- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
İçmiyorum ki. Liste dolaba asılı öyle duruyor. Bugün simit yedim E Elif_Eylul yarım simit mi diyecek.Afiyet olsun canım hergün 3 tane soda çok değil mi hazımsızlık mı yaşıyorsun
Dolu dolu tabakla yemicegimize gore icine birsuru şey koyup yiyebiliriz mesela kendine kadar haslayip icine bezelye havus kornison salata gibi gunduz yenebilirGeçen gün ben de gördüm markette..
Yiyebiliyoruz Sanırım
Tamam abla kim süpürdüyse orayaHalının altına da bak bitanemgeçen kim temizlediyse oraları unutmuş
Afiyet olsun canimSabah 1 ısırık simit yedim kocamın hatrına 1 dilim tb ekmeği, 5 zeytin 1,5 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 dilim domates 4 dilim salatalık bir bardak çay.
Ara bir sütlü kahve.
Öğlen 3 kaşık yogurt 3 kaşık yulaf 1 kivi.
Akşam 6 kaşık salata 5 kaşık bulgur pilavı 7 kaşık et yemeği susuz 1 bardak ayran.
(eltim yemek yapmış birlikte yedik normalde sebzelerimi pişirdim neyse sağolsun bugün böyle oldu)
Su 2 litre 3 olur spor yok bugün ufaklık durmadı
Zipzip- E Elif_Eylul
Tamam aklimda şuandaİçmiyorum ki. Liste dolaba asılı öyle duruyor. Bugün simit yedim E Elif_Eylul yarım simit mi diyecek.o yüzden listeyi attım.
Ellerin dert görmesin canımTamam abla kim süpürdüyse oraya
Takimda onca kücuk bayanlarr var iş bize kaliyo nedenseEllerin dert görmesin canım
Koca koca kızların iş yapması da ne bileyim
Spor niyetine artikTakimda onca kücuk bayanlarr var iş bize kaliyo nedense
Gidiyorum ama az yiyorum sanırım yine acıkıyorum fark ediyorum akşam olmuş yemem lazım yemeden veremiyorum aslında yine yazmışım göndermemiş =(Afiyet olsun canım diyetisyene devam ediyor musun kendin mi ayarliyorsun menüleri
Ekmeksiz yapamıyorum canımAfiyet olsun canim aslinda nohutu 7 8 kasik yiyip ekmekte yemeyebilirdin
Afiyet olsun canımSabah 1 ısırık simit yedim kocamın hatrına 1 dilim tb ekmeği, 5 zeytin 1,5 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 dilim domates 4 dilim salatalık bir bardak çay.
Ara bir sütlü kahve.
Öğlen 3 kaşık yogurt 3 kaşık yulaf 1 kivi.
Akşam 6 kaşık salata 5 kaşık bulgur pilavı 7 kaşık et yemeği susuz 1 bardak ayran.
(eltim yemek yapmış birlikte yedik normalde sebzelerimi pişirdim neyse sağolsun bugün böyle oldu)
Su 2 litre 3 olur spor yok bugün ufaklık durmadı
Zipzip- E Elif_Eylul
Işte ben dolu dolu yerim ondan en iyisi almayayım...Dolu dolu tabakla yemicegimize gore icine birsuru şey koyup yiyebiliriz mesela kendine kadar haslayip icine bezelye havus kornison salata gibi gunduz yenebilir
Ellerin dert görmesin canım
Koca koca kızların iş yapması da ne bileyim
Sen çok mu büyüksün????Takimda onca kücuk bayanlarr var iş bize kaliyo nedense
Pişmiş haliyle 3 silme yemek kaşığı 1 dilim ekmek diyor benim diyetisyen ve öğlen salatalarına kattırıyor.Amin Teşekkür ederim canım.
Bir sorum vardı sizlere sorayım.
Diyete başladığımdan beri bulgur pilavını 1 kere yedim sanırım. Hafta da iki kere yemeye karar verdim .
Ölçüsünü nasıl yapayım sence
Ahalp bacım uzun zamandırGidiyorum ama az yiyorum sanırım yine acıkıyorum fark ediyorum akşam olmuş yemem lazım yemeden veremiyorum aslında yine yazmışım göndermemiş =(
Çok kitap okurumAhalp bacım uzun zamandır
" fark ediyorum" bileşik fiilinin doğru yazıldığını görmemiştim. İçimden geldi tebrik edip öpmek istiyorum seni.
İftiraya bak, dip köşe temizledim ben.Halının altına da bak bitanemgeçen kim temizlediyse oraları unutmuş
Afiyet olsun canimSabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
1 kaşık omlet
4 zeytin
1 kk peynir
yarım simit
ara 16.00
5 Kaşık yoğurt, 3 ceviz, az tarçın, 1 küçük muz, 2 kayısı 1 incir
Akşam 18.00
1 tabak barbunya
1 ara öğün daha yapacağım.
2 litre su
1 set Eva yapıldı 1 set daha yaparım inşallah
N Nidsalii E Elif_EylulZipzip- Pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?