. Yumurta
1 yaprak marul, domates
Peynir
1 c. Sandwich ekm.
4 zeytin
15.00
1 pudingli pasta
19.00
200 gr et döner (cok tuzlu geldi, zor yedim)
Bol salata
Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim26.02.21 cuma menu
Sabah (9:30)
1 kk peynir
2 dlm cavdar ekmeği
Domates , kapya, yesillik
Öğle (13:30)
1 kabak sote
60 g hindi izgara
1 kepce yayla çorbası
Ara(16:00)
1 kupa sutlu kahve
Aksam(18:00)
Fırında sebze 6yk vardır
2 dilim çavdar
2 kk peynir
Ara(20:40)
10 findik
1yk kuruuzum
1 bardak süt
Su:2 lt
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallahEki Görüntüle 2790942 bildirim yapamadım çünkü hastanedeyim pazartesiye kadar hastanede kalacağım babamla, pazartesi günü bildirim yaparım inanın elimde değil kusura bakmayın
Günaydın kızlar, haftasonu ve evdeyiz diye sakın ölçüyü kacirmayinnn
Sevgili rakibim @Nilay5454 sen azcik çok az kaçırabilirsin ama minicik
Gunaydin.....
Günaydın.
Herkese günaydınnnöğle geçmiş yapıp Hem herşeyi okurum hem de sporları hallederim onun öncesi yine geç kaldım Ama bu hafta nasıl spor yapalım ben yine leslie+bölgesel ya da adım+bölgesel düşündüm diğer haftalarda herkese uyarsa spor kampı yaparız ne dersiniz ona göre hemen puan video Belirleyeyim
Gunaydin mutlu hafta sonları
Günaydın kızlarGünaydın,keyifli haftasonları olsunn❤
Günaydın kızlar
Zencefilli limonlu çayımı içtim 35 dk sporumu yaptım kız durmadı ağladı öğlen uyuyunca bir set daha yaparım
Bende zor kalktim ama sıpa uyuduYataktan zor kalktım bütün gece uyumadı sıpa
Günaydınnnnnn. Kolay gelsin canım. Sen nasıl istersen ben uyarım.Herkese günaydınnnöğle geçmiş yapıp Hem herşeyi okurum hem de sporları hallederim onun öncesi yine geç kaldım Ama bu hafta nasıl spor yapalım ben yine leslie+bölgesel ya da adım+bölgesel düşündüm diğer haftalarda herkese uyarsa spor kampı yaparız ne dersiniz ona göre hemen puan video Belirleyeyim
Gunaydin mutlu hafta sonları
Güzel bir hafta sonu olması dileği ile günaydın
Gunaydin musmutlu haftasonlari
Günaydın,keyifli haftasonları olsunn❤
Günaydın kızlarHerkese günaydınnnöğle geçmiş yapıp Hem herşeyi okurum hem de sporları hallederim onun öncesi yine geç kaldım Ama bu hafta nasıl spor yapalım ben yine leslie+bölgesel ya da adım+bölgesel düşündüm diğer haftalarda herkese uyarsa spor kampı yaparız ne dersiniz ona göre hemen puan video Belirleyeyim
GünaydınGünaydın kızlar
Zencefilli limonlu çayımı içtim 35 dk sporumu yaptım kız durmadı ağladı öğlen uyuyunca bir set daha yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?