Eva ne acaba yaa?
3 kere gitsinnnnn yağlar. 3 kere gitsinnnnn iştahhhhh 3 kere zıplayınnnnnn. Gelsin sağlıkkkkk, gelsin zayıflıkkkk.Ben kosubandini esimin arkadaşına sattim benim dizlerimde problem yaratti kosu bandi sert zeminde kosmak yapıyormuş genelde , sonra ikinci el eliptik aldim baya kullandim biliyorsun ama bebek cee deyince yer kaplamasin yeniden alirim diye onuda aldigim fiyattan daha fazlasına sattim
Yapilabilir aslinda
Bende april yapiyorum 3 haftadir..istedigim gibi incelme olmadi bide bunu deniyim dedim..14 gunlukle basliyim dedim..onceden 1-2 denemistim hareketleri tam yapiyor yarids bırakıyordum.aprilhan yapa yapa aliskanlik kazanmisim galiba dun denedim hepsini zorlanmadan yaptim...birazda chloe deniyim bakalımBende yapmıştım canım. Hatta başlamadan ölçü almıştım bitince yine aldım. Ama hem chloe ting yaptım hem leslie falan o dönem çok spor yaptım sonuçları ataym sanaçok etkili yapmak istersen önce 14 günlük falan başlayabilirsin ben 28 günlüğü yapmıştım.
N Nidsalii ben de Chloe denemek istiyorum.Bende april yapiyorum 3 haftadir..istedigim gibi incelme olmadi bide bunu deniyim dedim..14 gunlukle basliyim dedim..onceden 1-2 denemistim hareketleri tam yapiyor yarids bırakıyordum.aprilhan yapa yapa aliskanlik kazanmisim galiba dun denedim hepsini zorlanmadan yaptim...birazda chloe deniyim bakalım
Amin canım aminAhhh en nankör iş ev işi.
Yap arkanı fön aynı.
Ben de ucundan başladım. Ama yarım kaldı.
Bu gün zaten ders çalışma günümüz.
Çocukların başındayım.
Allah hepimize kolaylık versin
Görürüz inşallah canımAyyy hadi inşallah yaaaa bende 65 leri görmek isitiyorum
Canım sen diyetisyene gidiyor muydun
Belki tartıda kilo veremiyorsun ama yağın azalıyor olabilir yemediğin halde kilo. Vermemek mümkün değil kas oranın artıyor olabilir
Moralini yüksek tut lütfen
İyi pazarlar canım şükür iyiyiz sen nasılsın napıyorsunnapiyonuz kizceler iyi pazarlar
Allah kabul etsin canimBugün de niyetliyim
Akşama
Bamya yemeği
Tavuklu bulgur pilavı yaptım
Yanına da salata yoğurt yiyeceğim inşAllah..
Tamam sorun yok Cedarice yazmış onunla olayım canımSen cevap vermeyince bende baskasi ile rakip oldum dun geceama seninlede olabilirim rakibin yoksa
Olalımmm hadi bakalımgulenyuzumsunsen haydi rakip olalım, bu hafta listem yok rakibe ihtiyacım var. Özellikle spor konusunda.
Şimdi 20 dk zumba yaptık, 155e çıktı nabzım
Hafta içi yapmayı planlıyorum spor hadi inşallah planda kalmaz.
Senin planların nedir?
Amin Teşekkür ederim canım.Allah kabul etsin canim
Neden 1kere yiyosun aslinda yiyebilirsin yemegin yanina 4 5 kasik koysan yeterli bence bulgur hazmi kolay bir bakliyat lardanAmin Teşekkür ederim canım.
Bir sorum vardı sizlere sorayım.
Diyete başladığımdan beri bulgur pilavını 1 kere yedim sanırım. Hafta da iki kere yemeye karar verdim .
Ölçüsünü nasıl yapayım sence
Allah kabul etsin canimBugün de niyetliyim
Akşama
Bamya yemeği
Allah kabul etsin.Bugün de niyetliyim
Akşama
Bamya yemeği
aklimiza geldikçe yapsak kilo veririz :)3 kere gitsinnnnn yağlar. 3 kere gitsinnnnn iştahhhhh 3 kere zıplayınnnnnn. Gelsin sağlıkkkkk, gelsin zayıflıkkkk.
Bu ayine ancak bu gelir.
Allah kabul etsinBugün de niyetliyim
Akşama
Bamya yemeği
2 dolu yk bulgur 1 tahil ediyor = 1 dilim ekmek gün icindeki ekmek miktarina göre ayarlayabilirsinAmin Teşekkür ederim canım.
Diyete başladığımdan beri bulgur pilavını 1 kere yedim sanırım. Hafta da iki kere yemeye karar verdim .
YouTube da videoları var kardiyo tarzı spor yapıyorsun etkili baya terletiyorEva ne acaba yaa?
Aynen chloe ting de hem bölgesel hareketler hemde cardiyo var. Biraz yorucu ama etkisine ben eminim açıkcası deneyip gördüm yine başlayacam da ameliyattan dolayı bekliyorum zorlamıyorum. Çok esnetiyor.Bende april yapiyorum 3 haftadir..istedigim gibi incelme olmadi bide bunu deniyim dedim..14 gunlukle basliyim dedim..onceden 1-2 denemistim hareketleri tam yapiyor yarids bırakıyordum.aprilhan yapa yapa aliskanlik kazanmisim galiba dun denedim hepsini zorlanmadan yaptim...birazda chloe deniyim bakalım
Aynen bende sürekliValla bende oyluyorum sürekli hiçte pro olamadim..
Valla ben öyle zıplıyıp oynuyorum ki eva yapanlar bana yetişemiyorSorduktan sonra bakınca gördümdeneyeyim kendimde o gücü bulursamm
Ben 5 gün boyunca yanlış degilsem her ögünümde bulgur yedim aksine kilo verdimAmin Teşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?