Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 kere gitsinnnnn yağlar. 3 kere gitsinnnnn iştahhhhh 3 kere zıplayınnnnnn. Gelsin sağlıkkkkk, gelsin zayıflıkkkk.

Bu ayine ancak bu gelir.

Bende april yapiyorum 3 haftadir..istedigim gibi incelme olmadi bide bunu deniyim dedim..14 gunlukle basliyim dedim..onceden 1-2 denemistim hareketleri tam yapiyor yarids bırakıyordum.aprilhan yapa yapa aliskanlik kazanmisim galiba dun denedim hepsini zorlanmadan yaptim...birazda chloe deniyim bakalım

N Nidsalii ben de Chloe denemek istiyorum.

Ahhh en nankör iş ev işi.
Yap arkanı fön aynı.
Ben de ucundan başladım. Ama yarım kaldı.
Bu gün zaten ders çalışma günümüz.
Çocukların başındayım.
Allah hepimize kolaylık versin
Amin canım amin
Görürüz inşallah canım
napiyonuz kizceler iyi pazarlar
İyi pazarlar canım şükür iyiyiz sen nasılsın napıyorsun

Sen cevap vermeyince bende baskasi ile rakip oldum dun gece ama seninlede olabilirim rakibin yoksa
Tamam sorun yok Cedarice yazmış onunla olayım canım
Olalımmm hadi bakalım
Ben 45 dk Leslie yapayım Cuma’ya kadar

heyecanlandım

Neden 1kere yiyosun aslinda yiyebilirsin yemegin yanina 4 5 kasik koysan yeterli bence bulgur hazmi kolay bir bakliyat lardan

3 kere gitsinnnnn yağlar. 3 kere gitsinnnnn iştahhhhh 3 kere zıplayınnnnnn. Gelsin sağlıkkkkk, gelsin zayıflıkkkk.

Bu ayine ancak bu gelir.
aklimiza geldikçe yapsak kilo veririz :)
Bugün de niyetliyim
Akşama
Bamya yemeği
Tavuklu bulgur pilavı yaptım
Yanına da salata yoğurt yiyeceğim inşAllah..
Allah kabul etsin
2 dolu yk bulgur 1 tahil ediyor = 1 dilim ekmek gün icindeki ekmek miktarina göre ayarlayabilirsin

Spor yapmissin ya canim o bile yeterli olur
Gun icinde surekli hareketlisin zaten
Yok saat 10 dan beri ayaktayım yeni oturdum ev temizliği çocukları yıka uyut yemek yap ütü, 6 saatir ev temizliği yapıyorum N Nidsalii bunuda yaz

Aynen chloe ting de hem bölgesel hareketler hemde cardiyo var. Biraz yorucu ama etkisine ben eminim açıkcası deneyip gördüm yine başlayacam da ameliyattan dolayı bekliyorum zorlamıyorum. Çok esnetiyor.

Ben 5 gün boyunca yanlış degilsem her ögünümde bulgur yedim aksine kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…