Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar kızlar.
Bugün eşim kurstaydı, çocuklarla temizlikle çamaşırla geçti günüm az önce de kızlarımı banyo yaptırdım babası da uyuttu miniğimi attım kendimi koltuğa bacaklarım zonkluyor ayaklarımın altı yanıyor, kolay mı seksen kilo taşıdı tüm gün

Bu arada menüm
Kahvaltı 09.30

Öğle 14.00
1 avuç çıtır leblebi+antep fıstığı
Yarım elma

17.00
Tavuk (kumanda ebatında :)
Bol salata
1 kase tarhana çorbası

20.00
1 fincan sütlü kahve

Su 1.5 lt
Spor

Afiyet olsun canım citir leblebi yerine sari ya da beyaz leblebi yesen daha guzel olur
Suda az olmus 2 -2.5 lt arasi icmelisin

Teşekkür ederim canım bende takip edeyim gelirse alayım hemen . Sürekli telefon taşımak çok zor geliyor

Kızlar iki aydır ay ortasında kanamam oluyor adet olmama daha 1 hafta var
Neden acaba
Bende de doğumdan sonra düzensizlik oldu . Sürekli ara kanamalarım oluyor oğlum 9 aylık. Belki de normaldir canım

Afiyet olsun canim çıtırleblebi olmasa iyi olurdu

Ara öğün tarifine bayıldım canım. Afiyet olsun.
Tavsiye ederim tatli krizine cok iyi geliyor...gecenlerde evdekilere kek yaptim...mis gibi koktu bende ucundan tadına bakarim diyordum..kek piserken bu biZzt yedim..kek mek canim istemedi hic yemeden bitirdi evdekiler..

Tavsiye ederim tatli krizine cok iyi geliyor...gecenlerde evdekilere kek yaptim...mis gibi koktu bende ucundan tadına bakarim diyordum..kek piserken bu biZzt yedim..kek mek canim istemedi hic yemeden bitirdi evdekiler..
Kesinlikle deneyeceğim çok severim bende böyle tarifleri teşekkürler canım

İyi akşamlar sabah 2 tane yumurta pişirdim 1.5 tam bugday ekmeği 2 dilim peynir domates zeytin yedim. Öğlen olmuştu zaten kahvaltı yaptığımızda akşam 2 tane börek biraz börülce salatası yedim. 2 lt su içtim spor yapmadım başım çok ağrıyor bugün

Afiyet olsun canim borek olmamis menunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…