- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Iyigeceler canimİyi geceler kızlar
Afiyet olsun canim
Teşekkür ederimGuzel menu afiyet olsun abla
Helal valla. Bende adimsayar yok bide. Sayarken ay yanlış mi oldu diye bide sürekli başa alıyorum. Sen nasıl yaptın bunuevde 7500 adim attim bugun
12.000 e tamamlayacagim
Uygulaması var ismi pedometre indir tlfnu eline yada cebine koy o hesaplar zatenHelal valla. Bende adimsayar yok bide. Sayarken ay yanlış mi oldu diye bide sürekli başa alıyorum. Sen nasıl yaptın bunu
Bu hafta A101 geliyor ben alcm almayı düşünen arkadaşlarım varsa bu perşembe kaçırmasın gayette uygunBilekliğini nerden aldın canım memnun musunbende düşünüyorum da
Doğum günün di mi?16 hazıranda 60 kilo olacağım söz veriyorum olacağım kendime söz veriyorum olacağım !
Öfffff be spora bak..masallah masallah
Evet doğum günümDoğum günün di mi?
Bekar misin ben seni neden evli cocuklu hayal ettim ki acabaEvlilik dogumlar etkiliyor kiloyu
Bende dogum yapsam eminim ki cok kilo alirdim
Gördüğüm herseyi yemek isterim
Kilo alimi normalse reflü yastigiyla yada yatis pozisyonu yukardan asagi egimli ise yarar. Bende 5. Aydan sonra hafiften tadimla ek gidaya başlayacaktım ama corona olduk bebegimiz dahil 6 bitince ancak başladım simdide disten yemiyor birşeyBence reflüsü var çünkü çok kusuyor
Kilosu güzel 15 martta götrcm tekrar saglık ocağına bakalım kaç kilo almış zaten 5 bitince mama takviyesine başlıycm azar azar
Su ara evde fazlalik hicbirsey tutmuyorum ne gelirse satiyorum. Esim aksam gelince yuh diyor ne kadar hizlisinKahvaltı sonrası hemen denediler bizimkilerbende pil vardı Allah'tan acılmamıs sıkıntı yasamadım eskiyi direk kaldırdım kotu gunler ıcın yinede saklıyorum atamadım
Masallah masallah(Ben bu takım da 3 hafta da 4 kilo verdim) . Doğuma girerken 84 kiloydum doğumdan 3 ay geçti -18 kilom gitti
koyde de tartı var hele bu yaz herkes ayni anda koydeydi sabah herkes banyoyu ziyaret ediyordu tartilmak icinYazin 37 gun koydeydim bak gun sayısını da aklimda tutuyorum tartilamadim
Tartiyi bilerek goturmedim evde yedek tartida vardi ama dedim tartiyi unuturum.belki dedim
Yok geldim yine aynı tartilmaya devam ediyorum :))
37 gun boyunca kilo almadan geldim
Kuzu cay ,kahve diuretiktir vucut icin gerekli sıvıyıda fazladan çiş olarak atar susuz kalan vucut odem tutarÇay ödemmi yapar bişey daha duydum ödem atsın diye çay içiyoruz tersmi tepiyor şimdi
Poni bugün dolunay varmış tartılmayın yazdılar ya :)
Bende tam tersi tartılmama takıntısı pazartesi cuma dışında asla çıkmam moralim bozuluyor hatta geçen haftaya kadar 1,2 ay tartıya çıkmadım kilo aldım biliyorum ya o rakamları görünce bi garip oluyorumşimdi pazartesi tartlırım cuma çok güzel bir süprizzzzz
Her gün gram gram eksi görmektense topluca görmenin mutluluğu mükemmel oluyor
Nice yıllara hep saglikli hep fitEvet doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?