Zaten elinde listen var cnm bence ayni sekilde devam et, macera arama :)))Ben gitmiyorum zaten, online diyet
Diyetisyenle ilerlemeyi seviyorum, başka türlü irade sağlayamıyorum
Kilomuz yakın sayılır @Nilay5454 içinde uyarsa rakiplige talibim@sena zeynep
@Cordeliaa
@timesinfinity
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
@aylin68olacak
@Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
@PAPATYAM
@Migi_magid11
@Ahalp
@ysfeeymnn
@Penguen
kackaloribu
Pes etme
@mavi19
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
kizlar rakip secmek isteyenler rakiplerini secip beni etiketlesin
rakibi olmayanlarda bireysel yarissin
rakibini yenene ve yuzde 1 i gecene ödül hazırlayacağım
Ben hiç diyetisyene gitmeden kendi yöntemimle 4 kilo verdim 3 haftadaZaten elinde listen var cnm bence ayni sekilde devam et, macera arama :)))
Uyar benim için kilolarımız aynı çok güzel bir hafta olck
Evet canm Hoşbuldum@T u t a s t e
@Habinar
Hoş geldiniz kızlar
Pes etme canım sen de hoş geldin...
Daha önce gelmiş miydin takıma???
Sanki öyle hatırlıyorum
Simdiye kadar bende hic gitmedim :))Ben hiç diyetisyene gitmeden kendi yöntemimle 4 kilo verdim 3 haftada
Cok sevindimm.. O zaman en çok ac yatan kazansınUyar benim için kilolarımız aynı çok güzel bir hafta olck
Afiyet olsun bence gayet güzel bir menü26.subat cuma
Sabah kahve
12.00
1 h. Yumurta
1 yaprak marul, domates
Peynir
1 c. Sandwich ekm.
4 zeytin
15.00
1 pudingli pasta
19.00
200 gr et döner (cok tuzlu geldi, zor yedim)
Bol salata
Su 2.5 lt
Benim aklıma zarar insanın iradesine bağlı eğer kafanda zayıflamayı bitirdiysen tamamdır. Olay buSimdiye kadar bende hic gitmedim :))
Belirlenmiş liste takip edemiyorum ben
Aç yatamam minnoş bir bebeğim var emiyor da emiyorCok sevindimm.. O zaman en çok ac yatan kazansın
Ay maşallah ne güzel bir his emzirmek.. benim oğlan baya büyüdü ama o emzirme hissindeki güzelliği hala özlüyorumAç yatamam minnoş bir bebeğim var emiyor da emiyor
Sen yeni başlıyorsun ya çokta zayıflarsın bir haftadaCok sevindimm.. O zaman en çok ac yatan kazansın
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun bence gayet güzel bir menü
Olsun o kadar diyeyim bendeTeşekkür ederim cnmkacamak cuma gününe özel diyelim
Ayy en güzel tarafıda emzirmek anne bebek ilişkisi o an bir başka oluyor rabbim olmayan herkese nasip etsin.Ay maşallah ne güzel bir his emzirmek.. benim oğlan baya büyüdü ama o emzirme hırsındaki güzelliği hala özlüyorum
Hiç öyle sanma ben zor veriyorum çünkü hep bağırsak problemlerim var.. suyu bolca içeceğim bakalım..Sen yeni başlıyorsun ya çokta zayıflarsın bir haftada
Aminn tüm isteyenlere versin insallah❤Ayy en güzel tarafıda emzirmek anne bebek ilişkisi o an bir başka oluyor rabbim olmayan herkese nasip etsin.
Zipzip- kaptanım kackaloribu ve ben rakip olduk.
Sana tüyo verirdim ama dua et rakibizHiç öyle sanma ben zor veriyorum çünkü hep bağırsak problemlerim var.. suyu bolca içeceğim bakalım..ama amin insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?