Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa sende mi akilli tarti aldin abla bende istiyorum herkes akilli tarti aldi
Saatin geldi mi
Ben maymun istahliyim biraz aslinda tartim iyiydi, 5 senedir tık demedi, pilini bile degistirmedim :)) 9.takima ilk basladigimda almistim
Yeni başlangıç, yeni tartiyla olsun

Saat geldi cnm hoşuma gitti
Onceki cok basit biseydi, ayarlamasi daha zordu, sevmemiştim :))

Bu arada spor sonuçlarında listeye girmişim yine ama bi anlamı olmadı Cumartesi sabahı 84.9 idim,bu sabah da aynı. Dün açtım resmen ve üstüne iyi spor yapmıştım halbuki.Metabolizmama noldu anlayamıyorum.Artık normal yicem,cumaya da veremezsem ana listeden çıkacağım.Belki bi süre ara vermem gerekiyordur,bilmiyorum.3 haftadır yerimde saymaktan bıktım

Cumaya 2 haneli rakamlari yeni tartiyla göreceksin o zaman insallah abla

Gule gule kullan saatide abla havalar ısınsın kisa yuruyusler yaparsin

Canim kizma bana lütfen ama menulerini degistirmen gerekli sen hep ayni tarz besleniyosun,cok kilo verdin diyetisyenle karismamam lazim ama menulerin hep ayni ilerliyo biryerde tıkanip kaliyosun

Gerçekten çok işe yarıyor ben sürekli araştırdım hem telefonumun markası Xiaomi hemde bileklik olsun dedim a101 e de gelince fırsat bu fırsat deyip kaçırmadım :)
İyi yapmışsın canım güle güle kullan

Cumaya gore 200 gram artidasin canım ama hergun tartılmak dogru degil zaten
Birde stres mi yapiyosun listede oldugun icin istersen free ye alalim belki daha rahat olursun

Cnm nacizane... akşam ogunlerini sislik yapmayan bi sebze +yogurt yada et türü +salata olarak yapsan eminim faydasi olur

Aklimda yanlis kalmadiysa dün menunde karnibahar vardi.

Biz corba deyip geciyoruz ama biliyosun karbonlu corbalar 1 kepcesi 1 dil. Ekmek degerinde
Yani her Öğünün 2 dilim ekmek olmus

Bide perşembe sıfır karbon deneyebilirsin

Kimisinde fazla spor da ertesi güne şişlik yapabiliyor

Canim kizma bana lütfen ama menulerini degistirmen gerekli sen hep ayni tarz besleniyosun,cok kilo verdin diyetisyenle karismamam lazim ama menulerin hep ayni ilerliyo biryerde tıkanip kaliyosun
Menülerim aynı değil.Sadece 3 öğün besleniyorum.(2 öğün beslenemem ben) Son 2 haftadır ekmeği kestim,ona rağmen yerimde sayıyorum,hatta artı bile çıktım..Ekmek yediğim hafta da sabittim doğrusu. Bilmiyorum menü değişikliğinden kastın nedir,örnek verir misin öyleyse. Ben değiştirdiğimi düşünsem de olmuo işte.

Cumaya gore 200 gram artidasin canım ama hergun tartılmak dogru degil zaten
Birde stres mi yapiyosun listede oldugun icin istersen free ye alalim belki daha rahat olursun
Normalde stres yapmıodum ama 3 haftadır yerimde sayınca gerildim,pzt gene artı cıkmayım die 2 gündür tartılıom ama sonuç böyle işte.Ana listeden çıkıcam evet.

Stres durumlari da tartiyi etkiliyor canim
Belki bu hafta dolunay vardi o bile etkilemis olabilir

Günaydınlar mutlu pazarlar

Gunaydinnn kizlar
Cumaya 2 haneli rakamlari yeni tartiyla göreceksin o zaman insallah abla

Gule gule kullan saatide abla havalar ısınsın kisa yuruyusler yaparsin
Insallah cnm
Bakalim tarti farki olacakmi :))
Buraya belki eski tartiyla devam ederim
Küsüp bozulmazsa tabi

Geçen hafta hava o kadar guzeldiki
Karantinada olunca cikamadim
2 gundur 10 derece birden düştü

Gunaydinnn kizlar

Insallah cnm
Bakalim tarti farki olacakmi :))
Buraya belki eski tartiyla devam ederim
Küsüp bozulmazsa tabi

Geçen hafta hava o kadar guzeldiki
Karantinada olunca cikamadim
2 gundur 10 derece birden düştü
Hangi tartiyla devam edersen ona gore ilerleriz

Burda da hafta ici sicakliklar biraz düşecek gibi

Ben 2ögun beslen demedim zaten ogunlerini degistir sabah nebileyim yogurt meyve yulaf sütun icine muz cilek yulaf yapip iç,oglen bol salata 1dilim ekmek protein, aksam sadece sebze salata yogurt gibi yani yer degistir bide oyle dene demek istedim

Dün menümde karnabahar öğlen vardı.Akşam salata yedim.

Yaaa arkadaşlar ben zaten öğlenleri et/baklagil +salata, akşamları ise sebze +yoğurt yiyorum aylardır.

2 günlük çorba diyetini yapmaya calıstım üstte resmi olan diyetisyenin zamanında verdiği... O listede ekmek de var görüldüğğ üzere ama ben ekmek yemedim zaten.. Sadece salata+yoğurt mu yeseydim.dünkü listem 1000 kalori bile yoktur. Sorun metabolizmamda ya da tiroidimde çalışmıyor iŞte.

1 lt su içtim aç karnına börek yememk için. Yemeyeceğim kaptanım tabiki. Sopa yemek istemiyorum
Bak M MissHayaLet buzluga atiyo kocasi getirince cuma yiyo oyle seyleri sende oyle yap bir süre istedigin kilona dusene kadar

Sadece salata+yoğurt mu yeseydim.dünkü listem 1000 kalori bile yoktur. Sorun metabolizmamda ya da tiroidimde çalışmıyor iŞte.
Cnm biz sadece senin iyiligin için fikrimizi soyledik
Sadece salata yogurt ye demedim :))
Dedigim gibi corba yiyincede ekmek yemiş oluyorsun
Mesela bu akşam bol yesillikli bi yumurta salatasi yada ton balikli bi salata yesen nasil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…