Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 5 gün boyunca yanlış degilsem her ögünümde bulgur yedim aksine kilo verdim
Ünlülerin yedigi sey hep bulgur onla zayifliyolarmis biz aksine şislik olur diye yemiyoruz okudum arastirdim hazmi bile kolaylaştıran bir besin haslama patates bile oyleymis

Ünlülerin yedigi sey hep bulgur onla zayifliyolarmis biz aksine şislik olur diye yemiyoruz okudum arastirdim hazmi bile kolaylaştıran bir besin haslama patates bile oyleymis
Valla zenginlikten değil ama sürekli bende bulgur yiyorum pirinç zenginlere göre şu devirde o da bende şişlik yapıyor su tuttugundan galiba

Valla zenginlikten değil ama sürekli bende bulgur yiyorum pirinç zenginlere göre şu devirde o da bende şişlik yapıyor su tuttugundan galiba
Ben pirinc pilavini bindebir yerim cok canim isterse,bulgur pilavinida peynirle yerim

Neden 1kere yiyosun aslinda yiyebilirsin yemegin yanina 4 5 kasik koysan yeterli bence bulgur hazmi kolay bir bakliyat lardan
Ödem yapıyor diye yemiyordum ama çarşambaya kadar yiyeceğim canım artık
Allah kabul etsin.
Amin Allah razı olsun canım
Ben 5 gün boyunca yanlış degilsem her ögünümde bulgur yedim aksine kilo verdim
Ben ödem olunca üzülüyorum artıyım diye yemiyordum ama yiyeceğim inşallah

Maşallah canım allah bağışlasın çocuklarını sana...
O uygulamayı ben de biliyorum da ne güzel satmışsın..
Şehir içine mi satıyorsun?

Ben de kendime domates sosu ile yağsız bulgur ya da makarna yapıyorum artık. Tabi 2-3 haftada 1 kez.

Ben de yazayım menümü
Kahvaltı 10.30
1 dilim çökelek
2 dilim peynir
1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 domates
1 dilim tb ekmeği

Ara 1 portakal 1 dilim elma
Rezene çayı

Akşam 16.00
2 servis kaşığı etli nohut
2 servis kaşığı bulgur pilavi acılı
Yarım dilim tb ekmeği
1 bardak şalgam suyu
Salata marul lahana ve havuç

Su 3 litre biter belki daha fazla içebilirim

Akşam sütlü kahve ve hibiskus çayı içeceğim bu kadar

Zipzip- E Elif_Eylul

Ben de kendime domates sosu ile yağsız bulgur ya da makarna yapıyorum artık. Tabi 2-3 haftada 1 kez.
Bende kepekli makarna aliyorum gerci saman gibi oluyo ama Dometes mantar sosla yapiyorum enazindan guzel oluyo

Afiyet olsun canim aslinda nohutu 7 8 kasik yiyip ekmekte yemeyebilirdin

Bugün de niyetliyim
Akşama
Bamya yemeği
Tavuklu bulgur pilavı yaptım
Yanına da salata yoğurt yiyeceğim inşAllah..
Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun canım sen nerelisin menünde şalgam görüyorum ara sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…