Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm biz sadece senin iyiligin için fikrimizi soyledik
Sadece salata yogurt ye demedim :))
Dedigim gibi corba yiyincede ekmek yemiş oluyorsun
Mesela bu akşam bol yesillikli bi yumurta salatasi yada ton balikli bi salata yesen nasil olur
Abla biraz sinirliyim ama kendime size değil.Fark etmeden ters yazdıysam özür dilerim

Sabah süt+3 kaşık yulaf +kuru üzüm+keten tohumu yedim.
Öğlen balık+salata yapıcam.
Akşam da mantar +yoğurt.
(Mantar cok bekleyince kararıyor o yüzden yiyim gitsin.)
Meyveyi azaltsam belki iyi olur. Öğleden snraki ara öğünde meyve+çerez yapıodum.Sadece çerez yapıcam.Bakalım modum düştü ama spor yapmaya da calıscam görücez nolacak.
Bi de ben biraz hastalık hastası gibi oldım.tiroidim de korkutuo ondan da gerildim vs.Allaha emanet artık.

Bak M MissHayaLet buzluga atiyo kocasi getirince cuma yiyo oyle seyleri sende oyle yap bir süre istedigin kilona dusene kadar
Mantıklıymış buzluğa atmak, ben şimdi il dışında annemdeyim o şansım yok malesef, iki parmak kalınlığında aldım tabağıma, ekmek yerine, ama hala yemedim

Herşey güzel olacak kendine inan bn sana çok güveniyorum. O kadar kiloyu veren herşeyi başarır.

Moralinin bozuldugunu anladim zaten cnm
Ama gercekten stres yaparsan gidecegi varsada gitmez :)) sen elinden geleni yap, vucut kendini hazir hissedince verecektir

Ne zaman troid icin kontrole gideceksin
Belki dozaji az gelmistir
Evt canım bi işe yaramasa da yapmışım bişiler,teşekkürler
Oyle deme cnm
Spor vucuduna yaptigin yatırım
Bugün olmazsa, yarin karsiligini verir

Zencefili toz olarakmi kullaniyorsun cnm

Bi detoksda hep sabahlari zencefil +limonlu su oneriyordu
Sana etkisi oldugunu düşünüyormusun
Yok canım doğadan ın poşet çayı vardı şokta aldım değişiklik olur diye vallahi etkisi var mı anlamadım daha

Herşey güzel olacak kendine inan bn sana çok güveniyorum. O kadar kiloyu veren herşeyi başarır.
Şişmanken kilo vermek kolay da şimdi çok zor geliyor.Bari 79u göreydim yaf 69dan vazgeçtim.Böyle çok arada kaldım

Ocakta tiroide gitmiştim dozajı fazla geldi die azaltmıştı doktor. En az 2 snra gel kanda hemen belli olmaz dedi.Bu ay giderim ama 11inde annemin kontrolleri var,önce onu halledeyim diyorum.

Stresliyim biraz o da etkiliodur muhtemelen.Şu zayıflama süreci bitsin istiorum Bu işler hemen olmaz biliyorum ama bıktım herhalde artık.

Sismanken kilo vermek kolay mı??
O alışkanlıkları yenmek, psikolojik savaş, o vücutla spor yapmak...
Ben sana katılmıyorum. En zoru başlamak ve devam etmek. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek.

Biliyorum senin için uzun bir süreç ve sıkıldın cnm
Ama çoğu gitti, azı kaldi
Hedefine bu kadar yaklasmisken bütün negatif düşünceleri at kafandan
Relaks ol
Başardiklarinla gurur duy
Yaptiklarin, yapacaklarinin teminatıdır :)))

Ben sana katılmıyorum. En zoru başlamak ve devam etmek. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek.
Bide ilave olarak alt üst olmus metobolizmayi duzene sokmakda var :)))

Sağolun canlarr ❤Bugün tartı mutsuz etti beni ,o yüzden olsa gerek baya negatifim.12 gibi spora başlıcam.Spor snrası endorfini iyi gelecektir sizin güzel sözleriniz kadar olmasa da Desteğiniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…