- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ünlülerin yedigi sey hep bulgur onla zayifliyolarmis biz aksine şislik olur diye yemiyoruz okudum arastirdim hazmi bile kolaylaştıran bir besin haslama patates bile oyleymisBen 5 gün boyunca yanlış degilsem her ögünümde bulgur yedim aksine kilo verdim
Teşekkür ederim video eklemissin❤bu canim
Valla zenginlikten değil ama sürekli bende bulgur yiyorum pirinç zenginlere göre şu devirdeÜnlülerin yedigi sey hep bulgur onla zayifliyolarmis biz aksine şislik olur diye yemiyoruz okudum arastirdim hazmi bile kolaylaştıran bir besin haslama patates bile oyleymis
Ben pirinc pilavini bindebir yerim cok canim isterse,bulgur pilavinida peynirle yerimValla zenginlikten değil ama sürekli bende bulgur yiyorum pirinç zenginlere göre şu devirdeo da bende şişlik yapıyor su tuttugundan galiba
Ay ill kez duydum peynir ve bulgur pilavı yiyen birini, afiyet olsunBen pirinc pilavini bindebir yerim cok canim isterse,bulgur pilavinida peynirle yerim
Sagol denemelisin benceAy ill kez duydum peynir ve bulgur pilavı yiyen birini, afiyet olsun
Ödem yapıyor diye yemiyordum ama çarşambaya kadar yiyeceğim canım artıkNeden 1kere yiyosun aslinda yiyebilirsin yemegin yanina 4 5 kasik koysan yeterli bence bulgur hazmi kolay bir bakliyat lardan
Amin Allah razı olsun canımAllah kabul etsin.
Ben ödem olunca üzülüyorum artıyım diye yemiyordum ama yiyeceğim inşallahBen 5 gün boyunca yanlış degilsem her ögünümde bulgur yedim aksine kilo verdim
Maşallah canım allah bağışlasın çocuklarını sana...Ben zumba yapıyordum evde ama 3 gundur uykusuzluktan kolumu kipirdatacak hal kalmiyor ama bugun azicikta olsa baslayacagim yeniden
Masallah deyim nazar degmesin
Benim oğlumda her firsatta kardesini soyuyor hemde isim gucum varken cok tatli yiyelim bunu diye
6 yas oğlum 8 aylik kızım
d o l a p (reklam olmasin diye ayri yazdim) uygulamasi var oradan satıyorum , elektonik anakucagini, ablamin stokladigi ama kizinin içmediği mamalari, kuculen ama yeni kıyafetleri , düzleştirici taragimi , tartimi fazla olarak ne gorursem . Kendime akilli bilekliğide ikinci el aldim hic kullanmamis garantisi,Faturasi herşeyiyle arti 4 kordonla cok cok uyguna aldim
hayırlı olsun abla bol eksiler bende o niyetle aldim
Sen kaldir bende sileyim yere düşen tozlari
Takımın tozunu kaldıralım şöyle biiiir
Ben de kendime domates sosu ile yağsız bulgur ya da makarna yapıyorum artık. Tabi 2-3 haftada 1 kez.Ünlülerin yedigi sey hep bulgur onla zayifliyolarmis biz aksine şislik olur diye yemiyoruz okudum arastirdim hazmi bile kolaylaştıran bir besin haslama patates bile oyleymis
Bende kepekli makarna aliyorum gerci saman gibi oluyo ama Dometes mantar sosla yapiyorum enazindan guzel oluyoBen de kendime domates sosu ile yağsız bulgur ya da makarna yapıyorum artık. Tabi 2-3 haftada 1 kez.
Afiyet olsun canim aslinda nohutu 7 8 kasik yiyip ekmekte yemeyebilirdinBen de yazayım menümü
Kahvaltı 10.30
1 dilim çökelek
2 dilim peynir
1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 domates
1 dilim tb ekmeği
Ara 1 portakal 1 dilim elma
Rezene çayı
Akşam 16.00
2 servis kaşığı etli nohut
2 servis kaşığı bulgur pilavi acılı
Yarım dilim tb ekmeği
1 bardak şalgam suyu
Su 3 litre biter belki daha fazla içebilirim
Akşam sütlü kahve ve hibiskus çayı içeceğim bu kadar
Zipzip- E Elif_Eylul
Geçen gün ben de gördüm markette..Bende kepekli makarna aliyorum gerci saman gibi oluyo ama Dometes mantar sosla yapiyorum enazindan guzel oluyo
Allah kabul etsin canımBugün de niyetliyim
Akşama
Bamya yemeği
Tavuklu bulgur pilavı yaptım
Yanına da salata yoğurt yiyeceğim inşAllah..
Afiyet olsun canım sen nerelisin menünde şalgam görüyorum ara sıraBen de yazayım menümü
Kahvaltı 10.30
1 dilim çökelek
2 dilim peynir
1 haşlama yumurta
4 zeytin
1 domates
1 dilim tb ekmeği
Ara 1 portakal 1 dilim elma
Rezene çayı
Akşam 16.00
2 servis kaşığı etli nohut
2 servis kaşığı bulgur pilavi acılı
Yarım dilim tb ekmeği
1 bardak şalgam suyu
Salata marul lahana ve havuç
Su 3 litre biter belki daha fazla içebilirim
Akşam sütlü kahve ve hibiskus çayı içeceğim bu kadar
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım hergün 3 tane soda çok değil mi hazımsızlık mı yaşıyorsunBu haftaki listem. Simit var şimdiden söyleyeyim.
Halının altına da bak bitanemSen kaldir bende sileyim yere düşen tozlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?