- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
Azıcık çıtlatsana
Bide hareketli bi müzik ac, biraz oyna :)))Sağolun canlarr ❤Bugün tartı mutsuz etti beni ,o yüzden olsa gerek baya negatifim.12 gibi spora başlıcam.Spor snrası endorfini iyi gelecektir sizin güzel sözleriniz kadar olmasa daDesteğiniz için teşekkür ederim ❤
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
Sağol canım❤❤ Ben bu direnci son 5 kilo kala bekliyordum.15 kilo kala gelince feleğimi şaşırttıT timesinfinity bir öncesi sonrasi yap bugün bir kendine bak 40 kiloda ne cok sey değişti
Verilecek daha 15 kilon var daha yolun uzun stres yapma
İnşallah ablacımm ❤❤❤Bide hareketli bi müzik ac, biraz oyna :)))
Eminim daha iyi hissedeceksin bitanem
Kuzum zencefil in metobolizma hızlandırıcı etkisi var yeşilçay ile tüket o da aynı şekilde günde 2 kupa içebilirsin aslında üzülme demekki kilo kırman gerekiyor kırdığın an çabuk ilerliceksin bir dönem öyle oluyor.Kızlar pazar pazar sizleri de demoralize edip kırdıysam özür dilerim.Hakkınızı helal edin❤
Ben tartıldım moralim bozuldu 84 gördmBirde kızlar hergün tartılmayın ister istemez vücut su topluyor ödem oluyor şişlik falan sonra moralimiz bozuluyor
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın canlar ❤❤❤❤
Gunaydin....pazartesi yi düşünerek....az kalorili bol.bol haraketli guzel bi gun olsun
Günaydın kızlar
Zencefilli limonlu çayımı içiyorum kalkıp spora başlayacağım
Herkese güzel pazarlar.. yarın tartı günü, bugün daha da dikkat etmeliyiz ✌başarılarr güzel bir gün olsun
Gunaydinnnnnnnn
Yarin tartilicagimizi unutmadigimiz bi pazar olsun
Musmutlu pazarlar herkese
Günaydın kızlar
Günaydınlar mutlu pazarlar
gönaydınnnnnn
Günaydın kızlar mutlu pazarlar
Evet ben buzluğa atıyorum daha buzlukta profiterol varBak M MissHayaLet buzluga atiyo kocasi getirince cuma yiyo oyle seyleri sende oyle yap bir süre istedigin kilona dusene kadar
Tutaste teklifini görmeden başkasına teklif sunmuştum kusura bakma canımGünaydın iyi hafta sonlari dışarısı cok guzel ama yasak var yahu seytan durtuyor evde ekmek varken cik ekmek al 2 tur dolas gel diyekizim diş çıkaracak çakì gibi gozlerinden ates cikiyor surekli memede hicbirsey yemiyor insallah zayiflamama faydasi dokunur bu surecin :)
Sağol canımm ,yeşil çay içiyorum ama zencefil çok değil,onu da içeyim arada .Kuzum zencefil in metobolizma hızlandırıcı etkisi var yeşilçay ile tüket o da aynı şekilde günde 2 kupa içebilirsin aslında üzülme demekki kilo kırman gerekiyor kırdığın an çabuk ilerliceksin bir dönem öyle oluyor.
Sabahları meyve ile başla bende yarından sonra menü değiştirmeye gideceğim
Evet canım bende seni tebrik ederimTeşekkürler canim. Seni de tebrik ederim.M MissHayaLet sende 3 çocukla show yapıyorsun.
Spor yapan çıtırlar harikasınız.
Biliyorum canim senide örnek gösterdim zatenGünaydın kızlar mutlu pazarlarbana da eşim istemedipim halde gitmiş simit almış hadi kırılmasın diye bir ısırık aldım.
Üstüne basa basa söyledim ki yemiyorum alma diye.
Evet ben buzluğa atıyorum daha buzlukta profiterol var
Aylin kaç gündür pek gorunmuyorsun cnm özlendinGünaydın herkese
Burda birbirimize destek icin variz cnmKızlar pazar pazar sizleri de demoralize edip kırdıysam özür dilerim.Hakkınızı helal edin❤
Aaa, o nerden geldikiBen tartıldım moralim bozuldu 84 gördm
Mutlu pazarlar canım ❤Mutlu pazarlar kızlar
Guzel menu afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvaltı 11:00
4 yk Menemen
1 dilim Çavdarlı ekmek
5 zeytin
1 parça peynir
Akşam 17:30
2 (pasta tabağı kadar)lahmacun
Salata
2 bardak ayran
3 lt su
Teşekkür ederim kaptanımGuzel menu afiyet olsun canım
Ablamda öyle oldu bir dönem 68,70 arasında kaldı çok fazla kilo vermezlerse yaşanabilir normal bir durum ki sen maşallah 40tan fazla vermişsin kendini böyle motive et ben en fazla 20 kilo verdim ama o bile insanı tüketiyor.Sağol canımm ,yeşil çay içiyorum ama zencefil çok değil,onu da içeyim arada .
Bakalım inşallah dediğin gibi olur kırarım şu direnci ve ilerlerim.O anı büyük bir aşkla bekliyorum şu an ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?