Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

N Nidsalii
4bin 377 adım tlfn bu kadar elimdeydi
Ben bugün 15 bin adım attım eminim çünkü sürekli ayaktaydım 17 saat boyunca çocuklar sagolsun

Eklentiler

• Screenshot_20210228_000847_com.google.android.apps.fitness.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 27
Bilekliğini nerden aldın canım memnun musun bende düşünüyorum da
Bu hafta A101 geliyor ben alcm almayı düşünen arkadaşlarım varsa bu perşembe kaçırmasın gayette uygun

Eklentiler

• Screenshot_20210228_001820_com.android.chrome.webp
    40 KB · Görüntüleme: 28
Evlilik dogumlar etkiliyor kiloyu
Bende dogum yapsam eminim ki cok kilo alirdim
Gördüğüm herseyi yemek isterim
Bekar misin ben seni neden evli cocuklu hayal ettim ki acaba
Bence reflüsü var çünkü çok kusuyor
Kilosu güzel 15 martta götrcm tekrar saglık ocağına bakalım kaç kilo almış zaten 5 bitince mama takviyesine başlıycm azar azar
Kilo alimi normalse reflü yastigiyla yada yatis pozisyonu yukardan asagi egimli ise yarar. Bende 5. Aydan sonra hafiften tadimla ek gidaya başlayacaktım ama corona olduk bebegimiz dahil 6 bitince ancak başladım simdide disten yemiyor birşey
Kahvaltı sonrası hemen denediler bizimkiler bende pil vardı Allah'tan acılmamıs sıkıntı yasamadım eskiyi direk kaldırdım kotu gunler ıcın yinede saklıyorum atamadım
Su ara evde fazlalik hicbirsey tutmuyorum ne gelirse satiyorum. Esim aksam gelince yuh diyor ne kadar hizlisin
(Ben bu takım da 3 hafta da 4 kilo verdim) . Doğuma girerken 84 kiloydum doğumdan 3 ay geçti -18 kilom gitti
Masallah masallah
koyde de tartı var hele bu yaz herkes ayni anda koydeydi sabah herkes banyoyu ziyaret ediyordu tartilmak icin

Kuzu cay ,kahve diuretiktir vucut icin gerekli sıvıyıda fazladan çiş olarak atar susuz kalan vucut odem tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…