Allah bağışlasın canım kaç aylık bebeğinŞimdi uyudu ufaklık ya sen bebeksin öğlenden beri uyumamak ne
Teşekkür ederim canm.olurum tabiBayıldım. Afiyet olsun. Nurcugum sen benimle rakip olur musun?
Afiyet olsun canım citir leblebi yerine sari ya da beyaz leblebi yesen daha guzel olurİyi akşamlar kızlar.
Bugün eşim kurstaydı, çocuklarla temizlikle çamaşırla geçti günüm az önce de kızlarımı banyo yaptırdım babası da uyuttu miniğimi attım kendimi koltuğa bacaklarım zonkluyor ayaklarımın altı yanıyor, kolay mı seksen kilo taşıdı tüm gün
Bu arada menüm
Kahvaltı 09.30
Eki Görüntüle 2791787
Öğle 14.00
1 avuç çıtır leblebi+antep fıstığı
Yarım elma
17.00
Tavuk (kumanda ebatında :)
Bol salata
1 kase tarhana çorbası
20.00
1 fincan sütlü kahve
Su 1.5 lt
Spor
Teşekkür ederim canım bende takip edeyim gelirse alayım hemen . Sürekli telefon taşımak çok zor geliyorA101 e gelmişti Xiaomi mi band 3 çok memnunum en son 1 hafta önce şarja takmıştım hala 32 yüzde . Hemde gereksiz adım saymıyor adım sayması için ilk 10 adımı atman gerekiyor ki saymaya başlasın 89 TL ye almıştım nette 120 den üstü hep a101 takip et geliyormus arada başka marka geliyor ama xioami den sasma
Teşekkür ederim canm.olurum tabi
Menülerine sporlarına beni de etiketle canım.Teşekkür ederim canm.olurum tabi
Bende de doğumdan sonra düzensizlik oldu . Sürekli ara kanamalarım oluyor oğlum 9 aylık. Belki de normaldir canımKızlar iki aydır ay ortasında kanamam oluyor adet olmama daha 1 hafta var
Neden acaba
Ben 75 olacağım için sorun yok.Haftaya 80 kiloya düşmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım
Kralin kızı bak geçmeye ant içtim
Cordelia
Tamam canm
En son kilon kaçtı canm?
Afiyet olsun canim çıtırleblebi olmasa iyi olurduİyi akşamlar kızlar.
Bugün eşim kurstaydı, çocuklarla temizlikle çamaşırla geçti günüm az önce de kızlarımı banyo yaptırdım babası da uyuttu miniğimi attım kendimi koltuğa bacaklarım zonkluyor ayaklarımın altı yanıyor, kolay mı seksen kilo taşıdı tüm gün
Bu arada menüm
Kahvaltı 09.30
Eki Görüntüle 2791787
Öğle 14.00
1 avuç çıtır leblebi+antep fıstığı
Yarım elma
17.00
Tavuk (kumanda ebatında :)
Bol salata
1 kase tarhana çorbası
20.00
1 fincan sütlü kahve
Su 1.5 lt
Spor
Demek sendede var bu durum biraz tedirgin oldumBende de doğumdan sonra düzensizlik oldu . Sürekli ara kanamalarım oluyor oğlum 9 aylık. Belki de normaldir canım
Canim 1sene icinde düzene girer dogum sonrasi hormonlar merak etmeDemek sendede var bu durum biraz tedirgin oldum
Tavsiye ederim tatli krizine cok iyi geliyor...gecenlerde evdekilere kek yaptim...mis gibi koktu bende ucundan tadına bakarim diyordum..kek piserken bu biZzt yedim..kek mek canim istemedi hic yemeden bitirdi evdekiler..Ara öğün tarifine bayıldım canım. Afiyet olsun.
Kesinlikle deneyeceğim çok severim bende böyle tarifleri teşekkürler canımTavsiye ederim tatli krizine cok iyi geliyor...gecenlerde evdekilere kek yaptim...mis gibi koktu bende ucundan tadına bakarim diyordum..kek piserken bu biZzt yedim..kek mek canim istemedi hic yemeden bitirdi evdekiler..
Afiyet olsun canim borek olmamis menundeİyi akşamlar sabah 2 tane yumurta pişirdim 1.5 tam bugday ekmeği 2 dilim peynir domates zeytin yedim. Öğlen olmuştu zaten kahvaltı yaptığımızda akşam 2 tane börek biraz börülce salatası yedim. 2 lt su içtim spor yapmadım başım çok ağrıyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?