- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ben maymun istahliyim birazAaa sende mi akilli tarti aldin abla bende istiyorum herkes akilli tarti aldi
Saatin geldi mi
Cumaya 2 haneli rakamlari yeni tartiyla göreceksin o zaman insallah ablaBen maymun istahliyim birazaslinda tartim iyiydi, 5 senedir tık demedi, pilini bile degistirmedim :)) 9.takima ilk basladigimda almistim
Yeni başlangıç, yeni tartiyla olsun
Saat geldi cnmhoşuma gitti
Onceki cok basit biseydi, ayarlamasi daha zordu, sevmemiştim :))
Canim kizma bana lütfen ama menulerini degistirmen gerekli sen hep ayni tarz besleniyosun,cok kilo verdin diyetisyenle karismamam lazim ama menulerin hep ayni ilerliyo biryerde tıkanip kaliyosunBu arada spor sonuçlarında listeye girmişim yine ama bi anlamı olmadıCumartesi sabahı 84.9 idim,bu sabah da aynı. Dün açtım resmen ve üstüne iyi spor yapmıştım halbuki.Metabolizmama noldu anlayamıyorum.Artık normal yicem,cumaya da veremezsem ana listeden çıkacağım.Belki bi süre ara vermem gerekiyordur,bilmiyorum.3 haftadır yerimde saymaktan bıktım
İyi yapmışsın canım güle güle kullanGerçekten çok işe yarıyor ben sürekli araştırdım hem telefonumun markası Xiaomi hemde bileklik olsun dedim a101 e de gelince fırsat bu fırsat deyip kaçırmadım :)
Cumaya gore 200 gram artidasin canım ama hergun tartılmak dogru degil zatenBu arada spor sonuçlarında listeye girmişim yine ama bi anlamı olmadıCumartesi sabahı 84.9 idim,bu sabah da aynı. Dün açtım resmen ve üstüne iyi spor yapmıştım halbuki.Metabolizmama noldu anlayamıyorum.Artık normal yicem,cumaya da veremezsem ana listeden çıkacağım.Belki bi süre ara vermem gerekiyordur,bilmiyorum.3 haftadır yerimde saymaktan bıktım
Cnm nacizane... akşam ogunlerini sislik yapmayan bi sebze +yogurt yada et türü +salata olarak yapsan eminim faydasi olurBu arada spor sonuçlarında listeye girmişim yine ama bi anlamı olmadıCumartesi sabahı 84.9 idim,bu sabah da aynı. Dün açtım resmen ve üstüne iyi spor yapmıştım halbuki.Metabolizmama noldu anlayamıyorum.Artık normal yicem,cumaya da veremezsem ana listeden çıkacağım.Belki bi süre ara vermem gerekiyordur,bilmiyorum.3 haftadır yerimde saymaktan bıktım
Menülerim aynı değil.Sadece 3 öğün besleniyorum.(2 öğün beslenemem ben) Son 2 haftadır ekmeği kestim,ona rağmen yerimde sayıyorum,hatta artı bile çıktım..Ekmek yediğim hafta da sabittim doğrusu.Canim kizma bana lütfen ama menulerini degistirmen gerekli sen hep ayni tarz besleniyosun,cok kilo verdin diyetisyenle karismamam lazim ama menulerin hep ayni ilerliyo biryerde tıkanip kaliyosun
Normalde stres yapmıodum ama 3 haftadır yerimde sayınca gerildim,pzt gene artı cıkmayım die 2 gündür tartılıom ama sonuç böyle işte.Ana listeden çıkıcam evet.Cumaya gore 200 gram artidasin canım ama hergun tartılmak dogru degil zaten
Birde stres mi yapiyosun listede oldugun icin istersen free ye alalim belki daha rahat olursun
Stres durumlari da tartiyi etkiliyor canimMenülerim aynı değil.Sadece 3 öğün besleniyorum.(2 öğün beslenemem ben) Son 2 haftadır ekmeği kestim,ona rağmen yerimde sayıyorum,hatta artı bile çıktım..Ekmek yediğim hafta da sabittim doğrusu.Bilmiyorum menü değişikliğinden kastın nedir,örnek verir misin öyleyse. Ben değiştirdiğimi düşünsem de olmuo işte.
Normalde stres yapmıodum ama 3 haftadır yerimde sayınca gerildim,pzt gene artı cıkmayım die 2 gündür tartılıom ama sonuç böyle işte.Ana listeden çıkıcam evet.
Günaydınlar mutlu pazarlar
Gunaydinnn kizlargönaydınnnnnn
Insallah cnmCumaya 2 haneli rakamlari yeni tartiyla göreceksin o zaman insallah abla
Gule gule kullan saatide abla havalar ısınsın kisa yuruyusler yaparsin
Hangi tartiyla devam edersen ona gore ilerlerizGunaydinnn kizlar
Insallah cnm
Bakalim tarti farki olacakmi :))
Buraya belki eski tartiyla devam ederim
Küsüp bozulmazsa tabi
Geçen hafta hava o kadar guzeldiki
Karantinada olunca cikamadim
2 gundur 10 derece birden düştü
Ben 2ögun beslen demedim zaten ogunlerini degistir sabah nebileyim yogurt meyve yulaf sütun icine muz cilek yulaf yapip iç,oglen bol salata 1dilim ekmek protein, aksam sadece sebze salata yogurt gibi yani yer degistir bide oyle dene demek istedimMenülerim aynı değil.Sadece 3 öğün besleniyorum.(2 öğün beslenemem ben) Son 2 haftadır ekmeği kestim,ona rağmen yerimde sayıyorum,hatta artı bile çıktım..Ekmek yediğim hafta da sabittim doğrusu.Bilmiyorum menü değişikliğinden kastın nedir,örnek verir misin öyleyse. Ben değiştirdiğimi düşünsem de olmuo işte.
Normalde stres yapmıodum ama 3 haftadır yerimde sayınca gerildim,pzt gene artı cıkmayım die 2 gündür tartılıom ama sonuç böyle işte.Ana listeden çıkıcam evet.
Dün menümde karnabahar öğlen vardı.Akşam salata yedim.Cnm nacizane... akşam ogunlerini sislik yapmayan bi sebze +yogurt yada et türü +salata olarak yapsan eminim faydasi olur
Aklimda yanlis kalmadiysa dün menunde karnibahar vardi.
Biz corba deyip geciyoruz ama biliyosun karbonlu corbalar 1 kepcesi 1 dil. Ekmek degerinde
Yani her Öğünün 2 dilim ekmek olmus
Bide perşembe sıfır karbon deneyebilirsin
Kimisinde fazla spor da ertesi güne şişlik yapabiliyor
Uzaklas ordan hemen
Günaydın canım hepsini yemeyeceksin degil mi
1 lt su içtim aç karnına börek yememk için. Yemeyeceğim kaptanım tabiki. Sopa yemek istemiyorumGünaydın canım hepsini yemeyeceksin degil mi
Bak M MissHayaLet buzluga atiyo kocasi getirince cuma yiyo oyle seyleri sende oyle yap bir süre istedigin kilona dusene kadar1 lt su içtim aç karnına börek yememk için. Yemeyeceğim kaptanım tabiki. Sopa yemek istemiyorum
Cnm biz sadece senin iyiligin için fikrimizi soyledikSadece salata+yoğurt mu yeseydim.dünkü listem 1000 kalori bile yoktur. Sorun metabolizmamda ya da tiroidimde çalışmıyor iŞte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?