Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 1 ısırık simit yedim kocamın hatrına 1 dilim tb ekmeği, 5 zeytin 1,5 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 3 dilim domates 4 dilim salatalık bir bardak çay.

Ara bir sütlü kahve.

Öğlen 3 kaşık yogurt 3 kaşık yulaf 1 kivi.

Akşam 6 kaşık salata 5 kaşık bulgur pilavı 7 kaşık et yemeği susuz 1 bardak ayran.
(eltim yemek yapmış birlikte yedik normalde sebzelerimi pişirdim neyse sağolsun bugün böyle oldu)

Su 2 litre 3 olur spor yok bugün ufaklık durmadı
Zipzip- E Elif_Eylul

Geçen gün ben de gördüm markette..
Yiyebiliyoruz Sanırım
Dolu dolu tabakla yemicegimize gore icine birsuru şey koyup yiyebiliriz mesela kendine kadar haslayip icine bezelye havus kornison salata gibi gunduz yenebilir

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canım diyetisyene devam ediyor musun kendin mi ayarliyorsun menüleri
Gidiyorum ama az yiyorum sanırım yine acıkıyorum fark ediyorum akşam olmuş yemem lazım yemeden veremiyorum aslında yine yazmışım göndermemiş =(

Afiyet olsun canım
Dolu dolu tabakla yemicegimize gore icine birsuru şey koyup yiyebiliriz mesela kendine kadar haslayip icine bezelye havus kornison salata gibi gunduz yenebilir
Işte ben dolu dolu yerim ondan en iyisi almayayım...
Makarna uzun zamandır doyumluk yemedim bir iki kaşık anca yedim...evdekilere yapıyorum tam da kendi damak zevkime göre onlara yediriyorum
Ellerin dert görmesin canım
Koca koca kızların iş yapması da ne bileyim

Takimda onca kücuk bayanlarr var iş bize kaliyo nedense
Sen çok mu büyüksün????

Pişmiş haliyle 3 silme yemek kaşığı 1 dilim ekmek diyor benim diyetisyen ve öğlen salatalarına kattırıyor.

Ben de karabuğdayı (greçka) çok seviyorum, kalorisi ve glisemik indeksi 0 diye okumuştum ama bu hafta bir daha ölçüsüne bakıp yemeği planlıyorum.

Patlamış mısır için ne düşünüyorsunuz? Yağsız tuzsuz ara ögün olabilir mi?

Gidiyorum ama az yiyorum sanırım yine acıkıyorum fark ediyorum akşam olmuş yemem lazım yemeden veremiyorum aslında yine yazmışım göndermemiş =(
Ahalp bacım uzun zamandır
" fark ediyorum" bileşik fiilinin doğru yazıldığını görmemiştim. İçimden geldi tebrik edip öpmek istiyorum seni.

Sabah 11.00

1 haşlanmış yumurta
1 kaşık omlet
4 zeytin
1 kk peynir
yarım simit

ara 16.00
5 Kaşık yoğurt, 3 ceviz, az tarçın, 1 küçük muz, 2 kayısı 1 incir

Akşam 18.00
1 tabak barbunya

1 ara öğün daha yapacağım.

2 litre su

1 set Eva yapıldı 1 set daha yaparım inşallah
N Nidsalii E Elif_Eylul Zipzip- Pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…